Fabarm Team

Φιλαράκι καλορίζικη και παντα ζεστές κάννες θα το ευχαριστηθεις σαν οπλο. Μηδενική ανάκρουση και μεγαλη φονικότητα. Να εχεις στον νου σου οτι θέλει καλό καθάρισμα.Πιστόνι και ράγες του σιδηρόδρομου στην βάση
Πραγματι το καθαρισμα της το θελει. Αλλα εχει η ατιμη εναν επινικελωμενο μηχανισμο και ενα πιστονι-μαστο με ζιρκονιο, για σεμιναριο. Το πιστονι παντως καθαριζει πολυ ευκολα, ειναι εντελως λειο εσωτερικα αλλα κι εξωτερικα. Λιγο ζορι εχει ο μαστος γυρω απ τις τρυπες αεριων, εκει δυστυχως δεν εχει ζιρκονιο (απορω γιατι, αφου χτυπανε ολα τα αερια εκει) , αλλα αν δεν το αφησεις να γινει 'σοβας' μια χαρα θα καθαριζει κι εκει, τα υπολοιπα τα εχω ξαναγραψει πολλες φορες, το οπλο εχει μια καννη και τσοκ απαιχτα (αρκει και μονο που μπορει να ριξει ατσαλινα ακομα και με το * χωρις προβλημα).Αν δεν ηθελα s.p θα τη δουλευα μεχρι διαλυσεως της χωρις καμμια σκεψη για αλλο οπλο.

Καλησπέρα σας
Μετά από ψάξιμο και έρευνα αγοράς περίπου τριών μηνών πιστεύω είχαμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα με την αγορά της L4s fabarm Αριστερή Είναι το πρώτο όπλο που παίρνω κούτα νομίζω μόνο και μόνο οπτικά με γεμίζει πιστεύω και Βλητικά πως θα ειναι το ίδιο
Μέχρι πρότινος είχα μία Μπαϊκάλ 153 νομίζω τώρα θα έχουμε διαφορά μέρα με τη νύχτα όχι στο θέμα ευστοχίας πιστεύω τόσο
αλλά στο θέμα ποιότητας υλικών Κτλ
Την έχει κάποιος απο την παρέα ετσι ώστε να μου πει καμία συμβουλή κάποιο μειονέκτημα η κατι που θα Φανεί χρήσιμο

Καλησπέρα σας
Μετά από ψάξιμο και έρευνα αγοράς περίπου τριών μηνών πιστεύω είχαμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα με την αγορά της L4s fabarm Αριστερή Είναι το πρώτο όπλο που παίρνω κούτα νομίζω μόνο και μόνο οπτικά με γεμίζει πιστεύω και Βλητικά πως θα ειναι το ίδιο
Μέχρι πρότινος είχα μία Μπαϊκάλ 153 νομίζω τώρα θα έχουμε διαφορά μέρα με τη νύχτα όχι στο θέμα ευστοχίας πιστεύω τόσο
αλλά στο θέμα ποιότητας υλικών Κτλ
Την έχει κάποιος απο την παρέα ετσι ώστε να μου πει καμία συμβουλή κάποιο μειονέκτημα η κατι που θα Φανεί χρήσιμο
Νεκτάριε καλορίζικη καλοτούφεκη :)

IMG_4264.jpg

.hunter.1.hunter.1.hunter.1.shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..victory..victory..victory..victory.Είπα στο νονό μου φέτος αντί για παπούτσια να μου φέρει κάτι διαφορετικό
Χαχαχαχαχαχα

Back