Fabarm Team

Γιάννη δηλαδή υπάρχει κάπου αποδεδειγμένα ότι για 2 3/4 φυσιγγι σε όπλο με 70αρα θαλάμη θα έχουμε καλύτερη ντουφέκια από ότι σε 76αρα ή 89αρα ???
Ειναι περιπτωση που πρεπει να δοκιμαστούν πολλα πολλα φυσιγγια σε κανες πανομοιότυπες,με μονη διαφοροποιηση το μηκος θαλαμης.
Για να υπαρξει ασφαλεστερο αποτελεσμα!
Σε θεωρητικο επιπεδο,τα παραπανω!:)
Τα χοντρυτερα σκαγια,θα παρουσιασουν αλλη συμπεριφορα σε σχεση με πιο ψιλα.
Λογω μικροτερων παραμορφωσεων αναλογικα της επιφανειας των και μεγαλυτερης μαζας.
Το "καλυτερη"ειναι θεμα οπτικης ενος εκαστου!
Μια "σουμα "τουφεκια θα κεραυνοβολει το θηραμα που βρισκεται στο κεντρο της και θα δινει "φτερουγαριες"στην περιφερεια της.
Παντα υπαρχει περιφερεια....
Την διαφορα θα την βλεπαμε αν μετρουσαμε μενουσες ταχυτητες....εκει.
Και λεμε για ταχυτητες ΟΛΩΝ των σκαγιων!
Αυτο που λεει ο Τεο πιο πανω,εχει μετρηθει.
Σαν ταχυτητα στο ΣΤΟΜΙΟ!
Ωραιο σαν ακουσμα....
Με εξηγηση πως μια συμπιεσιμη μαζα(σκαγια),περνουν απο μια στενοτερη διοδο,προερχομενα απο μια πιο διευρυμενη(υπόλοιπο θαλαμης).
Αυτη η διελευση,θα αυξησει την ταχυτητα!
Για να εχουμε μεγαλυτερες πιθανοτητες περισσοτερων "καλων"καταβολων,θελουμε σφαιρικο σκαγι,ΕΚΕΙ!
Εκτος και ειμαστε παντα κεντρο!

Η 70αρα ειναι για 70αρι ΑΝΟΙΧΤΟ καλυκα.
Αυτο σημαινει πως με το που ανοιγει το αστεροειδες η το ρελι,τα σκαγια μπαινουν απευθειας στον κωνο συναρμογης η προσαρμογής.
Στη περιπτωση μακρυτερης θαλαμης,τα σκαγια βγαινοντας,θα καταλαβουν τον μεγαλυτερο,περιμετρικα,χωρο που τους δινεται,ως την αρχη του κωνου και μετα θα στριμωχτουν εντονοτερα για να περάσουν απο τον κωνο.
Εγώ πάλι διάβασα κάπου το ακριβώς αντίθετο,ότι η μεγαλύτερη θαλαμη λειτουργεί σαν κώνος προσαρμογής με αποτέλεσμα μικρότερο λακτισμα κ καλύτερες κατανομες

