Τι ωραία στο βίντεο που βγάζει την γλώσσα από το κλείστρο εγώ γιατί παιδευομαι δεν μπορώ να καταλάβω σε h 35!!!
Εγώ αυτό έκανα.Έχει λύσει κάποιος το συγκεκριμμένο θέμα να μας βοηθήσει. Σκέφτομαι να το λιμαρω λίγο εκεί στην εγκοπη αλλά φοβάμαι μην το κάνω χειρότερο
Εγω φετος δεν καταφερα να βγαλω την γλωσσα και εβαλα πενσα με πετσετα για να μην γρατζουνιστει. Του χρονου δεν θα την βγαλω μου φαινεται...γτ σκαλωνει ρε παιδια? Στο youtube την βγαζουν πολυ απλα με εναν αδειο καλυκα...
Στη δικια μου εχει αυτη την εγκοπη και βαζω η τον αδειο καλυκα η το φυσιγγι αδρανειας το αλουμινενιο που εχω και βγαινει πολυ ευκολα, οπως δειχνει το βιντεο.
Και στο δικό μου xlr5 βγαίνει πανεύκολα με έναν κάλυκα.Εχει εγκοπή το αυτάκι και εκει πιάνει ο κάλυκας
Ακριβως εχει αρκετα βαθια εγκοπη που κουμπωνει η μεταλλικη ακρη του καλυκαΠροφανώς από το μοντέλο XLR5 και μετά το διόρθωσαν αυτό το θεματάκι.![]()
Γι'αυτο λεω,μην δινεται οπλα που σας ικανοποιούν!παιδια κ εγω στην euro 3 που ειχα με τον καληκα την εβγαζα την εβγαζα πολυ ευκολα,
αχ κριμα που το εδωσα αυτο το οπλο
αχ Γιαννη αμα δεν ξερεις αυτα παθενειςΓι'αυτο λεω,μην δινεται οπλα που σας ικανοποιούν!
Να υποθεσω εμπλοκες στην γλωσσα???και εγω παιδες εχω την eyrolion h 368 gamo βαλτου 71cm tribore με 3 εξωτερικα τσοκ,,επιμηκινση με 2 αστρα γηνεται 79 ποντους με 3 αστρα 74 και με 1 αστρο 83 ποντους,,,την εχω περιπου μια 10ετια και εχη καψη χιλιαδες φυσιγκια χωρις να μου βγαλη κατι το παραμικρο,,φετως στην τσιχλα μου εκανε καπιες εμπλωκες και την εστηλα στον οπλουργο και ληθηκε το πρωβλημα με 30 ευρω παντως ειναι φανταστικο οπλο και βγαζη παρα πωλη ωραιες τουφεκιεςςςςςς![]()
![]()
![]()
ναι φιλε κωστα και μαλλων εκη πονανε αυτα λεω εγω τωρα παντως αυριω θα την παρω και θα την δωκιμασω στα τρυγονιαΝα υποθεσω εμπλοκες στην γλωσσα???
Ειχα την ιδια την h368 carbon....εκει με την γλωσσα αλλα λυθηκε στην αντιπροσωπεία τοτε....ναι φιλε κωστα και μαλλων εκη πονανε αυτα λεω εγω τωρα παντως αυριω θα την παρω και θα την δωκιμασω στα τρυγονια