Fabarm Team

Δυστυχώς δεν τα περιεργαστηκα πολύ Μανώλη, το σκοπευτήριο που πάω μόλις άρχισε να πουλάει και όπλα και γεμίζει σιγά σιγά τους οπλοβαστους άρχισε με τα fabarm, μερικά beretta, και θα φέρει και guerini σε λίγο καιρό.
Τα fabarm τα κοίταξα λίγη ώρα πριν φύγουμε και ποιο πολύ κ το axis αλλά δεν μπορώ να σου πω σίγουρα , όπως λες σε αυτό είναι λίγο ποιό χοντρή η βάση με το ανάλογο βάρος βέβαια και μεγάλη σκοπευτικη ριγα. Είχαν και elos n2 αλλά έπρεπε να φύγουμε την επόμενη θα τα κοιτάξω όλα.
https://fabarmusa.com/shotguns/
Το N2 το έπιασα στα χέρια μου στο σκοπευτήριο το είχε ένας κύριος και του ζήτησα να το πιάσω να το δω ,το επωμισα αρκετές φορές δεν έριξα όμως ,εμένα δεν μου άρεσε ρε παιδιά το άνοιξα και το εκλεισα το επωμισα κάτι δεν μου άρεσε στο όπλο ,ακόμα και στο άνοιξε κλείσε δεν αισθάνθηκα στιβαρότητα ,τα ξύλα του όχι κάτι ιδιαίτερο κάτι με χάλασε

Το axis που κάποια στιγμή που το είχα επεξεργαστεί σε μαγαζί μου άρεσε πολύ περισσότερο σαν όπλο
Το axis πραγματικά είναι και φαίνεται ποιό στιβαρό με το ανάλογο βάρος βέβαια, το n2 είναι ποιό γενικής χρήσης πάντα προσωπική γνώμη θα το τοποθετουσα σαν το βασικό μοντέλο όπως όλων των εταιρειών. Στη μέση χρηματική κατηγορία να το πω έτσι μόνο τα browning έχουν αυτή την ωραία αίσθηση στο άνοιξε κλείσε.

Αν αγόραζα όπλο ίσως αυτή την στιγμή θα ήταν μέσα στις επιλογές μου .

Μου άφησε την εντύπωση ότι είναι ένα όπλο για γενικό κυνήγι, σκοπευτήριο, ακόμα και πολυωρα περπατητα στο βουνό χωρίς να κουράζει (εντύπωση βέβαια γιατί αν δεν κυνηγηθει δεν μπορώ να πω με σιγουριά).
Με 2 3/4 θαλαμη. Καθαρα σκοπευτικο αλλα και για συνειδητοποιημενους κυνηγους.

Αν αγόραζα όπλο ίσως αυτή την στιγμή θα ήταν μέσα στις επιλογές μου .

Μου άφησε την εντύπωση ότι είναι ένα όπλο για γενικό κυνήγι, σκοπευτήριο, ακόμα και πολυωρα περπατητα στο βουνό χωρίς να κουράζει (εντύπωση βέβαια γιατί αν δεν κυνηγηθει δεν μπορώ να πω με σιγουριά).
Ομορφο οπλο Κωσταντινε για σκοπευτικο αυτογεμες πολυ ελαφρη σε συγκριση με τα υποληπα νομηζω οτι ειναι η μονη που βαζει σε αυτογεμες σκοπευτηκα 70αρα θαλαμη

Πιο ομορφο το elos!:)
Η παπια του με χαλαει...
Γιαννη το τραπ ειναι πιο ωραιο κ 70αρα θαλαμη
det_elos-n2-trap-as.png

Product details
Specifications Tecnical data

GAUGE 12/70 mm ( 12-2 3/4”)
BARREL TRIBORE HP
BARREL LENGTH 76/30” - 81/32”
TOP RIB DIMENSIONS 10 - 8
BARREL FINISH SATIN BLUED
CHOKE EXIS HP ( 4) (SHORT-MEDIUM-LONG-XTREME)
FRONT SIGHT WHITE ROUNDED
TRIGGER RACING ADJUSTABLE
RECEIVER FORGED STEEL
RECEIVER FINISH BLACK SATIN
EJECTORS YES
STOCK PISTOL WITH ADJUSTABLE COMB
LENGTH OF PULL IN MM 377
DROP AT COMB IN MM 35
DROP AT HEEL IN MM 45
FOREND SEMI-BEAVERTAIL
WOOD FINISH OILED
WEIGHT IN KG 3,40 - 3,50
CASE ABS CASE
PROOF TEST 1630 BAR
εγω αυτο θα επερνα

