Σωτήρη καλορίζικη και ευχομαι να σου χαρίσει δυνατές κυνηγετικές συγκινήσεις.Ο νεος κατοχος LS4 που λεει euripidis ειμαι εγω!!! Ειχα κατα νου να αγοραρο μια breda 930i αλλα μετα απο πολλα αρνητικα που ακουσα για αυτο το οπλο και την μεγαλη τιμη που εχει και με συζητησεις με τον euripidi τελικα την πειρα εδωσα μια benelli raffaello new και πειρα την fabarm απο συγισμα ειναι απιστευτη ευκολη σκοπευτικη γραμη ερχετε πολυ ομορφα στο ματι θα την επερνα 71cm αλλα το μαγαζι που την πειρα ειχε μονο 66cm οποτε πειρα αυτη. Δεν εχω ριξει ακομα ουτε τουφεκια περιμενα μπας και ΣΚ κανει καλο καιρο να παω στο λαγο να της κανω τα εγγενεια αλλα δεν το βλεπω. Γενικα εχω διβασει πολυ καλα λογια για την fabarm σαν οπλα αν και λατρεις της beretta μακαρι να ειναι ολα καλα με την fabarm το συγουρο ειναι οτι η κανης της ειναι το μεγαλυτερο προσον στα οπλα fabarm .
Καλορίζικο φίλε μου!!αν θέλεις γράψε τα σχόλια που άκουσες για την 930i .xm.Ο νεος κατοχος LS4 που λεει euripidis ειμαι εγω!!! Ειχα κατα νου να αγοραρο μια breda 930i αλλα μετα απο πολλα αρνητικα που ακουσα για αυτο το οπλο και την μεγαλη τιμη που εχει και με συζητησεις με τον euripidi τελικα την πειρα εδωσα μια benelli raffaello new και πειρα την fabarm απο συγισμα ειναι απιστευτη ευκολη σκοπευτικη γραμη ερχετε πολυ ομορφα στο ματι θα την επερνα 71cm αλλα το μαγαζι που την πειρα ειχε μονο 66cm οποτε πειρα αυτη. Δεν εχω ριξει ακομα ουτε τουφεκια περιμενα μπας και ΣΚ κανει καλο καιρο να παω στο λαγο να της κανω τα εγγενεια αλλα δεν το βλεπω. Γενικα εχω διβασει πολυ καλα λογια για την fabarm σαν οπλα αν και λατρεις της beretta μακαρι να ειναι ολα καλα με την fabarm το συγουρο ειναι οτι η κανης της ειναι το μεγαλυτερο προσον στα οπλα fabarm .
Σωτήρη κάλο ντουφεκο να είναι να το ευχαριστηθείς,πολύ καλή επιλογή σου !εγώ θα σου έλεγα πριν την πάρεις στο κυνήγι να πας μια βόλτα σκοπευτήριο να τι ρίξεις να δεις συμπεριφορά ,μήπως θέλει καμιά ρύθμιση στο κοντάκι με τις φλάντζεςΟ νεος κατοχος LS4 που λεει euripidis ειμαι εγω!!! Ειχα κατα νου να αγοραρο μια breda 930i αλλα μετα απο πολλα αρνητικα που ακουσα για αυτο το οπλο και την μεγαλη τιμη που εχει και με συζητησεις με τον euripidi τελικα την πειρα εδωσα μια benelli raffaello new και πειρα την fabarm απο συγισμα ειναι απιστευτη ευκολη σκοπευτικη γραμη ερχετε πολυ ομορφα στο ματι θα την επερνα 71cm αλλα το μαγαζι που την πειρα ειχε μονο 66cm οποτε πειρα αυτη. Δεν εχω ριξει ακομα ουτε τουφεκια περιμενα μπας και ΣΚ κανει καλο καιρο να παω στο λαγο να της κανω τα εγγενεια αλλα δεν το βλεπω. Γενικα εχω διβασει πολυ καλα λογια για την fabarm σαν οπλα αν και λατρεις της beretta μακαρι να ειναι ολα καλα με την fabarm το συγουρο ειναι οτι η κανης της ειναι το μεγαλυτερο προσον στα οπλα fabarm .
