What?Σκέφτομαι να ψαχτω για την αγορά μιας xlr5 με ξύλινα μέρη και κανη 71 πόντους....πρωταρχικά θα κοιτάξει για κάποια καλή μεταχειρισμένη και αν δεν βρω αυτό που θέλω θα πάω σε καινούρια...από ότι έχω καταλάβει δεν έχουν εμφανιστεί προβλήματα στο συγκεκριμένο μοντέλο!
Ναι φίλε!θέλω να πάρω και ένα σύγχρονο αυτογεμες και θεωρώ από τιμή και ποιότητα κατασκευής είναι τίμια η fabarm...επίσης μου αρέσει πολύ εμφανισιακά!What?
Για εμένα είναι κορυφαία όπλα όπως το λες! Με το καλό τότε φίλε...Ναι φίλε!θέλω να πάρω και ένα σύγχρονο αυτογεμες και θεωρώ από τιμή και ποιότητα κατασκευής είναι τίμια η fabarm...επίσης μου αρέσει πολύ εμφανισιακά!
πως ειπατε ορίστε συγγνώμη κύριε ποιος είστε? Τι έγινε ναυαρχουκο η super sport?????????Σκέφτομαι να ψαχτω για την αγορά μιας xlr5 με ξύλινα μέρη και κανη 71 πόντους....πρωταρχικά θα κοιτάξει για κάποια καλή μεταχειρισμένη και αν δεν βρω αυτό που θέλω θα πάω σε καινούρια...από ότι έχω καταλάβει δεν έχουν εμφανιστεί προβλήματα στο συγκεκριμένο μοντέλο!
Την SBE ήθελε και τώρα μας το γυρνάει??πως ειπατε ορίστε συγγνώμη κύριε ποιος είστε? Τι έγινε ναυαρχουκο η super sport?????????
![]()
Δεν μου αρέσει η υπερυψωμένη ρίγα....τελικά!θέλω να την ρίξω άμα βρω κάποια ευκαιρία την fabarm!Βασίλη η sbe3 μας βγήκε ελαττωματική για όπλο 2000€πως ειπατε ορίστε συγγνώμη κύριε ποιος είστε? Τι έγινε ναυαρχουκο η super sport?????????
![]()
Ρε φίλε με βολεύει εμένα το 71 και η beretta μου τόσο είναι!Τι να την κανεις 71 ποντους ρε, θα ραβδισεις ελιες???
...Και πολύ καλά θα κάνεις!Σκέφτομαι να ψαχτω για την αγορά μιας xlr5 με ξύλινα μέρη και κανη 71 πόντους....πρωταρχικά θα κοιτάξει για κάποια καλή μεταχειρισμένη και αν δεν βρω αυτό που θέλω θα πάω σε καινούρια...από ότι έχω καταλάβει δεν έχουν εμφανιστεί προβλήματα στο συγκεκριμένο μοντέλο!
Φίλε άμα έπαιρνα καραμπίνα θα την κοιτούσα πολύ σοβαρά και εγώ οπότε προχώρα. Μόνο καλά λόγια έχω διαβάσει και ακούσει.
Για αυτό το σκέφτομαι και εγώ...θέλω μια αλλαγή...θα ψάχνω μέχρι να μου προκύψει η κατάλληλη ευκαιρία...δεν βιάζομαι κιόλας γιατί έχω όπλο...επομένως!...Και πολύ καλά θα κάνεις!
Λιακο μην το σκεφταισαι φοβερη η xlr τα εχουμαι ξαναπει για την fabarm αν θες υπαρχει μια αγγελια στο car για xlr απο εδω Γιαννενα αν σε ενδιαφερη κ μπορω να βοηθησω πες μουΣκέφτομαι να ψαχτω για την αγορά μιας xlr5 με ξύλινα μέρη και κανη 71 πόντους....πρωταρχικά θα κοιτάξει για κάποια καλή μεταχειρισμένη και αν δεν βρω αυτό που θέλω θα πάω σε καινούρια...από ότι έχω καταλάβει δεν έχουν εμφανιστεί προβλήματα στο συγκεκριμένο μοντέλο!
Την έχω δει την αγγελία...υπάρχει και άλλη μία....ότι είναι θα σου πω....ευχαριστω πολύ πάντως φίλε!Λιακο μην το σκεφταισαι φοβερη η xlr τα εχουμαι ξαναπει για την fabarm αν θες υπαρχει μια αγγελια στο car για xlr απο εδω Γιαννενα αν σε ενδιαφερη κ μπορω να βοηθησω πες μου
Την έχω δει Σταύρο απο κοντά σε κατάστημα. Συγκριτικά με bellemonte δεν εχει τις ατέλειες που εμφανίζει η bellemonte οπως να εμφανίζονται τα γρέζια της κοπής στη ρίγα, στο τέλος της κάννης και η ανομοιογένεια στο πάχος στο στόμιο της κάνης. Πολύ καλές βαφες και εφαρμογές.Παιδες καλημερα και απο εδω. Εχει καποιος αποψη για την Η368? Βλεπω μερικες αγγελιες αυτου του οπλου και στις φωτογραφιες βλεπω ενα πολυ
ποιοτικο "εσωτερικο". Ειναι ετσι?
Ευχαριστω πολυ.
Αν θες να ριξεις γενικα με fabarm σου δινω και την δικια μου..Εξαιρετικα οπλα Ηλια,παρε με κλειστα ματια!!!!Εχεις κοιταξει και την καινουρια L4S ;Δεν μου αρέσει η υπερυψωμένη ρίγα....τελικά!θέλω να την ρίξω άμα βρω κάποια ευκαιρία την fabarm!Βασίλη η sbe3 μας βγήκε ελαττωματική για όπλο 2000€