Να την χαρεις και να τη λιωσεις φιλε! Περιμαινουμε εντυπωςσεις! Ανεβασε καμια φωτοΚαλορίζικο και καλοτούφεκο Σωτήρη, να είσαι καλά να το χαρείς!
Να την χαρεις και να τη λιωσεις φιλε! Περιμαινουμε εντυπωςσεις! Ανεβασε καμια φωτοΚαλορίζικο και καλοτούφεκο Σωτήρη, να είσαι καλά να το χαρείς!
Καλως ηρθες Σωτηρη στο club τον fabarm καλοριζικο το οπλο καλοτουφεκι και ευχομαι να την χαρεις οσο δεν παει καλα κυνηγιαΟ νεος κατοχος LS4 που λεει euripidis ειμαι εγω!!! Ειχα κατα νου να αγοραρο μια breda 930i αλλα μετα απο πολλα αρνητικα που ακουσα για αυτο το οπλο και την μεγαλη τιμη που εχει και με συζητησεις με τον euripidi τελικα την πειρα εδωσα μια benelli raffaello new και πειρα την fabarm απο συγισμα ειναι απιστευτη ευκολη σκοπευτικη γραμη ερχετε πολυ ομορφα στο ματι θα την επερνα 71cm αλλα το μαγαζι που την πειρα ειχε μονο 66cm οποτε πειρα αυτη. Δεν εχω ριξει ακομα ουτε τουφεκια περιμενα μπας και ΣΚ κανει καλο καιρο να παω στο λαγο να της κανω τα εγγενεια αλλα δεν το βλεπω. Γενικα εχω διβασει πολυ καλα λογια για την fabarm σαν οπλα αν και λατρεις της beretta μακαρι να ειναι ολα καλα με την fabarm το συγουρο ειναι οτι η κανης της ειναι το μεγαλυτερο προσον στα οπλα fabarm .
Καλοριζικο το καινουργιο οπλο σου,με πολλα κυνηγια....αν δε σου κανει κοπος, μπορεις να το ζυγισεις για να μου πεις το ακριβες βαρος του??Ο νεος κατοχος LS4 που λεει euripidis ειμαι εγω!!! Ειχα κατα νου να αγοραρο μια breda 930i αλλα μετα απο πολλα αρνητικα που ακουσα για αυτο το οπλο και την μεγαλη τιμη που εχει και με συζητησεις με τον euripidi τελικα την πειρα εδωσα μια benelli raffaello new και πειρα την fabarm απο συγισμα ειναι απιστευτη ευκολη σκοπευτικη γραμη ερχετε πολυ ομορφα στο ματι θα την επερνα 71cm αλλα το μαγαζι που την πειρα ειχε μονο 66cm οποτε πειρα αυτη. Δεν εχω ριξει ακομα ουτε τουφεκια περιμενα μπας και ΣΚ κανει καλο καιρο να παω στο λαγο να της κανω τα εγγενεια αλλα δεν το βλεπω. Γενικα εχω διβασει πολυ καλα λογια για την fabarm σαν οπλα αν και λατρεις της beretta μακαρι να ειναι ολα καλα με την fabarm το συγουρο ειναι οτι η κανης της ειναι το μεγαλυτερο προσον στα οπλα fabarm .
Μολις το συγισα 3000 κιλα βγενει ακριβως αλλα εχει τρομερο συγισμα και ερχεται πολυ ομορφα στο ματι γενικα ειναι μια αγορα που αν σε ενδιαφερει δεν θα το μετανιοσεις ποτε. Το μονο που παρατηρισα ειναι οτι εχει περισοτερο βρομια με σχεσει το συστημα αεριων που ειχα στην beretta stoncoat αλλα δεν ειναι κατι τραγικο λιγο παραπανω ωρα μονο σου περνει το πολυ 5 λεπτα .Καλοριζικο το καινουργιο οπλο σου,με πολλα κυνηγια....αν δε σου κανει κοπος, μπορεις να το ζυγισεις για να μου πεις το ακριβες βαρος του??
Την stonecoat γιατί την άλλαξες??Μολις το συγισα 3000 κιλα βγενει ακριβως αλλα εχει τρομερο συγισμα και ερχεται πολυ ομορφα στο ματι γενικα ειναι μια αγορα που αν σε ενδιαφερει δεν θα το μετανιοσεις ποτε. Το μονο που παρατηρισα ειναι οτι εχει περισοτερο βρομια με σχεσει το συστημα αεριων που ειχα στην beretta stoncoat αλλα δεν ειναι κατι τραγικο λιγο παραπανω ωρα μονο σου περνει το πολυ 5 λεπτα .
Ποιο πιστευεις οτι εχει περισσοτερο λακτισμα, η fabarm ή το beretta που ειχες?Μολις το συγισα 3000 κιλα βγενει ακριβως αλλα εχει τρομερο συγισμα και ερχεται πολυ ομορφα στο ματι γενικα ειναι μια αγορα που αν σε ενδιαφερει δεν θα το μετανιοσεις ποτε. Το μονο που παρατηρισα ειναι οτι εχει περισοτερο βρομια με σχεσει το συστημα αεριων που ειχα στην beretta stoncoat αλλα δεν ειναι κατι τραγικο λιγο παραπανω ωρα μονο σου περνει το πολυ 5 λεπτα .
