Fabarm Team

Θα ήθελα να δω ένα σοβαρό συγκριτικό μεταξύ xlr water Fowler vs beretta xtreme plus. Διαμάντια και τα δυο κατα την απόψη μου. Μου δίνουν την εντύπωση ότι θα μονοπωλήσουν.

Θα ήθελα να δω ένα σοβαρό συγκριτικό μεταξύ xlr water Fowler vs beretta xtreme plus. Διαμάντια και τα δυο κατα την απόψη μου. Μου δίνουν την εντύπωση ότι θα μονοπωλήσουν.
Νικολη πολοι θα ηθελαν να δουν γενικα ενα συγκριτικο αναμεσα σε αυτες τις 2 εταιριες think

Η h38 κανει παντος μετα απο πολες τουφεκιες θελει καθαρισμα με λιγο βενζηνη και βγενει ανετα το υδιο πιστευω και για την xlr5
Στη αποθηκη θελω να πω
Θοδωρή θα πρότεινα να μην βάζεις βενζίνη στο όπλο....γιατί το ξεραίνει πολύ...βάλε κάποιο άλλο καθαριστικό!

Η h38 κανει παντος μετα απο πολες τουφεκιες θελει καθαρισμα με λιγο βενζηνη και βγενει ανετα το υδιο πιστευω και για την xlr5
Στη αποθηκη θελω να πω
Θοδωρή θα πρότεινα να μην βάζεις βενζίνη στο όπλο....γιατί το ξεραίνει πολύ...βάλε κάποιο άλλο καθαριστικό!
Καθαρό ασετον,χωρίς λάδι,κάνει τη δουλειά της βενζίνης χωρίς να ξεραινει,
Θα το βρεις στα jumbo το 1λιτρο 5€ κ το 4λιτρο στα 10€,το 4λίτρο θα σου Πάρι μια ολόκληρη ζωή πραγματικά κ θα δίνεις κ στη γυναίκα για τα νύχια της;)

Αυτές τις μέρες είδα ( όχι από κοντά ) τα fabarm axis κ elos
Πραγματικά πολύ ωραία s.pose κ φαίνονται να να είναι μεγάλης αντοχής,αν τα βρω κάπου θα πάω να τα επομισω,για να πάρω κάποιο μόνο αν μου πέσει το τζοκερthink

Πραγματικά πολύ ωραία s.pose κ φαίνονται να να είναι μεγάλης αντοχής,αν τα βρω κάπου θα πάω να τα επομισω,για να πάρω κάποιο μόνο αν μου πέσει το τζοκερthink
Χθες επωμισα και τα δύο γεροδεμενα και με ωραία ξύλα το axis .

Μανώλη θα πάμε μαζί θα μου πάρεις εμένα το axis και θα στα επιστρέψω μόλις πιάσω το τζοκερ .sarcastic.

εδω και μια 10ετια παιδες ειμαι κατωχος την fabarm eyro lion h 368 tribore 71cm συνθετικια camo βαλτου,,,,,εχω ρηξη της τουφεκιεςςςςςςς πρωβληματα καθωλου περαν απο κατι φυσιολογικες φθωρες,,η κανητης βγαζη τηςςςς τουφεκιες και μου εχη χαρηση και θα μου χαρηζη ακωμη ωμορφες στιγμεςςςςςς.RESPECT. upload png .well done.

Ποιό ξεχώρισες περισσότερο κ γιατί;
Ποιες οι διάφορες τους;εμφανισιακά μόνο ή κ στα πάχη των κλειδιών κ βασεων τους;
Δυστυχώς δεν τα περιεργαστηκα πολύ Μανώλη, το σκοπευτήριο που πάω μόλις άρχισε να πουλάει και όπλα και γεμίζει σιγά σιγά τους οπλοβαστους άρχισε με τα fabarm, μερικά beretta, και θα φέρει και guerini σε λίγο καιρό.
Τα fabarm τα κοίταξα λίγη ώρα πριν φύγουμε και ποιο πολύ κ το axis αλλά δεν μπορώ να σου πω σίγουρα , όπως λες σε αυτό είναι λίγο ποιό χοντρή η βάση με το ανάλογο βάρος βέβαια και μεγάλη σκοπευτικη ριγα. Είχαν και elos n2 αλλά έπρεπε να φύγουμε την επόμενη θα τα κοιτάξω όλα.
https://fabarmusa.com/shotguns/

Δυστυχώς δεν τα περιεργαστηκα πολύ Μανώλη, το σκοπευτήριο που πάω μόλις άρχισε να πουλάει και όπλα και γεμίζει σιγά σιγά τους οπλοβαστους άρχισε με τα fabarm, μερικά beretta, και θα φέρει και guerini σε λίγο καιρό.
Τα fabarm τα κοίταξα λίγη ώρα πριν φύγουμε και ποιο πολύ κ το axis αλλά δεν μπορώ να σου πω σίγουρα , όπως λες σε αυτό είναι λίγο ποιό χοντρή η βάση με το ανάλογο βάρος βέβαια και μεγάλη σκοπευτικη ριγα. Είχαν και elos n2 αλλά έπρεπε να φύγουμε την επόμενη θα τα κοιτάξω όλα.
https://fabarmusa.com/shotguns/
Ωραια,ευχαριστω

Αν αγόραζα όπλο ίσως αυτή την στιγμή θα ήταν μέσα στις επιλογές μου .

Μου άφησε την εντύπωση ότι είναι ένα όπλο για γενικό κυνήγι, σκοπευτήριο, ακόμα και πολυωρα περπατητα στο βουνό χωρίς να κουράζει (εντύπωση βέβαια γιατί αν δεν κυνηγηθει δεν μπορώ να πω με σιγουριά).

Back