Fabarm Team

Λοιπον η fabarm τωρα τελευταια μ έχει εντυπωσιασει.δείτε το σκοπευτικό στο ίντερνετ το fabarm axis rs12 sporting.Ποιαααααα Μπερέτα ποιααα brown.Ποιαααααα guerini.μιλάμε οτι τ όπλο ειναι πολυ μαματο

το είχα ρίξει το 2012 ,,,,φοβερό ζύγισμα και ποιότητα,,,η 1η μου επιλογή τότε,,,,τελικά δεν το βρήκα σε κανένα μαγαζί και πήγα στο 692

Καλησπερα,, αν κι κυνηγαω με την winchester sx3 εχω κι ενα ποζε του πατερα μου fabarm max triborre το πηρα προσφατα πρωτη φορα στο κυνηγι (απογευματινο τσιχλας) ειχε αρκετα πολλα εριξα καμια 20 φυσιγγια rc 32 κι ειχα σοβαρο θεμα με το λακτισμα στο ζηγωματικο.

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;;;

Καλησπερα,, αν κι κυνηγαω με την winchester sx3 εχω κι ενα ποζε του πατερα μου fabarm max triborre το πηρα προσφατα πρωτη φορα στο κυνηγι (απογευματινο τσιχλας) ειχε αρκετα πολλα εριξα καμια 20 φυσιγγια rc 32 κι ειχα σοβαρο θεμα με το λακτισμα στο ζηγωματικο.

μάλλον δεν είναι μέτρα σου,το πιθανότερο διόρθωση pitch και cust off ίσως :)

Τα μέτρα φίλε μου, τα μέτρα.
μάλλον δεν είναι μέτρα σου,το πιθανότερο διόρθωση pitch και cust off ίσως :)
.well done.

Αντε να μπω και εγω σε ενα κλαπ διαλεξα αυτο της fabarm κατοχος τηςsupper goose παρολα τη μακρια κανη δεν με εχει δυσκολεψει καθολου ριχνω ανετα απο τα 20 μτ και πανω το κοντακι ειναι φανταστηκο
Πιστευω οτι το μοντελο h38 ειναι το ποιο πετηχημενο

Αντε να μπω και εγω σε ενα κλαπ διαλεξα αυτο της fabarm κατοχος τηςsupper goose παρολα τη μακρια κανη δεν με εχει δυσκολεψει καθολου ριχνω ανετα απο τα 20 μτ και πανω το κοντακι ειναι φανταστηκο
Πιστευω οτι το μοντελο h38 ειναι το ποιο πετηχημενο
Θοδωρή ένα διάστημα το κοίταγα αυτό το όπλο για να το πάρω αλλά στο τέλος άλλαξα γνώμη λόγω της καννης,λεω που θα κουμαντάρω αυτό το πράμα άσε σε κάνα παλιόκαιρο για παπιά μπορεί νά με χτυπεισή και κανενας κεραυνός σκέφτηκα.... Πέρα την πλάκα πρέπει να είναι οπλαρα...

Για ψιλα σκαγια δεν κανει απο ν6 και κατο και με πολλα γραμαρια ειναι θανατος αν και εγω το παιρνω και για τσιχλες εχει καλο κοντακι και ερχεται πολυ καλα
Τωρα το δανησα σε ενα φιλο που παει ευρο να μου πει εντηποσεις

Back