Fabarm Team

Για να νιώθει έντονο κλώτσημα το πρώτο που σκεφτομαι ειναι πως δεν κουμπώνει το οπλο στον ώμο του! Είτε ειναι πολυ κοντό είτε κανει λαθος στην επωμιση! Έπειδη γραφει πως πιάνει σχεδόν πρωτη φορα οπλο στα χερια του μαλλον λαθος στην επωμιση κανει ο φιλος! Δοκίμασε να ριξεις επωμισμενος να δεις τι γινεται... αν τραβάς τουφεκιά πριν κουμπώσεις το οπλο πανω σου τοτε και με 10 γραμμάτια να έριχνες θα εκανες μελάνια!!

Πιστευω θεμα επωμισης περισσοτερο, μου θυμισες προπερσι που παραπονιοταν ο πατερας μου οτι τραβαγε σκανδαλη με τη maxus και δεν εριχνε. Επειδη μου χε φανει περιεργο παιρνω το οπλο κι ενα κουτι 30 αρια φυσιγγια ηταν τελη Αυγουστου και αρχιζω να ριχνω τριαρες. Ξανα γεμισμα ξανα τριαρα καποια στιγμη ενιωθα πολλη ανακρουση.Κοιταζω τον ωμο μου και ηταν κοκκινος ολος. Γρηγορα συνειδητοποιησα πως εκανα επωμισεις βιαστικες και χαλαρες καπως για να ριξω απλα τα φυσιγγια. Καποιες φορες που κυνηγουσα με το ιδιο οπλο και με πιο βαρια φυσιγγια οταν τουφεκαγα επανω σε θηραμα δεν ενιωθα καν το οπλο, γιατι ημουν εκει επικεντρωμενος. Ασφαλως ομως κι αν το οπλο δεν ειναι στα σωστα μετρα χτυπαει τον ωμο.

Μία και δεν βρίσκω της διαστάσεις της h35 titan μήπως την έχει κάποιος φίλος να μου μετρήσει το κοντακι από την ένωση με την βάση μέχρι το κέντρο του πελματος (μαζί με το πελμα).

Μία και δεν βρίσκω της διαστάσεις της h35 titan μήπως την έχει κάποιος φίλος να μου μετρήσει το κοντακι από την ένωση με την βάση μέχρι το κέντρο του πελματος (μαζί με το πελμα).
Λογικά 36,5 όπως τα πιο πολλά μοντελα της fabarm

παρε ενα μετρο κ μετρα απο τι σκανδαλη μεχρι το κεντρο του πελματος

Θα το κάνω το απόγευμα και θα σου πω. Απο την ένωση της βάσης με το κοντακι μέχρι το κέντρο του πελματος (και το πελμα) είναι 32cm. Ένας φίλος μέτρησε το δικό του 36.5 άρα ο προηγούμενος κάτοχος το είχε κόψει

Θα το κάνω το απόγευμα και θα σου πω. Απο την ένωση της βάσης με το κοντακι μέχρι το κέντρο του πελματος (και το πελμα) είναι 32cm. Ένας φίλος μέτρησε το δικό του 36.5 άρα ο προηγούμενος κάτοχος το είχε κόψει
νομιζω οτι το 36,5 ειναι απο τι σκανδαλη μεχρι το κεντρο του πελματος αλλα μετρισετο για να εισαι σιγουρος

νομιζω οτι το 36,5 ειναι απο τι σκανδαλη μεχρι το κεντρο του πελματος αλλα μετρισετο για να εισαι σιγουρος
Κώστα όπως γράφει ο Νικόλας μετράς από την σκανδάλη μέχρι το κέντρο(μέση)του πέλματος :)
αν ο προηγούμενος το είχε κόψει 4,5 πόντους πρέπει να ήταν πυγμαίος .sarcastic.

Κώστα όπως γράφει ο Νικόλας μετράς από την σκανδάλη μέχρι το κέντρο(μέση)του πέλματος :)
αν ο προηγούμενος το είχε κόψει 4,5 πόντους πρέπει να ήταν πυγμαίος .sarcastic.
:) :) :) Θα μετρήσω το απόγευμα παιδιά γιατί είμαι στη δουλειά.

Λοιπόν νέα μέτρηση, από σκανδάλη στο μέσο του πέλματος (και το πελμα) 35cm. Αν υποθέσουμε ότι το κανονικό είναι 36.5 έχει κοπεί 1,5cm και χοντρικά αν χρειαζόμουν ακόμα 1,5 για το ύψος μου(1,83) λείπουν 3cm. Είναι πολλά η ρυθμίζεται εύκολα?

Λοιπόν νέα μέτρηση, από σκανδάλη στο μέσο του πέλματος (και το πελμα) 35cm. Αν υποθέσουμε ότι το κανονικό είναι 36.5 έχει κοπεί 1,5cm και χοντρικά αν χρειαζόμουν ακόμα 1,5 για το ύψος μου(1,83) λείπουν 3cm. Είναι πολλά η ρυθμίζεται εύκολα?
Κώστα κανονικό δεν υπάρχει,το 36,5 το βγάζει η εταιρεία και συνήθως τα ιταλικά όπλα εκεί βγαίνουν γιατί εκτιμούν οι εταιρείες ότι ανταποκρίνεται στο μεγαλύτερο μέρος των κυνηγών που είναι στο μέσο τύπου ανθρώπου όσον αφορά τις σωματικές διαστάσεις....πιστεύω να έγινα αντιληπτός
στο 1,83 που είσαι εσύ μπορεί να θέλει και παραπάνω π.χ. 36,7 36,8 η 37
επίσης στην δική σου καραμπίνα το 35 γίνεται εύκολα με ένα πέλμα 1,5 η 2 cm όλα όμως αυτά μόνον οπλουργός ;)

δεν πρεπει να εχει κοπη κ η παλια fabarm που ειχα την ειχα μετρηση τοσο ηταν περιπου 35 κ κατι,υπαρχουν πελματα σε διαστασεις απλα πρεπει να ξερεις ποσο θες ακριβος καλο ειναι να πας σε ενα οπλοργο γιατι κ να παρεις ενα πελμα θα πρεπει να το τριψεις για να τεριαξει στο κοντακι

Εγώ θα πρότεινα στον φίλο Κοντακα και όχι οπλουργο!πολύ καλός Αθηναίος οπλουργος με μόνο ένα πέλμα που μου έβαλε στην benelli μου για να φτάσω το 37,2 που ήθελα με έκανε να παροπλισω το συγκεκριμένο όπλο...ντουφέκουσες και κουδουνιζε όλο το όπλο...με ένα cervelatti που ήταν σχετικά μαλακό,όταν έβαλα το παλιό πέλμα με μια τσόντα τότε έφτιαξαν πάλι τα πράγματα!

Back