Fabarm Team

Εγώ θα πρότεινα στον φίλο Κοντακα και όχι οπλουργο!πολύ καλός Αθηναίος οπλουργος με μόνο ένα πέλμα που μου έβαλε στην benelli μου για να φτάσω το 37,2 που ήθελα με έκανε να παροπλισω το συγκεκριμένο όπλο...ντουφέκουσες και κουδουνιζε όλο το όπλο...με ένα cervelatti που ήταν σχετικά μαλακό,όταν έβαλα το παλιό πέλμα με μια τσόντα τότε έφτιαξαν πάλι τα πράγματα!

πολυ σωστος Ηλια καλητερα ο κοντακας
συμφωνώ και το είπα στην αρχή της συζήτησης οπλουργός με εμπειρία στα ξύλα :)

Τώρα μόλις γύρισα από το μαγαζί που το αγόρασα και είναι όπως τα λέτε, δοκιμάζοντας διάφορα πελματα και κάποιες φλαντζες θέλω περίπου 2.5cm προσθήκη που δεν είναι και τραγικό. Απλά δεν θα το κάνω μόνος μου αλλά θα πάω σε οπλουργο και μάλλον σε αυτόν που πρότεινε ο φίλος ο Μάκης η σε έναν που μου είπαν στο μαγαζί και θα πω και το ο όνομα του.. Λιακος Κώστας

Τώρα μόλις γύρισα από το μαγαζί που το αγόρασα και είναι όπως τα λέτε, δοκιμάζοντας διάφορα πελματα και κάποιες φλαντζες θέλω περίπου 2.5cm προσθήκη που δεν είναι και τραγικό. Απλά δεν θα το κάνω μόνος μου αλλά θα πάω σε οπλουργο και μάλλον σε αυτόν που πρότεινε ο φίλος ο Μάκης η σε έναν που μου είπαν στο μαγαζί και θα πω και το ο όνομα του.. Λιακος Κώστας
καλός κι αυτός δεν τον γνωρίζω αλλά μόνο καλά λόγια έχω ακούσει ;)

κωστα εχεις π. μ

Από ένα άρθρο που ανέσυρα από το έθνος παντως ο ίδιος αναφέρει
(Ημουν ήδη τεχνικός, ειδικευμένος στις κολλήσεις μετάλλων. Η σκοποβολή ήταν χόμπι και οι επισκευές και τροποποιήσεις όπλων έγιναν μέρος του χόμπι. Κάποτε ήταν και επιβεβλημένες αφού η ποιότητα δουλειάς που έψαχνα δεν ήταν διαθέσιμη, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ» λέει ο Κώστας με νόημα)

Από ένα άρθρο που ανέσυρα από το έθνος παντως ο ίδιος αναφέρει
(Ημουν ήδη τεχνικός, ειδικευμένος στις κολλήσεις μετάλλων. Η σκοποβολή ήταν χόμπι και οι επισκευές και τροποποιήσεις όπλων έγιναν μέρος του χόμπι. Κάποτε ήταν και επιβεβλημένες αφού η ποιότητα δουλειάς που έψαχνα δεν ήταν διαθέσιμη, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ» λέει ο Κώστας με νόημα)
Έχω μια εντύπωση πως είναι ένας εύσωμος κύριος...πρέπει να τον έχω δει...έχω ακούσει καλά λόγια...δεν έχω δει κάποια δουλειά του!

Ο δεξιός
assets_LARGE_t_11761_54564911.JPG

Προσπαθησα σημερα να ανοιξω να δω τον μηχανισμο της. .. Ξεβιδωνα ξεβιδωνα ξεβιδωνα μα... Τα παρατησα. Παντως στη νεα ταινια του χριστογιαννη για τις φασσες ο πρωταγωνιστης αυτην εχει
Η βιδα ειναι ενσωματωμένη στην παπια

Back