Fabarm Team

38702132_2133955326892679_1869084997449678848_n.png
Παύλο με το καλό να έρθει στα χέρια σου.

Εγώ περιμένω φωτό με μπουκέτο την πρώτη μέρα... πολύ elegant τουφέκι, όπως είπε ο Άρις κι εγώ περιμένα κάτι πιο σκληροτράχηλο εμφανισιακά
όπως και να 'χει πιστεύω αξίζει τα λεφτα του και με το παραπάνω απ αυτά που έχω διαβάσει!!

Τρέλανε με ρε fabarm

Ρε παιδιά τι ζυγισμα είναι αυτό ακόμα και σε 76εκ καννη...από κοντακι το όπλο σκίζει οτι καλύτερο εχω πιάσει απο εργοστασιακα,,,,η βάση Πίνακας ζωγραφικής και τα μέταλλα της φοβερά,,,κλειστρο και λειτουργια το κάτι άλλο,,,σκανδάλη μου θυμίζει της 930 ελαφριά και γρήγορη

Έψαχνα να βρω απο συνήθεια το κουμπί απελευθέρωσης από τα δεξιά.....έρωτας πόσες έμειναν γαμω .sarcastic.

Τρέλανε με ρε fabarm

Ρε παιδιά τι ζυγισμα είναι αυτό ακόμα και σε 76εκ καννη...από κοντακι το όπλο σκίζει οτι καλύτερο εχω πιάσει απο εργοστασιακα,,,,η βάση Πίνακας ζωγραφικής και τα μέταλλα της φοβερά,,,κλειστρο και λειτουργια το κάτι άλλο,,,σκανδάλη μου θυμίζει της 930 ελαφριά και γρήγορη

Έψαχνα να βρω απο συνήθεια το κουμπί απελευθέρωσης από τα δεξιά.....έρωτας πόσες έμειναν γαμω .sarcastic.

Καλοριζικη Παυλο να την χαρεις!εγω ειχα παθει το αντιθετο οταν αλλαξα τη δικια μου πειρα την sx3 .sarcastic.
κοιταξε να δεις μπορει να κανει η αγωνιστικη σκανδαλη απο την sporting η xlr5 sporting

Back