Έχεις δίκιο…έτσι το είπα!μην βαζεις τζινιες τωρα ,ειπα θα ξανα παρω αλλη καραμπινα
πως κ την πουλας ξεχωριστο οπλο δεν ειχαν πουληθει αρκετα με τετοιο μηκος καννης
Ο «Ιωάννης» μου κάνει παρέα στα απογευματινά με καφεδάκι και όμορφη θέα…
Έχεις δίκιο…έτσι το είπα!μην βαζεις τζινιες τωρα ,ειπα θα ξανα παρω αλλη καραμπινα
πως κ την πουλας ξεχωριστο οπλο δεν ειχαν πουληθει αρκετα με τετοιο μηκος καννης
Αργείς αλλά χτυπάς διάνα Είναι εργαλείο απίστευτο.Ναι Κώστα το elos n2 sporting
Ε σε σχέση με σένα νομίζω όλοι αργούμε..Αργείς αλλά χτυπάς διάνα Είναι εργαλείο απίστευτο.
Γριούλα μόνο;Την είχε ξεχάσει ο χάρος...Fabarm elegi τα επαιξε η γριουλαView attachment 65842
Τι έπαθε ακριβώς ;Fabarm elegi τα επαιξε η γριουλαView attachment 65842
οντως το κλειδι εσπασε, εδω μαλλον εχουμε λιγο απο ολα ,τι να σου κανει η καημενη οπλο κατασκευης 1987 ειναιΤι έπαθε ακριβώς ;
Σαν να έσπασε το κλειδί του κλείστρου μοιάζει.
Φυσιολογική φθορά λόγω χρήσης ή φυσίγγια δυναμίτες;
οντως το κλειδι εσπασε, εδω μαλλον εχουμε λιγο απο ολα ,τι να σου κανει η καημενη οπλο κατασκευης 1987
Στην τουρις λογικά θα βρεις ανταλλακτικό.
Μακαρη να είχαν και αλλά την κάνη της!!!!!οντως το κλειδι εσπασε, εδω μαλλον εχουμε λιγο απο ολα ,τι να σου κανει η καημενη οπλο κατασκευης 1987 ειναι
Η Jumpiter που εχω ΙΔΙΑ με την Ellegi αλλα του '83 πριν 3 χρονια μου εσπασε τον "καβαλαρη" στο ιδιο ακριβως σημειο οπως στη φωτο...+1 βελονα που εχω αλλαξει.Fabarm elegi τα επαιξε η γριουλαView attachment 65842
Κωστα οταν εχουν ριξει ενα.βαγονι.φυσιγγιαΗ Jumpiter που εχω ΙΔΙΑ με την Ellegi αλλα του '83 πριν 3 χρονια μου εσπασε τον "καβαλαρη" στο ιδιο ακριβως σημειο οπως στη φωτο.
Υ.Γ. Οπως βλεπω το κλειστρο λυμενο, βελονα, πυρος, ελατηριο ολα ιδια.
Ακριβώς...Κωστα οταν εχουν ριξει ενα.βαγονι.φυσιγγια
Καποια στιγμη κατι.θα.βγαλουν
Στέλιο με τον πόνο μας παίζεις?
Του κάνω την περιποίηση του να μην ανεβάσω καμία φωτο;Στέλιο με τον πόνο μας παίζεις?
Θα σου έρθει κανας έρωτας και θα το κρατήσεις . Μη το πολυχαιδευειςΤου κάνω την περιποίηση του να μην ανεβάσω καμία φωτο;
Καλό είναι δεν είναι κακο.
Θα το κάνω κούπα!!!
Μου έχει έρθει ήδη.Θα σου έρθει κανας έρωτας και θα το κρατήσεις . Μη το πολυχαιδευεις