Fabarm Team

Είναι πάρα πολλά τα χρόνια Μάριε που δεν βγάζουν το παραμικρό λειτουργικό θέμα τα fabarm...αλλά όλοι έχουν άποψη για όπλα που δεν έχουν πιάσει ποτέ!
Χαχα δεν εχω πιασει ποτε... Πολυ πολυ παλια την χλρ5 και τωρα την λ4.
Καποτε για πρωτο οπλο θα επαιρνα την h35... Μετα την centro αλλα την ακυρωσα και πηρα την 390.sarcastic.

Είναι πάρα πολλά τα χρόνια Μάριε που δεν βγάζουν το παραμικρό λειτουργικό θέμα τα fabarm...αλλά όλοι έχουν άποψη για όπλα που δεν έχουν πιάσει ποτέ!
Αυτό ξαναπεστο! Όταν το 2009 πήρα την xlr5 σε όσους το έλεγα ξινιζαν τα μούτρα. Ακόμα και τώρα κάποιοι δεν πιστεύουν ότι αξίζει η αγορά της. Στον κυνηγότοπο κι όχι στα καφενεία φαίνονται τα όπλα. Κι εκεί κάποιοι αναθεωρήσάν όταν είδαν ότι βγάζει θαυμάσιες τουφεκιές χωρίς προβλήματα αξιοπιστίας.

Εγω δεν ειπα κατι για τα οπλα, το μονο που δεν αρεσε προσωπικα σε μενα η μειωση της ποιοτητας υλικων. Ακομα και στην τιμη αυτη θα μπορουσαν να βαλουν κατι καλυτερο. Ειναι λογικο με οσα ειχα ακουσει για προβληματα κλπ να εχω μια καπως στραβη εικονα

Δεχομαι αυτο που λετε χωρις δευτερη κουβεντα! Η καννη τριμπορ ειδικα το δυνατο σημειο. Οσον αφορα την ποιοτητα αναφερθηκα στην l4 και πιστευω οτι αυτο ειναι ταση της μαζικης παραγωγης για σχεδον ολα τα αυτογεμη της αγορας σημερα. Αρα κατι αναποφευκτο. Ετσι κι αλλιως δοκιμασμενα ολα ειναι και παει πια το δυνατο σημειο επενδυσης, η αξιοπιστια. Ολες εταιριες εφαρμωζουν νεες καινοτομιες στις καννες. Μπροστα στα κερδη που βγαζουν ομως λεω θα μπορουσαν να πετυχουν υλικα κατασκευαστικα κατι καλυτερο! Ειναι σα να υποτιμουν οι ιδιες τα αυτογεμη.
Τεσπα απο αυτην που εχω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και θα την ξαναπαιρνα. Εχω πει κι αλλες φορες πως τουλαχιστον για μενα σχ3, μαξους ν3 χλρ5 τα οπλα αυτα ειναι πολυ μπροστα

Λοιπον δεν κρατηθηκα και ειπα να κανω μια βολτα να παρω κανα κουτι απ τα γνωστα και να δω την l4 ξανα. Ενταξει... Επιμενω σε ορισμενα θεματα ποιοτητας κατασκευης που ειπα πιο πριν αλλα το κοντακι της ηταν πολυ μπροστα σε σχεση με αλλα οπλα που ειχε το καταστημα. Η λαβη πολυ φιλικη και το χτενι υψωμενο. Στις επομησεις μου ερχοταν κατευθειαν. Δεν κοιταξα μηκος καννης....

Κατα την ταπεινη μου παντα αποψη, βλεπεις το πιστονι της XLR και θαυμαζεις την ποιοτητα κατασκευης του, θεωρω οτι η Fabarm ειναι στην
κορυφη αυτη την στιγμη, ενα απο τα επομενα οπλα μου θα ειναι σιγουρα αυτης της εταιρειας.

