Fabarm Team

τελικα εχθες παρελαβα την καραμπινα, το πρωβληματης στης εμπλωκες ητανε ενα μικρο γλωσακι στην σκανδαλοθικη, ειχε φαγωθη το δωντακι,,,,ο οπλουργος μου ειπε οτι ειναι η φθωρα φυσιολογηκη εφωσον με τοσες τουφεκιες στην 10ετια που την εχω δεν ξαναπηγς σε οπλουργο με 30ευρω τελειωσαμε;) τωρα τρεχουνε αυτες της μερες δυο σκοποβωλες λεω να παω να την δωκιμασω εκη να δουμε.shoot..shoot..shoot.

Καλησπέρα παιδιά. Επώμισα σε κατάστημα την fabarm h4 και μπορώ να πώ οτι έχει πολύ καλό ζύγισμα όπως και η affinity. Μου κάθεται καρφί.
Μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι το πιο τελευταίο μοντέλο η H38 ή Η4?
Φινίρισμα, εφαρμογές και βαφές μπορώ να πω ότι για την κατηγορία του είναι πολύ καλό. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι στο επίσημο site της fabarm δεν υπάρχει το μοντέλο....

Last edited:
Παναγιώτη την H38 την έχω 10 χρόνια σχεδόν.
Το έχω ξανά αναφέρει ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το όπλο.
Το σύστημα αερίων είναι αξιόπιστο 100% για αυτό και δεν το αλλάζει στα τελευταία μοντέλα που παράγει.
Βλητική απόδοση δεν το συζητάω απλά εξαιρετική.
Και φυσικά εξολοκλήρου φτιαγμένο στην Ιταλία!
Το μόνο ας το πούμε αρνητικό στοιχείο είναι ότι θέλει λίγο χρόνο παραπάνω στο καθάρισμα.(εμένα προσωπικά αυτό δεν με χαλάει καθόλου).

Πανο σαν πρώην κάτοχος Fabarm πιο παλιού μοντέλου άλλα με ίδιο σύστημα,λυπάμαι πολύ που πούλησα αυτό το όπλο κ το έδωσα λόγο αμάθειας δικιά μου,από τουφεκιές κ βλητική τα λέει κ ο Γιώργος παραπάνω,όσο για το ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ έμενα που επερνε λιγότερο χρόνο κ πιο εύκολα απ τι τώρα με την sx3

και εγω κατεχω την fabarm eyrolion h 368 gamo 71 cm με 3 τσοκ εσω εξω 1 αστρο την κανη 83cm με 2 αστρα 79 με 3 αστρα 74 ποντους,,,και ενα εσω κυλινδρως που κυνηγαω σχεδων παντα με αυτο μηλαμε για φωβαιρες τουφεκιεςςςςς ΥΓ κανη TRIBORE εδω και μια 10ετια την κατεχω.RESPECT.

Καλημερα κι απο εδω.πριν απο λιγο με πήρε φίλος τηλ.ο οποιος μετα απο διάφορες σκέψεις και συζητήσεις τσίμπησε σημερα την καινουργια l4s ξυλινη με 66 π.κανη.ακούω τις απόψεις σας
Ευριπίδη παρτω στο σκοπευτήριο για δοκιμή,ομορφο οπλο δεν ετυχε να το πιασω στα χερια μου αλλα ιδιος μηχανισμος κ σκανδαλη με την xlr διαφορετικος σχεδιασμος κ διαφορετικο κομπομα τις βηδας στην παπια

Ευριπίδη παρτω στο σκοπευτήριο για δοκιμή,ομορφο οπλο δεν ετυχε να το πιασω στα χερια μου αλλα ιδιος μηχανισμος κ σκανδαλη με την xlr διαφορετικος σχεδιασμος κ διαφορετικο κομπομα τις βηδας στην παπια
Ε μα εννοείται οτι θα περάσει για δοκιμή απ τα χέρια μου.πως ετσι θα τ αφήσω?
.yelling.