φίλε Σωτήρη μετά από τόσα τηλεφωνήματα,τόση κουβέντα που κάναμε πριν καιρό ,,,ακόμα και σήμερα με έπαιρνες τηλ άλλο που δεν μπόρεσα να σου απαντήσω λόγω δουλειάς,,,,μέχρι και ξύλα μου είπες αν μπορώ να σου διαλέξω και φυσικά προσφέρθηκα γιατί έχω μια επαφή με Δορκά,,,που ακόμα και σε τιμη θα μπορούσα να σε φτιάξω,ξαφνικά βλέπω αγόρασες Fabarm,,,,καλορίζικο να το κατευχαριστηθείς και να σου κάνει τα γούστα αλλά μια ερώτηση προς τί όλο αυτό τελικά ;
αλήθεια με το 930i τί σε προβλημάτισε και ποιά ήταν τα πολλά αρνητικά που άκουσες ; με ενδιαφέρει να μάθω γιατί τελικά πρέπει να έχω πέσει στην περίπτωση του "δεν παθαίνω τίποτα" ,,πραγματικά πιστεύω πώς είμαι η περίπτωση για το πρώτο 930i που αγοράστηκε στην Ελλάδα το οποίο μετράει μερικές χιλιάδες φυσίγγια στο ενεργητικό του
Απο την ραφαελο δεν εμεινα οικανοποιημενος απο την ντουφεκια της με σχεσει την beretta stoncoat που ειχα παλιοτερα στην κατοχη μου και πηγα και την εδωσα ο βλακας και πειρα την raffaello κατα τα αλλα παρα πολυ καλο οπλο απροβληματιστο εμπλοκη μηδεν επεζε μεχρι και 24 gr χωρις προλημα μηχανισμος αψογος στην τουφεκια δεν μου αρεσε σαν σκοτομα και στον πινακα . Γενικα πλεων νομιζω οτι κατι πρεπει να κανει ι benelli στου θεμα αυλου κανης αυτη ειναι η γνωμη μου. ειχα παρει ενα τσοκ εσω εξω ενα briley helix το οποιο το πειρε ο Γιαννη απο τα χανια που γραφει και αυτος εδω ειχα παθει πλακα με την διαφορα στην τουφεκια αλλα δεν με βολεψε που εβγενε εξω 5 ποντους και το εδωσα χαχαχα!Η ραφαελο δεν σε ταίριαξε;
Παυλο τι να πω δεν ξερω ισως καποια πραγματα να ειναι αλειθεια καποια αλλα ψεμματα παντως για την κανη λεω και εγω αυτο το παιδι απο το νησι. Κοιτα συμφωνω στο οτι λες οτι απο την στιγμη που πειρε δευτερη κανη δεν μπωρει να λες δεν ριχνει αν δεν μπωρει να πιασεις πουλι στα καθηστα που λεει ο λογος. Αλλα για να αλαχθει ι κανει δεν αλαχτηκε επιδει καποιος δεν ξερει να ριξει η ειναι βλακα ισως να ειχε προβλημα και λεω ησως γιατι δεν ξερω. Εγω ξενερωσα απιστευτα με το περιμενε περιμενε περιμενε και ακουσα ολα αυτα δεν ξερω αν ειναι αληθεια ι ψεματα λειτουργεισαν παντως ανασταλτικα σε εμενα και εκανα την επιλογη τιης fabarm χωρις να εχω πιασει ποτε οπλο fabarm ποτε στην ζωη μου μεχρι τωρα . Και παλυ Παυλο σε ευχαρηστω για ολα !απλά μη πιστεύεις και δέχεσαι ότι ακούς ,,,,πρώτος ήμουν που ανάφερα το πρόβλημα με τα σπασμένα κοντάκια εδώ μέχρι που αποδείχθηκε ότι δεν έσπασαν μόνα τους αλλά από μαλακία των κατόχων τους και φυσικά άντε να παραδεχθείς μετά ότι τελικά ναι είσαι βλάκας
για την κάννη και τον φίλο που λες αν είναι από νησί ξέρω ποιός είναι,,,μου έχει πρήξει το κεφάλι με της βλακίες του γιατί 1ον είναι ανίδεος και 2ον του φταίνε τα πάντα ,,,το 2ο είναι συνάρτηση του 1ου,,,έβγαλ ετην 1η κάννη στραβή χωρίς να πάει το όπλο σε οπλουργό και του ήρθε 2η κάννη και έλεγε ότι δεν ρίχνει ,,,δεν ρίχνει τι ;;; της κοντής ψ,,,,ς της φταίνει οι τρίχες,,,το παλικάρι απλά δεν παίζεται,,,,Σκόπια όμως βάρεσαι τρυγόνια με την υποτιθέμενα στραβή κάννη
τέλος πάντων μη χαλάνε την ενότητα Fabarm καλορίζικο και πάλι
Βασιλη σε ευχαρηστω πολυ και σας ευχαρηστω ολους για τα καλα σας λογια και την αγκαλια που μου δωσατε!Σωτήρη καλορίζικη και καλότυχη να είναι! Θα τρελαθείς με το όπλο. Καλή επιλογή![]()
Αυτό είναι αλήθεια! Τουλάχιστον για τα τωρινά μοντέλα ή του προσφατου παρελθόντος ισχύει 100%. Κι εγω δε θα την άλλαζα με κανένα άλλο αυτογεμές! Καλορίζικο στον φίλο.Καλορίζικο Σωτήρη, όποιον ξέρω με fabarm είναι ερωτευμένος με το όπλο του!!
Καλορίζικο και καλοτούφεκο Σωτήρη, να είσαι καλά να το χαρείς!Ο νεος κατοχος LS4 που λεει euripidis ειμαι εγω!!! Ειχα κατα νου να αγοραρο μια breda 930i αλλα μετα απο πολλα αρνητικα που ακουσα για αυτο το οπλο και την μεγαλη τιμη που εχει και με συζητησεις με τον euripidi τελικα την πειρα εδωσα μια benelli raffaello new και πειρα την fabarm απο συγισμα ειναι απιστευτη ευκολη σκοπευτικη γραμη ερχετε πολυ ομορφα στο ματι θα την επερνα 71cm αλλα το μαγαζι που την πειρα ειχε μονο 66cm οποτε πειρα αυτη. Δεν εχω ριξει ακομα ουτε τουφεκια περιμενα μπας και ΣΚ κανει καλο καιρο να παω στο λαγο να της κανω τα εγγενεια αλλα δεν το βλεπω. Γενικα εχω διβασει πολυ καλα λογια για την fabarm σαν οπλα αν και λατρεις της beretta μακαρι να ειναι ολα καλα με την fabarm το συγουρο ειναι οτι η κανης της ειναι το μεγαλυτερο προσον στα οπλα fabarm .