Fabarm Team

Εμενα για να είμαι ειλικρινείς δε μου αρέσει αυτή η βίδα που αναγκάζεσαι να λύσεις και αυτή της πάπιας και την άλλη πάνω απ την αποθήκη. Δεν εχω δεί το όπλο απο κοντά αλλά το θεωρω περιττή κίνηση να σφίγγεις-ξεσφίγγεις βίδες.

Τα ''σωθικά'' της L4S και όχι μόνο μιας που είναι ίδια με τα προηγούμενα μοντέλα πλην της εσωτερικής έξτρα βίδας...

Πράγματι ίδιος ακριβώς μηχανισμός με xlr με το πολύ προσεγμένο φινίρισμα ζιρκονίου-νικελίου, έυκολος στο καθάρισμα αλλά πιάνει αρκετή κάπνα περιμετρικά της αποθήκης η οποία κάπνα φτάνει στη βάση. έυκολη στο λύσιμο χωρις πολλά πολλά ελατηριάκια λαστιχάκια κλπ. Μεγάλη πατέντα το pulse piston ρίχνει μεγάλο ευρος γομώσεων χωρίς βαλβίδες ελατήρια μέσα στο πιστόνι κλπ. Πανέυκολο πιστόνι στο καθάρισμα το μόνο που δεν μου αρέσει ούτε στην δικιά μου εμένα είναι το βάψιμο της αποθήκης, χτυπάνε αέρια σε ένα σημείο και σαν να κάνει μικροσκάψιμο στο μέταλλο εκεί.
Πολύ λάδι βάζει ο τύπος στον σιδηρόδρομο, με την κάπνα που κάνει εκεί με 3 τουφεκιες έγινε λάσπη!

Έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι Τάσο.
Πραγματικά για όπλο αερίων είναι εύκολο στο καθάρισμα.
Αυτό που λες για το ''σκάψιμο'' υπάρχει και στην δικιά μου Fabarm αλλά μικρό το κακό.
Εγώ προσωπικά από τον μηχανισμό αλλά και από την βλητική απόδοση της κάννης είμαι υπέρ-ευχαριστημένος.

Έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι Τάσο.
Πραγματικά για όπλο αερίων είναι εύκολο στο καθάρισμα.
Αυτό που λες για το ''σκάψιμο'' υπάρχει και στην δικιά μου Fabarm αλλά μικρό το κακό.
Εγώ προσωπικά από τον μηχανισμό αλλά και από την βλητική απόδοση της κάννης είμαι υπέρ-ευχαριστημένος.[νQUOTE]

Last edited:
Kι εγω που ειχα δοκιμαση μια FABARM ενος φιλου μου... (παλιοτερο μοντελο βεβαια δεν θυμαμε πιο ηταν
πανε μερικα χρονια απο τοτε...) ηταν πολυ φοβερη στις τουφεκιες, θυμαμε κατεβαζα κατι τσιχλες στο θεο
και η κανη της ηταν θυμαμε 68 ποντους.
Πιστευω τωρα η καινουριες που ειναι και πιο βελτιωμενες στις κανες θα ειναι πιο ανωτερες απο βλητικης αποψης.
Εσεις που τις εχετε θα το γνωριζεται αλλωστε αυτο.

Πολυ μ' αρεσει παντως η L4S .well done.

Κι εγώ υπερευχαριστημένος σε όλα Γιώργο, δεν έχει τίποτα κακό αυτό το τουφέκι, ωραία λαβή, χαμηλό λάκτισμα, πολύ ωραιά αίσθηση σκανδάλης, απουσία εμπλοκών και φονική τουφεκιά. Τι άλλο να ζητήσεις... Να σκεφτείς οτι εγώ είχα βασικό όπλο μια benelli elite επετειακή και λόγω εποχής (καλές εποχές ακόμα) τότε την αγόρασα για δέυτερο όπλο και έγινε σύντομα το πρώτο κι αναντικατάστατο-μπήκε στην άκρη τώρα λίγο για το δίκαννο- αλλά έχω κάνει τοσο ωραίες τουφεκιές με αυτό το όπλο που δεν πρόκειται ποτέ να το πουλήσω.