Εγώ πάλι διάβασα κάπου το ακριβώς αντίθετο,ότι η μεγαλύτερη θαλαμη λειτουργεί σαν κώνος προσαρμογής με αποτέλεσμα μικρότερο λακτισμα κ καλύτερες κατανομες
Ειναι περιπτωση που πρεπει να δοκιμαστούν πολλα πολλα φυσιγγια σε κανες πανομοιότυπες,με μονη διαφοροποιηση το μηκος θαλαμης.
Για να υπαρξει ασφαλεστερο αποτελεσμα!
Σε θεωρητικο επιπεδο,τα παραπανω!:)
Τα χοντρυτερα σκαγια,θα παρουσιασουν αλλη συμπεριφορα σε σχεση με πιο ψιλα.
Λογω μικροτερων παραμορφωσεων αναλογικα της επιφανειας των και μεγαλυτερης μαζας.
Το "καλυτερη"ειναι θεμα οπτικης ενος εκαστου!
Μια "σουμα "τουφεκια θα κεραυνοβολει το θηραμα που βρισκεται στο κεντρο της και θα δινει "φτερουγαριες"στην περιφερεια της.
Παντα υπαρχει περιφερεια....
Την διαφορα θα την βλεπαμε αν μετρουσαμε μενουσες ταχυτητες....εκει.
Και λεμε για ταχυτητες ΟΛΩΝ των σκαγιων!
Αυτο που λεει ο Τεο πιο πανω,εχει μετρηθει.
Σαν ταχυτητα στο ΣΤΟΜΙΟ!
Ωραιο σαν ακουσμα....
Με εξηγηση πως μια συμπιεσιμη μαζα(σκαγια),περνουν απο μια στενοτερη διοδο,προερχομενα απο μια πιο διευρυμενη(υπόλοιπο θαλαμης).
Αυτη η διελευση,θα αυξησει την ταχυτητα!
Για να εχουμε μεγαλυτερες πιθανοτητες περισσοτερων "καλων"καταβολων,θελουμε σφαιρικο σκαγι,ΕΚΕΙ!
Εκτος και ειμαστε παντα κεντρο!
Έχω διαβάσει και τις δύο εκδοχές και πραγματικά έχω προβληματιστεί...στις αρχές είχα διαβάσει καλύτερα η 70αρα άμα δεν ρίχνεις μαγκνουμ μετά το αντίθετο...που βρίσκεται η αλήθεια?

Έχω διαβάσει και τις δύο εκδοχές και πραγματικά έχω προβληματιστεί...στις αρχές είχα διαβάσει καλύτερα η 70αρα άμα δεν ρίχνεις μαγκνουμ μετά το αντίθετο...που βρίσκεται η αλήθεια?
μαλλον στο να βρισκεις στοχο λεω εγω τωρα...

K για τις δυο εκδοχες υπαρχουν οπαδοι, καπου παλαιοτερα ειχα δει και καποιες δοκιμες στο διαδικτυο που έτειναν και υπερ της μιας κ υπερ της αλλης αλλα απο τη στιγμη που δυο κανες ειναι δυο διαφορετικα αντικειμενα πολλες φορες, δεν ξερω αν και κατα ποσο ευσταθουν οι παραπανω αποψεις...
Πρεπει οι κανες να ειναι ακριβως με τα ιδια χαρακτηριστικα για να υπαρξει συγκριση με μονη διαφορα στη θαλαμη, πραγμα λιγο σπανιο για να το πετυχεις...

η πατούρα...θεωρω ότι επιδρα αρνητικά...η browning θεωρεί το ίδιο!

Εμφανισιακά το rs12 και το Elos2 μου αρέσουν πολύ!!
https://fabarmusa.com/axis-rs-12-sporting/
https://fabarmusa.com/elos-n2-sporting/

Ανέβηκε επίπεδο και στα σκοπευτικα η fabarm.
Πάντως έμενα το συγκεκριμένο μου αρέσει, εμφανισιακά τουλάχιστον. Με αυτό το κοντάκι φωνάζει από μακριά ότι είναι σκοπευτικό, άσε η ελαφρά υπερυψωμένη ριγα με φτιάχνει πολλή .......Μόνο οι απέναντι με τα βελάκια συνεχίζουν στα σκοπευτικα τους πλην dt10-11 να βάζουν παιδικά κοντακια .

Οταν μεγαλοσα τον κονο στα 6 εκ απο 2 σε μια μπενελι η ταχητιτες πεσαν κατα 10 με 15 κατο απο πριν ειχα κανει δοκιμες πριν και μετα κερδησα ομως σε κατανομη και συγγεντροση
δεν θα είχες το ίδιο αποτέλεσμα αν έριχνες φυσιγγι με 10-15 %κάτω σε ταχύτητα?