Τακη κοιτα εγω οταν ξεκινισα το κυνηγι αγορασα την stocoat τοτε σκεψου ειχε βγει την πειρα 1450 ευρω. την κρατησα 7 χρονια σε 66cm κανη και μετα εδωσα αυτη και πειρα μια κενουργια με 61cm κανη την ειχα μεχρι πριν 4 χρονια μετα την εδωσα ο βλακας και πηρα την benelli την raffaello την κενουργια και το μενανιοσα απο την πρωτη μερα ομορφο οπλο μου εκατσε σαν τουφεκι αλλα δεν ειχε το σκοτωμα να στω πω ετσι της beretta αφου εδωσα ειπα να παρω την fabarm αφου την ειχε στο μαγαζι χωρις καποια διαφορα μεχρι τωρα δεν το εχω μετανιωσει εχω μηνει απολυτα οικανοποιημενος παντα μου αρεσαν σαν σχεδιασει τα οπλα της fabarm αλλα τωρα που την εχω στα χερια μου ειμαι πολυ οικανοποιομενος και απο κλοτσιμα τιποτα και εχει ομορφα συγισμα στα χερια σου.Την stonecoat γιατί την άλλαξες??
Σε ευχαρηστω πολυ !!!Σωτήρη η fabarm πάντα έβγαζε όμορφα όπλα αλλά με αυτό το μοντέλο ζωγράφισε!!! Από τα καλύτερα σε ζύγισμα όπλα που έχω επωμισει, από τουφεκιες μην ανησυχείς καθόλου, πάρα πολύ καλές και όσο πιο χοντρά σκάγια τόσο καλύτερα τα πάει. Κυνηγαγα χρόνια με μια mk-2.Σου εύχομαι να τη χαρείς.
δεν μπορω να σου πω κατι και να ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω ενα ελαχιστο παραπανω ι beretta αλλα εχει μεγαλη σημασια το οπλο να σου καθεται σωστα πανω σου.Ποιο πιστευεις οτι εχει περισσοτερο λακτισμα, η fabarm ή το beretta που ειχες?
Σωτήρη καλοντούφεκο το νέο σου όπλο, να'σαι γερός να το χαρείς.Ο νεος κατοχος LS4 που λεει euripidis ειμαι εγω!!! Ειχα κατα νου να αγοραρο μια breda 930i αλλα μετα απο πολλα αρνητικα που ακουσα για αυτο το οπλο και την μεγαλη τιμη που εχει και με συζητησεις με τον euripidi τελικα την πειρα εδωσα μια benelli raffaello new και πειρα την fabarm απο συγισμα ειναι απιστευτη ευκολη σκοπευτικη γραμη ερχετε πολυ ομορφα στο ματι θα την επερνα 71cm αλλα το μαγαζι που την πειρα ειχε μονο 66cm οποτε πειρα αυτη. Δεν εχω ριξει ακομα ουτε τουφεκια περιμενα μπας και ΣΚ κανει καλο καιρο να παω στο λαγο να της κανω τα εγγενεια αλλα δεν το βλεπω. Γενικα εχω διβασει πολυ καλα λογια για την fabarm σαν οπλα αν και λατρεις της beretta μακαρι να ειναι ολα καλα με την fabarm το συγουρο ειναι οτι η κανης της ειναι το μεγαλυτερο προσον στα οπλα fabarm .
Καλορίζικο Σωτήρη το νέο σου όπλο,καλές επιτυχίες να έχεις πάντα μαζί του!!Τακη κοιτα εγω οταν ξεκινισα το κυνηγι αγορασα την stocoat τοτε σκεψου ειχε βγει την πειρα 1450 ευρω. την κρατησα 7 χρονια σε 66cm κανη και μετα εδωσα αυτη και πειρα μια κενουργια με 61cm κανη την ειχα μεχρι πριν 4 χρονια μετα την εδωσα ο βλακας και πηρα την benelli την raffaello την κενουργια και το μενανιοσα απο την πρωτη μερα ομορφο οπλο μου εκατσε σαν τουφεκι αλλα δεν ειχε το σκοτωμα να στω πω ετσι της beretta αφου εδωσα ειπα να παρω την fabarm αφου την ειχε στο μαγαζι χωρις καποια διαφορα μεχρι τωρα δεν το εχω μετανιωσει εχω μηνει απολυτα οικανοποιημενος παντα μου αρεσαν σαν σχεδιασει τα οπλα της fabarm αλλα τωρα που την εχω στα χερια μου ειμαι πολυ οικανοποιομενος και απο κλοτσιμα τιποτα και εχει ομορφα συγισμα στα χερια σου.
βαλτος εισαιΤι κουκλί είναι αυτό
![]()
κ γιατι να μην ειναι,το ερωτημα σε αυτα τα χρηματα που εχει πιο να πρωτο διαλεξεις περα απο το πιο σου καθετε καλητερα?Αν είναι έτσι όπως τα λέει ο μαστοράκος είναι φανταστικό και σε ομορφιά και σε χαρακτηριστικά.