Fabarm Team

αυτή γιατί δεν έχει πουλήσει καθόλου στην ελληνική αγορά?
σαν άπλες κυνηγετικές xlr πουλήθηκαν, ασοπσετε που τις κρατάνε ακόμα τι ρετσινιά από παλιά κ δεν την πολύ προτιμούν τώρα σε αυτά τα μοντέλα δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα να τα επερνε κάποιος με τόσα χρήματα πηγαίναν σε δίκαννα σκοπευτικά άλλα κ στο εξωτερικό την έφαγε σε πωλήσεις η berretta a400 xcel

σαν άπλες κυνηγετικές xlr πουλήθηκαν, ασοπσετε που τις κρατάνε ακόμα τι ρετσινιά από παλιά κ δεν την πολύ προτιμούν τώρα σε αυτά τα μοντέλα δεν νομίζω ότι στην Ελλάδα να τα επερνε κάποιος με τόσα χρήματα πηγαίναν σε δίκαννα σκοπευτικά άλλα κ στο εξωτερικό την έφαγε σε πωλήσεις η berretta a400 xcel
Για ποιον λόγο να την φάει ή α400 και η breda 930i....όσο για την ρετσινια....κλασικό ελλαδισταν... 21 χρόνια η mk2 του πατέρα μου δούλευε υποδειγματικά....όσο για τις πιο σύγχρονες δεν έχω ακούσει κανένα παραπονο....το μόνο μείον του tribore θεωρώ πως είναι ότι προτιμάω τα πιο χοντρά σκάγια!

Για ποιον λόγο να την φάει ή α400 και η breda 930i.
πολυ θα ηθελα να δω ενα καλο συγκριτικο τεστ μεταξυ τις συγκεκριμενης fabarm τις A400 xcel που ειναι κ η δυο αεριων να δουμαι τι γινεται εστω κ των απλων μοντελων

πολυ θα ηθελα να δω ενα καλο συγκριτικο τεστ μεταξυ τις συγκεκριμενης fabarm τις A400 xcel που ειναι κ η δυο αεριων να δουμαι τι γινεται εστω κ των απλων μοντελων
Ρε Νικόλα με τι αντικειμενικότητα θα γίνει το τεστ....και με τι κριτήρια....θεωρώ πως θέλει πάρα πολύ χρόνο και πολλές δοκιμές για να είσαι σίγουρος... Και με ποια κριτήρια θα γίνει το συγκρητικο?

Για ποιον λόγο να την φάει ή α400 και η breda 930i....όσο για την ρετσινια....κλασικό ελλαδισταν... 21 χρόνια η mk2 του πατέρα μου δούλευε υποδειγματικά....όσο για τις πιο σύγχρονες δεν έχω ακούσει κανένα παραπονο....το μόνο μείον του tribore θεωρώ πως είναι ότι προτιμάω τα πιο χοντρά σκάγια!
Εννοείς οτι πηγαινει καλά τα χοντρα; Η το αντιθετο;

Εννοείς οτι πηγαινει καλά τα χοντρα; Η το αντιθετο;
Ναι ότι τα πήγαινε παρά πολυ καλά τα χοντρά...στα ψιλά φτηνει σκάγια....αυτό τουλάχιστον είχα καταλάβει από το όπλο του πατέρα μου συν κάποια σχόλια που είχα διαβάσει!

Με την xlr5 παντως δεν έχω δει να μην πηγαίνει τα ψιλά σκάγια. Απεναντίας ειμαι ευχαριστημένος από τις τουφεκιές τις.
Εμείς αυτό είχαμε παρατηρήσει με τον πατέρα μου....ότι έφτυνε σκάγια....όχι ότι δεν θα σου δώσει καταβολές φυσικά!

Να υποθέσω κανένα λειτουργικό θέμα?πόσα χρόνια την έχεις και σε τι μήκος κάνης?
Την έχω από το 2009 με 71 εκ καννη την ξύλινη. Λειτουργικό θέμα κανένα. Εμπλοκές μετρημένες 2 η 3 από ελλατωματικα φυσίγγια. Μέχρι και πρόπερσι ήταν το βασικό μου όπλο. Πλέον είναι το 690 και η xlr5 συνεχίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία της στα χέρια του πατέρα μου. Από τουφεκιές εγώ θα πω πολύ καλές και το επιβεβαιώνει κι ο πατέρας μου παρότι δεν είναι κι ακριβώς στα μέτρα του. Είναι όπλο που όταν την δεις λυμένη καταλαβαίνεις πως έχει γίνει καλή δουλειά σε αυτό το όπλο.

Και με ποια κριτήρια θα γίνει το συγκρητικο?
καποια κριτηρια σε αυτες τις σκοπευτηκες πχ να ηταν η αντοχη βολων,κατανομες σε πινακα σε ολα τα τσοκαρισματα στα αναλογα μετρα μετα τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?

Την έχω από το 2009 με 71 εκ καννη την ξύλινη. Λειτουργικό θέμα κανένα. Εμπλοκές μετρημένες 2 η 3 από ελλατωματικα φυσίγγια. Μέχρι και πρόπερσι ήταν το βασικό μου όπλο. Πλέον είναι το 690 και η xlr5 συνεχίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία της στα χέρια του πατέρα μου. Από τουφεκιές εγώ θα πω πολύ καλές και το επιβεβαιώνει κι ο πατέρας μου παρότι δεν είναι κι ακριβώς στα μέτρα του. Είναι όπλο που όταν την δεις λυμένη καταλαβαίνεις πως έχει γίνει καλή δουλειά σε αυτό το όπλο.
Θα ήθελα να την δοκιμάσω....πάντα μου άρεσε αυτό το όπλο και εμφανισιακά....και από ζύγισμα!

Ποιαααααα Άρτα πουλί μου?εδω θα εισαι τον Οκτώβρη μαζι μου στα μπασιματα κι επιτελους θα εχεις την ευκαιρια να ρίξεις μ ενα σοβαρό οπλο
.yelling.
Θα κάνω ένα διάλειμμα από την κρηταρα να πάω και λίγο στα πατρια εδάφη....ξέρεις εμένα με τα light τα όπλα με πιάνει αλεργιαα.yelling.

Back