Και εσύ Κώστα βαλτός είσαι. Θέλετε να τσιτώνετε τον παππού!Θα σου έρθει κανας έρωτας και θα το κρατήσεις . Μη το πολυχαιδευεις
Γιώργο βρες δανεικά το όπλο κεντάει ή θερίζει δεν ξέρω πια λέξη είναι σωστότερη.Πολύ καλά κάνεις! Αχ ρε γα@@@@@@νο εφάπαξ πότε θάρθεις?
Γιώργο βρες δανεικά το όπλο κεντάει ή θερίζει δεν ξέρω πια λέξη είναι σωστότερη.
Το αφήνω να στεγνώσει....Καλά.....Και μετά καθάρισμα λάδωμα.Και με τσιγάρο ενδιαμεσα
Όχι καλά κάνεις. Εγώ τα καθαρίζω ατουφεκιστα. Κάθε βδομάδα.Το θέμα είναι ότι έχω κάνει τρία κυνηγια και το εχω καθαρίσει τρεις φορές.
Μήπως το παραγαμ#ω το θεμα;
15 λεπτά έφαγα χωρίς να αρχίσω ακόμη.Άμα δεν έχει πιστόνια ελατήρια κλείστρα και άλλα παπαριλικια δεν έχει γούστο το καθάρισμα. Εδώ θα τελειώσεις σε 15 λεπτσ
Άρα σου αρέσει η διαδικασία.Όχι καλά κάνεις. Εγώ τα καθαρίζω ατουφεκιστα. Κάθε βδομάδα.
Είναι αγχολυτικο.Άρα σου αρέσει η διαδικασία.
Μάλιστα γιατί ατουφεκιστο ούτε σε έξι μήνες δεν θέλει καθάρισμα μόνο λάδωμα.
Αλλά ντάξει ο καθένας όπως νομίζει.
Εγώ το βαριέμαι τρομερά το καθάρισμα αλλά αν δεν το κάνω αισθάνομαι όπως όταν δεν κάνω μπάνιο.
Με λίγα λόγια δεν γίνεται να μην γίνει.
Στέλιο, παντρεμένος;Αν κρίνω απ'το σεμεδακι,μάλλον όχι....
Έχω περάσει όλα τα στάδια.Στέλιο, παντρεμένος;Αν κρίνω απ'το σεμεδακι,μάλλον όχι....
Να'ναι γερό και καλότυχο το παλικάρι σου!Κι εσύ το ίδιο φίλε μου,να τον καμαρώνεις και να τον δεις όπως επιθυμείς!!!Έχω περάσει όλα τα στάδια.
Ο γιος πάει στα τον Απρίλη.
Έχω χωρίσει.
Το σεμεδακι αυτό έτυχε...Πρώτη φορά το βλέπω εκει
Βαλτοί είστε ρε γαμώτο σήμερα?
Να σαι καλά να χαρείς ότι αγαπάς!Να'ναι γερό και καλότυχο το παλικάρι σου!Κι εσύ το ίδιο φίλε μου,να τον καμαρώνεις και να τον δεις όπως επιθυμείς!!!
Αν έμενα στην Κρήτη θα έκανα δωρεάν φροντιστήριο Μαθηματικά στον γιό σου μέχρι να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις και θα μου έδινες το fabarm.Κάνει να λάβεις λέμε....
View attachment 66025