Όχι τι προσφέρει η 70αρα θαλάμη και θεωρείται θετικό θέλω να μάθω...γιατί το ακούω γενικά...ίσως η 76αρα να εχει μεγαλύτερη αντοχή!
Λιακο μου βλητηκικα δεν ξερω τι προσφερη η μια κ η αλλη η πια ειναι η καλητερη απο την αλλη,ετσι απλα που το σκεφττικα εγω κ με αυτα που εψαξα ειδα οτι στα αθληματα σκεετ τραπ τα οπλα ειναι με 70αρες θαλαμε στα οπλα του σπορτινγκ με 76 αρες θαλαμες τα περισοτερα κ οπλα με τον ορο copetesion τα οποια ειναι προσαρμοσιμα σε ολα τα αθληματα κ αυτα νομιζω με 70αρα
τωρα δεν ξερω αν ειναι θεμα μαρκετινγκ ως προς τα οπλα για το σπορτινγκ η απλα επιδη βγαινουν κ για κυνηγι κ να εχεις τι δυνατοτιτα να ριζεις κ πιο βαριες γομωσεις τωρα επισης δε σε δεσμευει να παιξεις αγωνες με οπλα οπλα του σκεετ κ του τραπ το αναποδο δεν ξερω κατα ποσο σε δεσμευει απο μεριας προδιαγραφων για τους αγωνες σκεετ κ τραπ
ας παμε στα οπλα του τραπ κ σκεετ εκει λογικα θα πρεπει να υπαρχουν καποιες σταντρ προδιαγραφες απο την αρμοδια επιτροπη για τους αγωνες τις οποιες θα πρεπει να πληρουνται απο τους αθλητες κ απο τους κατσκευαστες πχ(οπως γινετε με τα cup αυτοκ.η την F1 F3) κ απο κει περα εχει να κανει το ταλεντο η εκπευδευση του αθλητη κ το ποσο εχει προσαρμοστη ο κατασκευαστης πανω στον αθλητη.
Συγνωμη για το εκτος θεματος συνηρμο μου δε ξερω κατα ποσο στεκουν αυτα που σκευτομαι απλα ηταν μια απλη λογικη εξιγηση που εδωσα σαν ΜΙΚΡΟςthink.sarcastic.
topic.

Λιακο μου βλητηκικα δεν ξερω τι προσφερη η μια κ η αλλη η πια ειναι η καλητερη απο την αλλη,ετσι απλα που το σκεφττικα εγω κ με αυτα που εψαξα ειδα οτι στα αθληματα σκεετ τραπ τα οπλα ειναι με 70αρες θαλαμε στα οπλα του σπορτινγκ με 76 αρες θαλαμες τα περισοτερα κ οπλα με τον ορο copetesion τα οποια ειναι προσαρμοσιμα σε ολα τα αθληματα κ αυτα νομιζω με 70αρα
τωρα δεν ξερω αν ειναι θεμα μαρκετινγκ ως προς τα οπλα για το σπορτινγκ η απλα επιδη βγαινουν κ για κυνηγι κ να εχεις τι δυνατοτιτα να ριζεις κ πιο βαριες γομωσεις τωρα επισης δε σε δεσμευει να παιξεις αγωνες με οπλα οπλα του σκεετ κ του τραπ το αναποδο δεν ξερω κατα ποσο σε δεσμευει απο μεριας προδιαγραφων για τους αγωνες σκεετ κ τραπ
ας παμε στα οπλα του τραπ κ σκεετ εκει λογικα θα πρεπει να υπαρχουν καποιες σταντρ προδιαγραφες απο την αρμοδια επιτροπη για τους αγωνες τις οποιες θα πρεπει να πληρουνται απο τους αθλητες κ απο τους κατσκευαστες πχ(οπως γινετε με τα cup αυτοκ.η την F1 F3) κ απο κει περα εχει να κανει το ταλεντο η εκπευδευση του αθλητη κ το ποσο εχει προσαρμοστη ο κατασκευαστης πανω στον αθλητη.
Συγνωμη για το εκτος θεματος συνηρμο μου δε ξερω κατα ποσο στεκουν αυτα που σκευτομαι απλα ηταν μια απλη λογικη εξιγηση που εδωσα σαν ΜΙΚΡΟςthink.sarcastic.
topic.
Νικόλα ούτε εγώ ξέρω το γινεται πολλά από τα καινούργια σκοπευτικα είναι 76αρια... άβυσσος πραγματικα φίλε!topic.

Οταν μεγαλοσα τον κονο στα 6 εκ απο 2 σε μια μπενελι η ταχητιτες πεσαν κατα 10 με 15 κατο απο πριν ειχα κανει δοκιμες πριν και μετα κερδησα ομως σε κατανομη και συγγεντροση
Εμένα έγινε το αντίθετο μετά τον κώνο...ταχύτητα διάτρηση κατανομη

Back