@Nikolis εδώ και το βίντεο για το γρήγορο κούμπωμα του αορτήρα σε μια fabarm titan.
Καλά οι αορτηριουχοι αυτοί τα σπάνε. Έχω μόνιμα τις θηλιές με τον αορτηρα επάνω και με το κουμπί βγάζω βάζω σε 5 δευτερόλεπτα τον αορτηρα.

Κατα την ταπεινη μου παντα αποψη, βλεπεις το πιστονι της XLR και θαυμαζεις την ποιοτητα κατασκευης του, θεωρω οτι η Fabarm ειναι στην
κορυφη αυτη την στιγμη, ενα απο τα επομενα οπλα μου θα ειναι σιγουρα αυτης της εταιρειας.
browning maxus

browning maxus
Νικο, να υποθεσω οτι αυτο ειναι το πιστονι της καινουργιας σου βασιλισσας, πραγμα που με χαροποιει ιδιαιτερα, πρωτον διοτι και εδω βλεπω εξαιρετικη
δουλεια και ποιοτητα και δευτερον μου αρεσει πολυ αυτο το συστημα, τοσο στην χρηση οσο και στον καθαρισμο/συντηρηση, απλα και γρηγορα για αεριων.
Τελεια!!!

Νικο, να υποθεσω οτι αυτο ειναι το πιστονι της καινουργιας σου βασιλισσας, πραγμα που με χαροποιει ιδιαιτερα, πρωτον διοτι και εδω βλεπω εξαιρετικη
δουλεια και ποιοτητα και δευτερον μου αρεσει πολυ αυτο το συστημα, τοσο στην χρηση οσο και στον καθαρισμο/συντηρηση, απλα και γρηγορα για αεριων.
Τελεια!!!
Ναι Σταύρο είναι από την gold black . Στην πρώτη έκδοση της Maxus ήταν λίγο διαφορετικό κι ενωμένο με το πλαστικό στέλεχος που ξεκλειδώνει το κλείστρο . Τώρα το χώρισαν πάλι . Εξακολουθεί να μην έχει ελατήριο στον επικρουστηρα .

Την l4s την έχω δει μια φορά βιαστικά. Είναι πιο ελαφριά από την χlr5 και λιγότερο μπροστοβαρη μου φάνηκε. Έχει εξίσου ωραίο κοντακι και η βίδα της πάπιας μένει μόνιμα στην πάπια. Η κανη έχει μια επιπλέον βίδα που ασφαλίζει στο μηχανισμό η οποία αυτή συγκρατεί την κανη επάνω στη βάση. Προσωπικά αυτό δε μου αρέσει, είναι μια επιπλέον βίδα στο λύσε δε σε. Επίσης δε μου φάνηκε τόσο στιβαρή γενικά όσο η xlr5 αλλά έχει πολύ καλό ζυγισμα για όπλο αερίων.

Την l4s την έχω δει μια φορά βιαστικά. Είναι πιο ελαφριά από την χlr5 και λιγότερο μπροστοβαρη μου φάνηκε. Έχει εξίσου ωραίο κοντακι και η βίδα της πάπιας μένει μόνιμα στην πάπια. Η κανη έχει μια επιπλέον βίδα που ασφαλίζει στο μηχανισμό η οποία αυτή συγκρατεί την κανη επάνω στη βάση. Προσωπικά αυτό δε μου αρέσει, είναι μια επιπλέον βίδα στο λύσε δε σε. Επίσης δε μου φάνηκε τόσο στιβαρή γενικά όσο η xlr5 αλλά έχει πολύ καλό ζυγισμα για όπλο αερίων.
Το ζύγισμα της μου είχε κάνει και εμένα εξαιρετική εντύπωση...και θα συμφωνήσω πως η xlr5 τουλάχιστον στα δικά μου μάτια φαντάζει πιο στιβαρό όπλο....αλλά δεν έχω δουλέψει με κανένα από τα δύο στο γήπεδο για να έχω σωστή άποψη!

Back