Fabarm Team

Είναι λίγο εμπροσθοβαρη γενικά η xlr5 και η ξύλινη το ίδιο. Με ίδιο βάρος με το 690 φαίνεται πιο βαριά και δυσκινητη η xlr5 οταν επωμιζεις και σκοπεύεις. Και η maxus μου φαινόταν επίσης πιο ελαφριά, δεν ξέρω αν ήταν όντως αλλά δεν ένιωθες τόσο το βάρος στο αριστερό χέρι. Ίσως κι αυτή να είναι η διαφορά με την l4s που είναι καλύτερα ζυγισμενη.

Last edited:
με 66 ποντους καννη η xlr5 εχει τελειο ζυγισμα.
Η xlr5 έχει άψογο ζύγισμα ανεξαρτήτου μήκους κάννης. Απλά για έναν πιο ψηλό άνθρωπο θα ζυγίζει καλύτερα αυτή με 71 κάννες. Πάντως προσωπικά θεωρώ την l4s ακόμα πιο ζυγισμένη! Το τέλειο όπλο σε αυτόν τον τομέα με βάση αυτά τα λίγα όπλα που έχω πιάσει εγώ!

Επειδη η παρακατω εμπειρια αφορα τελικα τα fabarm θα την αναρτησω εδω:
Εχθες περασα με 1 φιλαρακι απο τον Καρασσαβιδη που ηθελε να δει την A400 κ με την ευκαιρια ειδα κ επβμισα κ εγω αρκετα οπλα:
απο καραμπινες την A400,τη maxus,τη v3,την sx4,την m2,τη rafaello κ την l4s η οποια με μαγεψε με το ζυγισμα της,αλλα κ γενικα το πως εδενε το οπλο πανω μου,μου ηταν τοσο οικειο που νομιζα οτι κυνηγω με αυτο χρονια
απο s.p:
cynergy το οποιο με απογοητευσε για την εικονα που ειχα πλασει γι' αυτο με τα οσα ειχα διαβασει,μπορει να εχει μηχανισμο,κλειδωμα κ ποιοτητα κορυφη,αλλα σ' αυτο το buget περιμενα το τελειο οσο αφορα το ζυγισμα του οπλου,επειτα επωμισα το 686,το 725 prosport,το elos στην εκδοση tula,1 MTS Vostok ματαχειρισμενο το οποιο ηταν τελειο στο ζυγισμα κ με στοίχημα με τον πωλητη το υπολογισα στα 3.180-3.230 kg,τελικα ηταν 3.618kg κ επαθα πλακα,δεν του φαινοταν καθολου,τελος επωμισα κ το axis με 66cmκανες αν θυμαμαι καλα κ ηταν κ αυτο σαν το l4s,φοβερο σε αποψη ζυγισματος,αλλα κ κουμπωμα στο σωματοτυπο το δικο μου
αν θα επαιρνα ποτε καραμπινα,μιας κ με εχουν κερδισει τα s.pose θα ητανε σιγουρια η l4s κ αν στο μελλον παρω κ αλλο s.pose θα ειναι το axis,οσο κ να εχει,θα κανω τος οικονομιες μου κ θα το χτυπησω think

Εχθες περασα με 1 φιλαρακι απο τον Καρασσαβιδη που ηθελε να δει την A400 κ με την ευκαιρια ειδα κ επβμισα κ εγω αρκετα οπλα:
απο καραμπινες την A400,τη maxus,τη v3,την sx4,την m2,τη rafaello κ την l4s η οποια με μαγεψε με το ζυγισμα της,αλλα κ γενικα το πως εδενε το οπλο πανω μου,μου ηταν τοσο οικειο που νομιζα οτι κυνηγω με αυτο χρονια
απο s.p:
cynergy το οποιο με απογοητευσε για την εικονα που ειχα πλασει γι' αυτο με τα οσα ειχα διαβασει,μπορει να εχει μηχανισμο,κλειδωμα κ ποιοτητα κορυφη,αλλα σ' αυτο το buget περιμενα το τελειο οσο αφορα το ζυγισμα του οπλου,επειτα επωμισα το 686,το 725 prosport,το elos στην εκδοση tula,1 MTS Vostok ματαχειρισμενο το οποιο ηταν τελειο στο ζυγισμα κ με στοίχημα με τον πωλητη το υπολογισα στα 3.180-3.230 kg,τελικα ηταν 3.618kg κ επαθα πλακα,δεν του φαινοταν καθολου,τελος επωμισα κ το axis με 66cmκανες αν θυμαμαι καλα κ ηταν κ αυτο σαν το l4s,φοβερο σε αποψη ζυγισματος,αλλα κ κουμπωμα στο σωματοτυπο το δικο μου
αν θα επαιρνα ποτε καραμπινα,μιας κ με εχουν κερδισει τα s.pose θα ητανε σιγουρια η l4s κ αν στο μελλον παρω κ αλλο s.pose θα ειναι το axis,οσο κ να εχει,θα κανω τος οικονομιες μου κ θα το χτυπησω think
Μανώλη στο εύχομαι, κάπου το χα ξαναπεί κουμπαράς ψιλαδακια ψιλαδακια αλλά που θα πάει μαζεύονται.

