Τζιμαρα καλοριζικο να το χαρεις και να σου χαρισει ανεπαναληπτες κυνηγετικες στιγμες.
Αντε να παιρνω και εγω σειρα...
Αντε να παιρνω και εγω σειρα...
Last edited:
Καλορίζικη και καλοτουφεκη Δημήτρη!Απο σημερα και εγω στο CLUB των FABARM με μια καραμπινα XLR 5 LEFT
Φίλε καλορίζικη! Να την ευχαριστηθείς όπως επιθυμείς με όμορφες, αξέχαστες και ατελείωτες τουφεκιές! .shake.Απο σημερα και εγω στο CLUB των FABARM με μια καραμπινα XLR 5 LEFT
Καλοριζικη καλοτουφεκη! Οξεια xlrιτιδα επεσε στο forum! Πολυ καλη επιλογη!Απο σημερα και εγω στο CLUB των FABARM με μια καραμπινα XLR 5 LEFT
Jimako καλορίζικη και καλοτουφεκη και εύχομαι να την λιώσεις στις τουφεκιές....Απο σημερα και εγω στο CLUB των FABARM με μια καραμπινα XLR 5 LEFT
καλοριζικη αδερφι. δωσε φωτο στο λαο κι εσυΑπο σημερα και εγω στο CLUB των FABARM με μια καραμπινα XLR 5 LEFT
Καλοριζικη Δημητρη να την χαρεις με ωραια και καλα κυνηγια !!!!........θελω φωτο !!Απο σημερα και εγω στο CLUB των FABARM με μια καραμπινα XLR 5 LEFT
Nασαι καλα Τακη σε ευχαριστω πολυKαλοροζικη να ειναι και ευχομαι ολοψυχα να τη χαρεις οπως εσυ επιθυμεις!!!!![]()