Fabarm Team

Αν θες να ριξεις γενικα με fabarm σου δινω και την δικια μου..Εξαιρετικα οπλα Ηλια,παρε με κλειστα ματια!!!!Εχεις κοιταξει και την καινουρια L4S ;
Ναι αλλά προτιμώ το δοκιμασμένο xlr5...έχω κυνηγήσει γενικα με fabarm είχε ο πατέρας μου την mk2 ειδικά της xlr θέλω να δοκιμάσω για να δω την σκανδάλη και το swing της!

Λίγο μπροστοβαρη με 71 εκ και με εκπληκτική σκανδάλη. Μάλιστα σε ένα τεστ του Randy αν δεν κάνω λάθος την χαρακτήρισε αγωνιστική την σκανδάλη.
Μου βάζεις φωτιες....θέλω να είναι μπροστοβαρο το όπλο...με βοηθάει πολύ στο swing!

Την έχω δει Σταύρο απο κοντά σε κατάστημα. Συγκριτικά με bellemonte δεν εχει τις ατέλειες που εμφανίζει η bellemonte οπως να εμφανίζονται τα γρέζια της κοπής στη ρίγα, στο τέλος της κάννης και η ανομοιογένεια στο πάχος στο στόμιο της κάνης. Πολύ καλές βαφες και εφαρμογές.
Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το κοντάκι πολύ καλή λαβή και κούμπωμα τουλάχιστον για το δικό μου σωματότυπο. Παράπονα για την H368 δεν έχουν ακουστεί και στα λεφτά που παίζει είναι πολύ καλή ευκαιρία.
Νεότερο μοντέλο είναι η H4 και σου παραθέτω το Link απο δοκιμή που έχει κάνει ο Αιγινήτης
http://www.knf.gr/eksoplismos-kynigiou/fabarm-h4/
Τι ειπες ρε για τη μπελμοντε; .hunter.

Η αληθεια ειναι πως υπαρχουν οι ατελειες που ανεφερε ο παναγιωτης.

Ηλία L4S αν θες fabarm

Την δοκίμασα σε 66 καννη που την είχε φέρει ο Μανδηλαράς Ασπρόπυργο και μου άρεσε παρά πολύ

Ζύγιζε ωραία για 66,για τα γουστα μου βέβαια πολύ ελαφρύ,με ωραία λαβή και σκανδάλη αν και θα ηθελα να ρίξω ακομα μια πουλά για να καταλάβω καλύτερα την σκανδάλη της

Βλητικα μου άφησε καλή εντύπωση με μακρινά σπασίματα και ανοιχτό τσοκ

Αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη καννη ειναι duo cone η dual cone κάτι που βάζει η fabarm στις Κάννες που φτιάχνει για τα σκοπευτικα Guerini

Δοκίμασε την να έχεις εικόνα

Για την καννη δε λεω κατι ρε παιδια, πολυ ψευτικο οπλο αυτη η L4 ομως...
Μάριε το όπλο έχει εξαιρετικό ζύγισμα για κυνηγετική καραμπίνα...αλλά γενικά τα όπλα έως 1200€ δυστυχώς δινουν αυτήν την εντύπωση....με ελάχιστες εξαιρέσεις...και από κανες οι fabarm κεντανε!!!

Συμφω
Μάριε το όπλο έχει εξαιρετικό ζύγισμα για κυνηγετική καραμπίνα...αλλά γενικά τα όπλα έως 1200€ δυστυχώς δινουν αυτήν την εντύπωση....με ελάχιστες εξαιρέσεις...και από κανες οι fabarm κεντανε!!!
Συμφωνω! Πλεον δεν βαζω στοπ σε καμια εταιρια εκτος απο καποιες ιταλικες οι οποιες δεν εχουν να δοσουν πια τιποτα παραπανω. Η αποδοση τους που λες εχει κανει ενθερμους οπαδους, ο δεικτης της ποιοτητας ομως οσο προχωρα η παραγωγη πεφτει για ολες τις εταιριες. Πιστευω θα ταν ελαχιστο το κοστος αν βαζαν κατι καλυτερο

Συμφω

Συμφωνω! Πλεον δεν βαζω στοπ σε καμια εταιρια εκτος απο καποιες ιταλικες οι οποιες δεν εχουν να δοσουν πια τιποτα παραπανω. Η αποδοση τους που λες εχει κανει ενθερμους οπαδους, ο δεικτης της ποιοτητας ομως οσο προχωρα η παραγωγη πεφτει για ολες τις εταιριες. Πιστευω θα ταν ελαχιστο το κοστος αν βαζαν κατι καλυτερο
Νομίζω πως η fabarm είναι από τις εταιρείες που κρατάνε ακόμα ψηλά τα στάνταρ παραγωγής....ειδικά στην Ιταλία!

Νομίζω πως η fabarm είναι από τις εταιρείες που κρατάνε ακόμα ψηλά τα στάνταρ παραγωγής....ειδικά στην Ιταλία!
Ναι, ειδικα στα τελευταια μοντελα απ οσο βλεπουμε εχουν γινει αρκετες αλλαγες. Θεμα που χα με την εταιρια ηταν τα διαφορα προβληματα που ειχα ακουσει κατα καιρους, δεν ισχυουν στα νεα απ οσο ξερω

Αυτο που μου εκανε εντυπωση περα απο την γεωμετρια της καννης ειναι η διαδικασια κατεργασιας, παραγωγης. Δοκιμη σε συνθηκες 4 εποχων... Επισης τα τσοκ απο ιδιο υλικό που αποδιδουν αρκετα καλα

Ναι, ειδικα στα τελευταια μοντελα απ οσο βλεπουμε εχουν γινει αρκετες αλλαγες. Θεμα που χα με την εταιρια ηταν τα διαφορα προβληματα που ειχα ακουσει κατα καιρους, δεν ισχυουν στα νεα απ οσο ξερω
Είναι πάρα πολλά τα χρόνια Μάριε που δεν βγάζουν το παραμικρό λειτουργικό θέμα τα fabarm...αλλά όλοι έχουν άποψη για όπλα που δεν έχουν πιάσει ποτέ!

Back