Fabarm Team

Τρέλανε με ρε fabarm

Ρε παιδιά τι ζυγισμα είναι αυτό ακόμα και σε 76εκ καννη...από κοντακι το όπλο σκίζει οτι καλύτερο εχω πιάσει απο εργοστασιακα,,,,η βάση Πίνακας ζωγραφικής και τα μέταλλα της φοβερά,,,κλειστρο και λειτουργια το κάτι άλλο,,,σκανδάλη μου θυμίζει της 930 ελαφριά και γρήγορη

Έψαχνα να βρω απο συνήθεια το κουμπί απελευθέρωσης από τα δεξιά.....έρωτας πόσες έμειναν γαμω .sarcastic.

Φινετσατη Ιταλίδα!!!

38702132_2133955326892679_1869084997449678848_n.png
Καλοριχτη καλοριζικη Παύλο με υγεία να την χαρείς !!!!

Τρέλανε με ρε fabarm

Ρε παιδιά τι ζυγισμα είναι αυτό ακόμα και σε 76εκ καννη...από κοντακι το όπλο σκίζει οτι καλύτερο εχω πιάσει απο εργοστασιακα,,,,η βάση Πίνακας ζωγραφικής και τα μέταλλα της φοβερά,,,κλειστρο και λειτουργια το κάτι άλλο,,,σκανδάλη μου θυμίζει της 930 ελαφριά και γρήγορη

Έψαχνα να βρω απο συνήθεια το κουμπί απελευθέρωσης από τα δεξιά.....έρωτας πόσες έμειναν γαμω .sarcastic.

Παύλο καλοντουφεκο, Να'σαι γερός να το χαρείς.

Τρέλανε με ρε fabarm

Στην πράξη κατ' εμέ θα τρελαθείς περισσότερο, γιατί αυτά που είπες ναι μεν ισχύουν όλα, αλλά το πιο δυνατό σημείο της είναι η καννη και τα τσοκ. Το μόνο που ζηλεύω από άλλες εταιρείες έχοντας τόσα χρόνια την xlr5 είναι μόνο το kick off το καινούριο της Beretta. Ειλικρινά τίποτα άλλο.

για τα τσοκ

ρώτησε φίλος με L4S την patternmaster γιατί δεν βγάζει τσοκ για το συγκεκριμένο όπλο,,,η απάντηση που πήρε ήταν γιατί δεν έχουμε να διορθώσουμε κάτι στα εργοστασιακά τσοκ μιας και βγάζει στις δοκιμές που έκαναν 80%

Last edited:
Αυτό με το κουμπί του κλείστρου στα αριστερά δεν είναι τίποτα το συνηθίζεις. Αυτό που δεν βολεύει κατά κάποιο τρόπο είναι ότι εχει και το λαμακι αδειασματος της αποθήκης ανάποδα και θέλει πάλι αριστερό χέρι γιατί για το δεξί είναι λίγο άβολο. Ετσι τουλάχιστον είναι στην δικιά μου.

Αυτό με το κουμπί του κλείστρου στα αριστερά δεν είναι τίποτα το συνηθίζεις. Αυτό που δεν βολεύει κατά κάποιο τρόπο είναι ότι εχει και το λαμακι αδειασματος της αποθήκης ανάποδα και θέλει πάλι αριστερό χέρι γιατί για το δεξί είναι λίγο άβολο. Ετσι τουλάχιστον είναι στην δικιά μου.
Τάσο και στην L4 από αριστερά το έχει ,,πιστεύω είναι θέμα συνήθειας αργά η γρήγορα θα το βολευτώ

Το κουμπί απελευθέρωσης τού κλείστρου,οταν το πιέσεις πρως τα πίσω με το όπλο ανάποδα (να κοιτάμε την γλώσσα) πιέζει το λαμακι καί δεν χρειάζεται να βαλεις καθολου μέσα το χέρι για να αδειασει το όπλο ;)
Άσε που όταν γυρίσεις το οπλο με την γλώσσα πρως τα πάνω,το κουμπί ερχεται δεξια.....
Το κουμπί απελευθερωσης τού κλείστρου στην fabarm κάνει δυο δουλειές ;)
Τουλάχιστον έτσι ηταν στην δικιά μου....
368 lion.....

Εχει κι αλλα κρυφα σημεία η fabarm :cool::D

Το κουμπί απελευθέρωσης τού κλείστρου,οταν το πιέσεις πρως τα πίσω με το όπλο ανάποδα (να κοιτάμε την γλώσσα) πιέζει το λαμακι καί δεν χρειάζεται να βαλεις καθολου μέσα το χέρι για να αδειασει το όπλο ;)
Άσε που όταν γυρίσεις το οπλο με την γλώσσα πρως τα πάνω,το κουμπί ερχεται δεξια.....
Το κουμπί απελευθερωσης τού κλείστρου στην fabarm κάνει δυο δουλειές ;)
Τουλάχιστον έτσι ηταν στην δικιά μου....
368 lion.....

Εχει κι αλλα κρυφα σημεία η fabarm :cool::D
Περίμενε γιατί...με έκαψες τώρα. Έχω μέσα 3 φυσίγγια και θέλω να αδειάσω το όπλο. Τραβάω κλειστρο βγαίνει από θαλαμη. Το γυρίζω ανάποδα και πατώντας το κουμπί του κλείστρου ξανά μου λες ότι πετάει τα φυσίγγια απ την αποθηκη;

Περίμενε γιατί...με έκαψες τώρα. Έχω μέσα 3 φυσίγγια και θέλω να αδειάσω το όπλο. Τραβάω κλειστρο βγαίνει από θαλαμη. Το γυρίζω ανάποδα και πατώντας το κουμπί του κλείστρου ξανά μου λες ότι πετάει τα φυσίγγια απ την αποθηκη;
Η euro lion που ειχα,αδειαζε οπως λεει ο Μυρος.
Πιεζεις και πατας ταυτοχρονα,προς τα πισω,το κουμπακι.
Ειχε και γραμμουλες πανω του,για να μην γλυστραει το δαχτυλο.
Δοκιμασε οταν δεν εχεις φυσιγγια στην αποθηκη και παρατηρησε αν επηρεάζει τον αναστολεα της αποθηκης(λαμακι).
Αν ειναι οπως λεμε,θα τον μαζευει στο πλαι της βασης για να ελευθερωνει φυσιγγι απο την αποθηκη.
Θα δεις πως το κουμπακι ειναι οβαλ και προς τα πισω λεπταινει για να εχει διαδρομη.

Back