Αχ αυτός ο κουμπαράς ! Τα λεφτά μαζεύονται αλλά τελικά στο ζύγισμα στο τέλος που ο κουμπαράς σπάει κερδίζουν τα παιδιά μου και οι ανάγκες της οικογένειας ,αλλά που θα μου πάει κάποια στιγμή θα το πάρω το σκοπευτικό το poze

απο s.p:
Και μένα Μανώλη από τα τελευταία μοντέλα αυτόγεμων sporting δύο μου έκαναν την ίδια εντύπωση το fabarm και η breda 930i πιστεύω ακόμα και σε ολοήμερα περπατητα σε βουνό θα είναι ξεκούραστα στα χέρια.

Εκανα μια σκεψη και εχω την απορια για τον tribore. Αναφερεται ως τμημα του αυλου 18,7 και μετα η περιοχη που προοδευτικα παει 18,4 (205 mm). Μιλαμε για μια συγγεκριμενη γεωμετρια αφου συγγεκριμενα τουλαχιστον δινεται απο τον κατασκευαστη το μηκος της κωνικης περιοχης.
Ισχυει για ολα τα μηκη καννων? Οκ με το τμημα της περιοχης, οσο ομως πιο κοντη ή πιο μακρυα η καννη, το τμημα του 18,7 δεν θα ναι πιο μεγαλο ή πιο μικρο προκειμενου και να συνεργαζεται καλυτερα με τα υπολοιπα μερη της καννης?

Εκανα μια σκεψη και εχω την απορια για τον tribore. Αναφερεται ως τμημα του αυλου 18,7 και μετα η περιοχη που προοδευτικα παει 18,4 (205 mm). Μιλαμε για μια συγγεκριμενη γεωμετρια αφου συγγεκριμενα τουλαχιστον δινεται απο τον κατασκευαστη το μηκος της κωνικης περιοχης.
Ισχυει για ολα τα μηκη καννων? Οκ με το τμημα της περιοχης, οσο ομως πιο κοντη ή πιο μακρυα η καννη, το τμημα του 18,7 δεν θα ναι πιο μεγαλο ή πιο μικρο προκειμενου και να συνεργαζεται καλυτερα με τα υπολοιπα μερη της καννης?

Είχα την εντύπωση πως υπήρχε αναλογία αλλά δεν με προβλημάτισε και ποτέ

Nέα έκδοση της l4s στην οποία όπως φαίνεται τα ξύλα είναι λίγο κατώτερης ποιότητας απο την black hunter και η κάνη είναι Mat. Επίσης δεν έχει τα 5 τσοκ και την νέα βίδα που έχει η balck Hunter. Επιπλεόν η βίδα (κόκκινη) που έχει η Black hunter απουσιάζει στο εσωτερικό του όπλου.
Αν παίξει στο χιλιάρικο και με την επέκταση αποθήκης που έχει την καθιστά καλή επιλογή μην πω πολύ καλή

Last edited:
Πολλά είναι τα 1000€ πρέπει να παίξει κάπου στα 700-800 για να ανταγωνιστεί bellmonte 1&2
Για τη συγκεκριμένη χρηματική κατηγορία Μπιλάρα έχει την H38 και την Η4. Tην H4 την έχω δει απο κοντά και σε θέμα ποιότητας την Bellmonte την έχει για πρωινό..

Για τη συγκεκριμένη χρηματική κατηγορία Μπιλάρα έχει την H38 και την Η4. Tην H4 την έχω δει απο κοντά και σε θέμα ποιότητας την Bellmonte την έχει για πρωινό..
Δεν διαφωνώ, αλλά δεν δίνει τπτ που να δικαιολογεί τα 1000€...

Back