Κι εγώ υπερευχαριστημένος σε όλα Γιώργο, δεν έχει τίποτα κακό αυτό το τουφέκι, ωραία λαβή, χαμηλό λάκτισμα, πολύ ωραιά αίσθηση σκανδάλης, απουσία εμπλοκών και φονική τουφεκιά. Τι άλλο να ζητήσεις... Να σκεφτείς οτι εγώ είχα βασικό όπλο μια benelli elite επετειακή και λόγω εποχής (καλές εποχές ακόμα) τότε την αγόρασα για δέυτερο όπλο και έγινε σύντομα το πρώτο κι αναντικατάστατο-μπήκε στην άκρη τώρα λίγο για το δίκαννο- αλλά έχω κάνει τοσο ωραίες τουφεκιές με αυτό το όπλο που δεν πρόκειται ποτέ να το πουλήσω.

Φυσικα και δεν πωλουνται τετοια οπλα... οταν το οπλο σου βγαζει τετοιες ωραιες τουφεκιες και απο μηχανισμο ειναι
αξιοπιστο τι αλλο θες τοτε.

Kι εγω που ειχα δοκιμαση μια FABARM ενος φιλου μου... (παλιοτερο μοντελο βεβαια δεν θυμαμε πιο ηταν
πανε μερικα χρονια απο τοτε...) ηταν πολυ φοβερη στις τουφεκιες, θυμαμε κατεβαζα κατι τσιχλες στο θεο
και η κανη της ηταν θυμαμε 68 ποντους.
Πιστευω τωρα η καινουριες που ειναι και πιο βελτιωμενες στις κανες θα ειναι πιο ανωτερες απο βλητικης αποψης.
Εσεις που τις εχετε θα το γνωριζεται αλλωστε αυτο.

Πολυ μ' αρεσει παντως η L4S .well done.
Οι καινούριες δεν ξέρω όλες, έχουν τα τσόκ 82χιλ με πιστοποιήση για ατσάλινα σκάγια ακόμα και με το φουλ τσοκ. Το γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι εννοείται φίλε Γιώργο δεν είναι φήμη απλά η τουφεκιά τους!

Όμορφο πολύ αυτό το όπλο....θα γουσταρα μια τέτοια αλλά δεν είναι εποχή για να επενδύουμε στα όπλα και έχω ήδη δύο καραμπίνες!
Ηλία όταν αγόρασα αυτό το όπλο για να πώ την αλήθεια ήμουν διστακτικός. Ο λόγος ήταν πως σε κάποια φόρουμ για παλιότερα μοντέλα γράφονταν διάφορα. Είδα θυμάμαι τότε και την beretta a400 όμως λίγο το οτι οταν την έφερα στον ωμο μου άρεσε περισσότερο η xlr λίγο του οτι ξαναείχα beretta πιο παλια και ήθελα να αλλάξω λίγο, λίγο οτι είχα την ασφάλεια της benelli που κατείχα ήδη, λίγο πως δεν μου αρέσουν οι συμβατικές αποφάσεις λέω τότε μέσα μου θα την πάρω κι οτι βγεί και τελικά βγήκε λίρα εκατό που λέμε! Μάλιστα τότε είχε ίδια τιμή με την a400 και ευτυχως ο πωλητής τότε έκανε σωστά τη δουλειά του δε με έσπρωξε προς κάποιο απο τα δυο, απλώς τόνισε κάποια πλεονεκτήματα στο ένα και στο άλλο.

Ηλία όταν αγόρασα αυτό το όπλο για να πώ την αλήθεια ήμουν διστακτικός. Ο λόγος ήταν πως σε κάποια φόρουμ για παλιότερα μοντέλα γράφονταν διάφορα. Είδα θυμάμαι τότε και την beretta a400 όμως λίγο το οτι οταν την έφερα στον ωμο μου άρεσε περισσότερο η xlr λίγο του οτι ξαναείχα beretta πιο παλια και ήθελα να αλλάξω λίγο, λίγο οτι είχα την ασφάλεια της benelli που κατείχα ήδη, λίγο πως δεν μου αρέσουν οι συμβατικές αποφάσεις λέω τότε μέσα μου θα την πάρω κι οτι βγεί και τελικά βγήκε λίρα εκατό που λέμε! Μάλιστα τότε είχε ίδια τιμή με την a400 και ευτυχως ο πωλητής τότε έκανε σωστά τη δουλειά του δε με έσπρωξε προς κάποιο απο τα δυο, απλώς τόνισε κάποια πλεονεκτήματα στο ένα και στο άλλο.
Έχοντας εμπειρία από μια μκ2 eurolion που είχε επί 20 συναπτά έτη ο πατέρας μου έχω να πω τα καλύτερα για την συγκεκριμένη καραμπίνα....σίγουρα κάποια στιγμή θα περάσει και από τα δικά μου χέρια μια fabarm!

Back