Fabarm Team

Εγω ημουν κατοχος μιας h368 lion carbon....το όπλο φανταστικες τουφεκιες....ενα προβληματακι με το ελατηριο της γλώσσας και τίποτα αλλο....το πουλησα γιατι δεν μπορουσα να κυνηγαω με 66 κανη οσο και αν το προσπαθησα....

Έχει λύσει κάποιος το συγκεκριμμένο θέμα να μας βοηθήσει. Σκέφτομαι να το λιμαρω λίγο εκεί στην εγκοπη αλλά φοβάμαι μην το κάνω χειρότερο
Εγώ αυτό έκανα.
Το λίμαρα λίγο στην εγκοπή και τώρα είναι καλύτερα.
Αλλά θέλει προσοχή μην σου ξεφύγει περισσότερο.
Λιμάρεις λίγο και δοκιμάζεις και ξανά μέχρι να το φέρεις σε ένα ανεκτό επίπεδο.

Εγω φετος δεν καταφερα να βγαλω την γλωσσα και εβαλα πενσα με πετσετα για να μην γρατζουνιστει. Του χρονου δεν θα την βγαλω μου φαινεται...γτ σκαλωνει ρε παιδια? Στο youtube την βγαζουν πολυ απλα με εναν αδειο καλυκα...

Εγω φετος δεν καταφερα να βγαλω την γλωσσα και εβαλα πενσα με πετσετα για να μην γρατζουνιστει. Του χρονου δεν θα την βγαλω μου φαινεται...γτ σκαλωνει ρε παιδια? Στο youtube την βγαζουν πολυ απλα με εναν αδειο καλυκα...

Βασίλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχουν έτσι τα Fabarm.
Σε άλλες εταιρίες όπλων βγαίνει εύκολα με τα χέρια.

Στη δικια μου εχει αυτη την εγκοπη και βαζω η τον αδειο καλυκα η το φυσιγγι αδρανειας το αλουμινενιο που εχω και βγαινει πολυ ευκολα, οπως δειχνει το βιντεο.
Και στο δικό μου xlr5 βγαίνει πανεύκολα με έναν κάλυκα.Εχει εγκοπή το αυτάκι και εκει πιάνει ο κάλυκας

Προφανώς από το μοντέλο XLR5 και μετά το διόρθωσαν αυτό το θεματάκι. ;)

Και σε εμένα βγαίνει εύκολα με τον κάλυκα!!!!
Που είναι πιό παλιό μοντέλο από τις δικές σας!
Αν θυμάμαι καλά, χωρίς να είμαι σίγουρος 100% όταν βγει η κάννη, βγαίνει πιό εύκολα!
Σε κάποιο σημείο τέλος πάντων της διαδρομής τού κλείστρου, βγαίνει χωρίς καθόλου δυσκολία ;)

και εγω παιδες εχω την eyrolion h 368 gamo βαλτου 71cm tribore με 3 εξωτερικα τσοκ,,επιμηκινση με 2 αστρα γηνεται 79 ποντους με 3 αστρα 74 και με 1 αστρο 83 ποντους,,,την εχω περιπου μια 10ετια και εχη καψη χιλιαδες φυσιγκια χωρις να μου βγαλη κατι το παραμικρο,,φετως στην τσιχλα μου εκανε καπιες εμπλωκες και την εστηλα στον οπλουργο και ληθηκε το πρωβλημα με 30 ευρω παντως ειναι φανταστικο οπλο και βγαζη παρα πωλη ωραιες τουφεκιεςςςςςς .terror.

και εγω παιδες εχω την eyrolion h 368 gamo βαλτου 71cm tribore με 3 εξωτερικα τσοκ,,επιμηκινση με 2 αστρα γηνεται 79 ποντους με 3 αστρα 74 και με 1 αστρο 83 ποντους,,,την εχω περιπου μια 10ετια και εχη καψη χιλιαδες φυσιγκια χωρις να μου βγαλη κατι το παραμικρο,,φετως στην τσιχλα μου εκανε καπιες εμπλωκες και την εστηλα στον οπλουργο και ληθηκε το πρωβλημα με 30 ευρω παντως ειναι φανταστικο οπλο και βγαζη παρα πωλη ωραιες τουφεκιεςςςςςς .terror.
Να υποθεσω εμπλοκες στην γλωσσα???

ναι φιλε κωστα και μαλλων εκη πονανε αυτα λεω εγω τωρα παντως αυριω θα την παρω και θα την δωκιμασω στα τρυγονια
Ειχα την ιδια την h368 carbon....εκει με την γλωσσα αλλα λυθηκε στην αντιπροσωπεία τοτε....

Back