Fabarm Team

Το ζύγισμα της μου είχε κάνει και εμένα εξαιρετική εντύπωση...και θα συμφωνήσω πως η xlr5 τουλάχιστον στα δικά μου μάτια φαντάζει πιο στιβαρό όπλο....αλλά δεν έχω δουλέψει με κανένα από τα δύο στο γήπεδο για να έχω σωστή άποψη!
Εγώ μόνο με την xlr5 έχω ρίξει άπειρες τουφεκιές όλα αυτά τα χρόνια. Την l4s δυστυχώς δεν την έχω τουφέκισει. Μόνο την επωμισα λίγο σε ένα κυνηγομαγαζο κι αυτο εν τάχει. Για την xlr5 τα χω γράψει εδώ τόσες φορές που θα νομίζετε ότι πουλάω όπλα χαχαχα. Είναι όπλο που μόνο αν το βαρεθείς το βάζεις στην άκρη και πάλι το σκέφτεσαι!

Προσωπική άποψη: η l4s ζυγίζει καλύτερα με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο φιλική στον χρήστη! Σε όλα τα αλλά η xlr είναι είτε καλύτερη είτε στα ίδια επίπεδα. Εγώ θα διάλεγα xlr που είναι και πολύ δουλεμένη :)

από βρώμα τι λέει η xlr μαζεύει μπόλικη ; π.χ αν ρίξεις 4-5 κουτιά σε τι πλαίσια κυμαίνεται ; επίσης από εμπλοκές ; άντε μπας και πάμε αύριο καμία βόλτα :)
Εμπλοκές τίποτα, καπνά μαζεύει αλλά δεν έχει δύσκολα μέρη. Καθαρίζει!

Πάντως η fabarm έχει κάνει τεράστια αλματα προόδου σε εργονομία και ποιότητα, οι άνθρωποι επένδυαν και έχουν κερδίσει μεγάλο αγοραστικό κοινό.
Μπορεί εγώ να είχα μια κακη εμπειρία με μια mk3 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω την αλματώδη πορεία της εταιρείας αυτής. Από τις προβληματικές ellegi, Italia και κάμποσες mk2, mk3 έχει κυλήσει πολλή νερό στο αυλάκι, με αρχη την titan και h38. Να μην αναφέρω την ομορφιά την όπλων τους καθότι Ιταλοί βέβαια και αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα το θέμα της φινέτσας. Πριν μερικά χρόνια δεν θα έπαιρνα fabarm ούτε για χάρισμα, τώρα όμως έχω αλλάξει γνώμη 100%.

Last edited:
Η h38 παντος με 90 εκ κανη κανει κατι κηδειες στα παπια με ν5 και κατο και ασε να λενε οι υδημονες της βλητικης οτι δεν παιζει ρολο το μηκος εγω τα ποιο μακρια πρασινα με αυτη τα πηρα
90 ; Με τι πας για κυνήγι ; Με άλογο; Γιατί σε αμάξι μέσα δεν χωράει .

Η h38 παντος με 90 εκ κανη κανει κατι κηδειες στα παπια με ν5 και κατο και ασε να λενε οι υδημονες της βλητικης οτι δεν παιζει ρολο το μηκος εγω τα ποιο μακρια πρασινα με αυτη τα πηρα
Όσο μεγαλύτερο το μήκος της κάνης τόσο μικρότερη προσκοπευση και καλύτερη ακολουθία του στοχου

Σωστό αλλά ο Τεο μιλάει για βλητικη και τον ρόλο του να έχεις μακριά καννη
Βρε Παύλο , τι βλητικη απόδοση ; Η καύση στην άκαπνο πυρίτιδα αναπτύσσει μάξιμουμ στους 56 πόντους . Για καρτέρι θα βολέψει ναι 70 & 76 . Τπτ άλλο από θέμα βλητικης σε κυνηγητικη χρήση .

Βρε Παύλο , τι βλητικη απόδοση ; Η καύση στην άκαπνο πυρίτιδα αναπτύσσει μάξιμουμ στους 56 πόντους . Για καρτέρι θα βολέψει ναι 70 & 76 . Τπτ άλλο από θέμα βλητικης σε κυνηγητικη χρήση .
Λίγο μεγαλύτερες αρχικές η μύθος?

Back