Με πρόλαβες και θα σου έγραφα για την ls4 εκεί μου πήγε το μυαλό.....καλοριχτο λεβέντη μου με υγεία πάνω από ολαγεια σου Κωστή μου,,,αλλάζει ο άνθρωπος είδες,,,το είχα πει ότι αν πάω σε όπλα αερίων αυτό θα ήταν Fabarm,,,μου έκλεισε το μάτι και η άλλη η Ιταλίδα αλλά προσπέρασε με χίλια και σούζα μια L4S Grey Hunter 71cm![]()
Με προλαβες.......γεια σου Κωστή μου,,,αλλάζει ο άνθρωπος είδες,,,το είχα πει ότι αν πάω σε όπλα αερίων αυτό θα ήταν Fabarm,,,μου έκλεισε το μάτι και η άλλη η Ιταλίδα αλλά προσπέρασε με χίλια και σούζα μια L4S Grey Hunter 71cm![]()
Πανέμορφα ξύλα....κούκλα ειναι
Καλοτουφεκο παυλαρα.εγω έλεγα ότι είχες ήδη παραγγείλει την plusγεια σου Κωστή μου,,,αλλάζει ο άνθρωπος είδες,,,το είχα πει ότι αν πάω σε όπλα αερίων αυτό θα ήταν Fabarm,,,μου έκλεισε το μάτι και η άλλη η Ιταλίδα αλλά προσπέρασε με χίλια και σούζα μια L4S Grey Hunter 71cm![]()
Παρασκεύη με το καλό και εγώ στο club,,,,να το πάρει το ποτάμι ;![]()
Με το καλο Παυλε!γεια σου Κωστή μου,,,αλλάζει ο άνθρωπος είδες,,,το είχα πει ότι αν πάω σε όπλα αερίων αυτό θα ήταν Fabarm,,,μου έκλεισε το μάτι και η άλλη η Ιταλίδα αλλά προσπέρασε με χίλια και σούζα μια L4S Grey Hunter 71cm![]()
Καλοντουφεκο παυλο ντουφεκαρος απο της καλητερες κανες που εχω δει.
καλοτουφεκο
Καλοριζικι Παύλο και ευχομαι να σου κανει τα κέφια...
Παύλο καλορίζικη με πολλά κυνήγια !γεια σου Κωστή μου,,,αλλάζει ο άνθρωπος είδες,,,το είχα πει ότι αν πάω σε όπλα αερίων αυτό θα ήταν Fabarm,,,μου έκλεισε το μάτι και η άλλη η Ιταλίδα αλλά προσπέρασε με χίλια και σούζα μια L4S Grey Hunter 71cm![]()