Γιαννη το τραπ ειναι πιο ωραιο κ 70αρα θαλαμη
det_elos-n2-trap-as.png

Product details
Specifications Tecnical data

GAUGE 12/70 mm ( 12-2 3/4”)
BARREL TRIBORE HP
BARREL LENGTH 76/30” - 81/32”
TOP RIB DIMENSIONS 10 - 8
BARREL FINISH SATIN BLUED
CHOKE EXIS HP ( 4) (SHORT-MEDIUM-LONG-XTREME)
FRONT SIGHT WHITE ROUNDED
TRIGGER RACING ADJUSTABLE
RECEIVER FORGED STEEL
RECEIVER FINISH BLACK SATIN
EJECTORS YES
STOCK PISTOL WITH ADJUSTABLE COMB
LENGTH OF PULL IN MM 377
DROP AT COMB IN MM 35
DROP AT HEEL IN MM 45
FOREND SEMI-BEAVERTAIL
WOOD FINISH OILED
WEIGHT IN KG 3,40 - 3,50
CASE ABS CASE
PROOF TEST 1630 BAR
εγω αυτο θα επερνα
Γιατί να πάρεις 70αρα θαλάμη?

κ γιατι να μην παρεις 70αρα θαλαμες εφοσων προκητε για σκοπευτηκο τι θα προσθερη η 76αρα?
Όχι τι προσφέρει η 70αρα θαλάμη και θεωρείται θετικό θέλω να μάθω...γιατί το ακούω γενικά...ίσως η 76αρα να εχει μεγαλύτερη αντοχή!

Όχι τι προσφέρει η 70αρα θαλάμη και θεωρείται θετικό θέλω να μάθω...γιατί το ακούω γενικά...ίσως η 76αρα να εχει μεγαλύτερη αντοχή!
αγορίνα ίδια αντοχή έχουν, αφού στις ίδιες πιέσεις δοκιμάζονται, δεν παίζει ρόλο το μήκος του κάλυκα.
βλητικά έχω διαβάσει ότι η μεγαλύτερη θαλάμη βγάζει καλύτερες τουφεκιές με απλά φυσίγγια

αγορίνα ίδια αντοχή έχουν, αφού στις ίδιες πιέσεις δοκιμάζονται, δεν παίζει ρόλο το μήκος του κάλυκα.
βλητικά έχω διαβάσει ότι η μεγαλύτερη θαλάμη βγάζει καλύτερες τουφεκιές με απλά φυσίγγια
Δεν είμαι σίγουρος!

Η 70αρα ειναι για 70αρι ΑΝΟΙΧΤΟ καλυκα.
Αυτο σημαινει πως με το που ανοιγει το αστεροειδες η το ρελι,τα σκαγια μπαινουν απευθειας στον κωνο συναρμογης η προσαρμογής.
Στη περιπτωση μακρυτερης θαλαμης,τα σκαγια βγαινοντας,θα καταλαβουν τον μεγαλυτερο,περιμετρικα,χωρο που τους δινεται,ως την αρχη του κωνου και μετα θα στριμωχτουν εντονοτερα για να περάσουν απο τον κωνο.

Η 70αρα ειναι για 70αρι ΑΝΟΙΧΤΟ καλυκα.
Αυτο σημαινει πως με το που ανοιγει το αστεροειδες η το ρελι,τα σκαγια μπαινουν απευθειας στον κωνο συναρμογης η προσαρμογής.
Στη περιπτωση μακρυτερης θαλαμης,τα σκαγια βγαινοντας,θα καταλαβουν τον μεγαλυτερο,περιμετρικα,χωρο που τους δινεται,ως την αρχη του κωνου και μετα θα στριμωχτουν εντονοτερα για να περάσουν απο τον κωνο.
Γιάννη δηλαδή υπάρχει κάπου αποδεδειγμένα ότι για 2 3/4 φυσιγγι σε όπλο με 70αρα θαλάμη θα έχουμε καλύτερη ντουφέκια από ότι σε 76αρα ή 89αρα ???

Back