Πες του να χαλαρώσει τον συνδετηρα της αποθήκης.Η 1301 σου βγήκε καλή γτ την πήρε ο ξάδερφος μου φέτος και τον έχει ταράξει στην εμπλοκή
Πες του να χαλαρώσει τον συνδετηρα της αποθήκης.Η 1301 σου βγήκε καλή γτ την πήρε ο ξάδερφος μου φέτος και τον έχει ταράξει στην εμπλοκή
Καλώς φίλε μου!!Πες του να χαλαρώσει τον συνδετηρα της αποθήκης.
Η κάννη ήταν 61 ή την έφτιαξες;Την πουλάω αν θες…
61εκ κάνη έχει.
Αν σπρωξεις την win ριξε κανα σημα.Την πουλάω αν θες…
61εκ κάνη έχει.
Πουλάει την μάνα αλλά εσύ έχεις φάει κόλλημα με την κόρηΑν σπρωξεις την win ριξε κανα σημα.
Έτσι ήταν…πράμα σπάνιο θα έλεγα.Η κάννη ήταν 61 ή την έφτιαξες;
Ονειρεύεσαι…Αν σπρωξεις την win ριξε κανα σημα.
Ωραίο εργαλειοXlr προσωπικα το καλυτερο αυτογεμες της fabarm .επιστροφη μετα απο αμφιβιες επιχειρησεις .θα γινει βιδες γιατι ειναι μεσα.στα νερα και τις λασπες .View attachment 65443View attachment 65444
Την είχα βάλει στο μάτι Βαγγέλη αλλά τελικά είπα να πάρω ένα σκοπευτικο ποζε να σπάμε κάνα πιατάκι που είναι σίγουρο γιατί τα κυνήγια έχουν αβέβαιο μέλλονXlr προσωπικα το καλυτερο αυτογεμες της fabarm .επιστροφη μετα απο αμφιβιες επιχειρησεις .θα γινει βιδες γιατι ειναι μεσα.στα νερα και τις λασπες .View attachment 65443View attachment 65444
Εγω πήρα. Εσύ τι περιμένεις; Άντε να πηγαίνουμε πάλι.Την είχα βάλει στο μάτι Βαγγέλη αλλά τελικά είπα να πάρω ένα σκοπευτικο ποζε να σπάμε κάνα πιατάκι που είναι σίγουρο γιατί τα κυνήγια έχουν αβέβαιο μέλλον
μην βαζεις τζινιες τωρα ,ειπα θα ξανα παρω αλλη καραμπιναΤην πουλάω αν θες…
61εκ κάνη έχει.
Κάτσε να μαζέψουμε το μαμαλο ρε Κωστή. Γύρω στα 2κ κάνει το όπλο, βάλε και ένα 500αρικο να κάνω μια καλή παραγγελία στον Ανδρέα για σκοπευτικα φυσιγγια. Ειναι και δύσκολοι οι καιροί. Πάντως χτύπησα γιλεκακι σκοπευτικο beretta χακί να πηγαίνω ασορτί με σένα και τον έτερο ΚώσταΕγω πήρα. Εσύ τι περιμένεις; Άντε να πηγαίνουμε πάλι.
Ποιο θα χτυπήσεις; Αποφάσισες; Fabarm?Κάτσε να μαζέψουμε το μαμαλο ρε Κωστή. Γύρω στα 2κ κάνει το όπλο, βάλε και ένα 500αρικο να κάνω μια καλή παραγγελία στον Ανδρέα για σκοπευτικα φυσιγγια. Ειναι και δύσκολοι οι καιροί. Πάντως χτύπησα γιλεκακι σκοπευτικο beretta χακί να πηγαίνω ασορτί με σένα και τον έτερο Κώστα
Ναι Κώστα το elos n2 sportingΠοιο θα χτυπήσεις; Αποφάσισες; Fabarm?
Μακράν η καλύτερη επιλογή στα χρήματα του.Ναι Κώστα το elos n2 sporting
Αυτο μου είπαν όσοι το είχαν και το έχουν δουλέψει αρκετά. Εχει και ένα κοντάκι με αρκετό cast off από το εργοστάσιο που με βολεύει πάρα πολύ αν και είναι και με ρυθμιζομενο χτένι.Μακράν η καλύτερη επιλογή στα χρήματα του.
Οπλαρα φίλε.Αυτο μου είπαν όσοι το είχαν και το έχουν δουλέψει αρκετά. Εχει και ένα κοντάκι με αρκετό cast off από το εργοστάσιο που με βολεύει πάρα πολύ αν και είναι και με ρυθμιζομενο χτένι.
ξεχασα το ΔΕΝμην βαζεις τζινιες τωρα ,ειπα ΔΕΝ θα ξανα παρω αλλη καραμπινα
πως κ την πουλας ξεχωριστο οπλο δεν ειχαν πουληθει αρκετα με τετοιο μηκος καννης