Καλημερα κι απο εδω.πριν απο λιγο με πήρε φίλος τηλ.ο οποιος μετα απο διάφορες σκέψεις και συζητήσεις τσίμπησε σημερα την καινουργια l4s ξυλινη με 66 π.κανη.ακούω τις απόψεις σας
ελα ρε σε πηρε και σενα? πριν λιγο μιλουσαμε..προσωπικα του ειπα οτι εκανε καλη κινηση κατα την γνωμη μου αφου ηθελε αερια! το εχω δει το οπλο μου αρεσε γενικα.

ελα ρε σε πηρε και σενα? πριν λιγο μιλουσαμε..προσωπικα του ειπα οτι εκανε καλη κινηση κατα την γνωμη μου αφου ηθελε αερια! το εχω δει το οπλο μου αρεσε γενικα.
Προσπαθώ να τον ψησω να τη φέρει τη Κυριακή
ha haaa

Πάρα πολύ καλό ζύγισμα έτσι όπως το είδα στο μαγαζί. Αν είναι ένα κλασσικό fabarm θα το ευχαριστηθεί!! Καλή επιλογή :)

Φοβερό ζύγισμα για αυτογεμες!

Ο γνωστός και δοκιμασμένος μηχανισμός αερίων της Fabarm με μια κάννη(Tribore) που βγάζει πολύ ωραίες τουφεκιές!
Όλο αυτό το πακέτο σε ένα ανανεωμένο σώμα.
Είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθεί!

Ο νεος κατοχος LS4 που λεει euripidis ειμαι εγω!!! Ειχα κατα νου να αγοραρο μια breda 930i αλλα μετα απο πολλα αρνητικα που ακουσα για αυτο το οπλο και την μεγαλη τιμη που εχει και με συζητησεις με τον euripidi τελικα την πειρα εδωσα μια benelli raffaello new και πειρα την fabarm απο συγισμα ειναι απιστευτη ευκολη σκοπευτικη γραμη ερχετε πολυ ομορφα στο ματι θα την επερνα 71cm αλλα το μαγαζι που την πειρα ειχε μονο 66cm οποτε πειρα αυτη. Δεν εχω ριξει ακομα ουτε τουφεκια περιμενα μπας και ΣΚ κανει καλο καιρο να παω στο λαγο να της κανω τα εγγενεια αλλα δεν το βλεπω. Γενικα εχω διβασει πολυ καλα λογια για την fabarm σαν οπλα αν και λατρεις της beretta μακαρι να ειναι ολα καλα με την fabarm το συγουρο ειναι οτι η κανης της ειναι το μεγαλυτερο προσον στα οπλα fabarm .

Ο νεος κατοχος LS4 που λεει euripidis ειμαι εγω!!! Ειχα κατα νου να αγοραρο μια breda 930i αλλα μετα απο πολλα αρνητικα που ακουσα για αυτο το οπλο και την μεγαλη τιμη που εχει και με συζητησεις με τον euripidi τελικα την πειρα εδωσα μια benelli raffaello new και πειρα την fabarm απο συγισμα ειναι απιστευτη ευκολη σκοπευτικη γραμη ερχετε πολυ ομορφα στο ματι θα την επερνα 71cm αλλα το μαγαζι που την πειρα ειχε μονο 66cm οποτε πειρα αυτη. Δεν εχω ριξει ακομα ουτε τουφεκια περιμενα μπας και ΣΚ κανει καλο καιρο να παω στο λαγο να της κανω τα εγγενεια αλλα δεν το βλεπω. Γενικα εχω διβασει πολυ καλα λογια για την fabarm σαν οπλα αν και λατρεις της beretta μακαρι να ειναι ολα καλα με την fabarm το συγουρο ειναι οτι η κανης της ειναι το μεγαλυτερο προσον στα οπλα fabarm .
Σωτήρη καλοτούφεκο το όπλο! Να το ευχαριστηθείς σε πολλά και αξέχαστα κυνήγια!

καλοτουφεκη Σωτηρη! καλα κυνηγια!

Back