Fabarm Team

άντε πάλι με το νευριάζεις ,,,,,,αυτό κατάλαβες δηλαδή ; απλά δεν μπορώ να ακούω για την σωστή επώμιση σε αδράνεια ,λάκτισμα κτλ που στο καλό είστε χωμένοι ρε παιδιά σε σπηλιά τόσα χρόνια ;

αναφέρεσαι στο argo πως ειναι απροβλημάτιστο το διάβασες όμως δεν το διαπίστωσες ή το έχεις ακούσει και αυτό από κάπου,γιατί εγώ μόνο το έχω διαβάσει ; αλλά ξέχασα το έχει κάνει ο αμερικάνικος στατός για εσένα όπως και να δοκιμάσει όπλα αδρανείας κάποιος φίλος σου ή που άκουσε ή διάβασε ότι κλωτσάνε σαν γαιδούρια και δεν ρίχνουν αν δεν επωμίσουν,,,,,,,,μάλιστα οκ

φυσικά και δεν περιμένω να συμφωνούμε όλοι αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να βρισκόμασταν εδώ,,,,αλλά λόγια του καφενέ δεν τα μπορώ ,,,όσο για το Breda που λες ξαναδιάβασε και μη με αδικείς

@ για εμένα λήξη και περιμένω έναν από τους διαχειριστές που έστειλα μήνυμα να μου απαντήσει σύντομα σε αυτό που ζήτησα να τελειώνει η ιστορία

Καλησπέρα. Πρόσφατα απόκτησα μια h35 Titan κάθισα λοιπόν και διάβασα και τις 24 σελίδες του forum εδώ και πουθενά δεν αναφέρεται ότι το όπλο κλωτσαει. Έριξα 2 κουτιά 28 και 32 και απέκτησα μια μεγάλη μελανια στον ώμο :) το πιθανότερο είναι ότι φταίω εγώ μια και πιάνω όπλο σχεδόν πρώτη φορά. Ίσως φταίει ότι μου πέφτει κοντό η επειδή είναι πολύ ελαφρύ (2900γρ).Οποιοδήποτε συμβουλή είναι δεκτή

Καλησπέρα. Πρόσφατα απόκτησα μια h35 Titan κάθισα λοιπόν και διάβασα και τις 24 σελίδες του forum εδώ και πουθενά δεν αναφέρεται ότι το όπλο κλωτσαει. Έριξα 2 κουτιά 28 και 32 και απέκτησα μια μεγάλη μελανια στον ώμο :) το πιθανότερο είναι ότι φταίω εγώ μια και πιάνω όπλο σχεδόν πρώτη φορά. Ίσως φταίει ότι μου πέφτει κοντό η επειδή είναι πολύ ελαφρύ (2900γρ).Οποιοδήποτε συμβουλή είναι δεκτή
Πιστευω οτι δεν ειναι στα μετρα σου και για αυτο εχεις μελανιες,θεμα κοντακι και επωμισεις

Last edited:
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Εννοείς λοιπόν ότι δεν φταίει το όπλο και ότι πρέπει να προσαρμοστεί το κοντακι στα μέτρα μου?
Αυτο πρωτα πρεπει να δεις και μετα της επωμισει σου αν ειναι οκ ;)

Last edited:
Έχω την εντύπωση ότι απάντησες μόνος σου σε αυτά που χρωμάτισα κόκκινα. ;) Κοντάκι στα μέτρα σου λοιπόν για πρώτη κίνηση. :)

Last edited:
σε οπλουργό με εμπειρία στα ξύλα και τα μέτρα όπλου :)
Μάκη ας του συστήσουμε τον δικό μας!πιστεύω δεν είναι θέμα διαφήμισης...μην πάει και σε κανέναν πονηρό μεσήλικα και τον πιάσει και κορόιδο....και εξαιρετική δουλειά κάνει και καλές τιμές!

Μάκη ας του συστήσουμε τον δικό μας!πιστεύω δεν είναι θέμα διαφήμισης...μην πάει και σε κανέναν πονηρό μεσήλικα και τον πιάσει και κορόιδο....και εξαιρετική δουλειά κάνει και καλές τιμές!
με τον Γιώργο στο θέμα μέτρα ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε 4 όπλα που του έχω πάει όπως επίσης και πάνω από 10 φίλοι που τον έχω συστήσει
σίγουρα δεν είναι διαφήμιση εδώ καταθέτουμε τις απόψεις μας και τις εμπειρίες μας θετικές η αρνητικές από την δουλειά κάποιου μάστορα κι ο καθένας μας βγάζει τα συμπερασματά του κρίνει κι αποφασίζει ;)

Αναφερόμενος και στα δύο παιδιά που θέλουν τα φέρουν τα μέτρα στο κοντάκι τους προτείνω τον Γιώργο τον ψυλλακη...έχω φέρει τρία όπλα σε αυτόν και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά σε αντίθεση με κάποιες άλλες απόπειρες!

Back