Fabarm Team

τότε με τους σπασμένους σιδηροδρόμους και τις εμπλοκές οι beretta μετά την 391 έπρεπε να έχει κλείσει!
Μην σου φαίνεται απίθανο..Για να "κλείσει"το οποιοδήποτε εργοστάσιο πρέπει η να ανοίξει καμιά κάννη η να γίνει ψιχες κάνα κλείστρο από νορμάλ φυσίγγι κ να στραβωθει κανείς..
Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί από καμιά εταιρια..Γιατί άραγε σε αυτά τα μέρη να μην συμβαίνει κάποια αστοχία υλικου..???χαζοί είναι....
Τα υπόλοιπα μέρη τα κάνουν Κυριακή χαρά δευτέρα λύπη..
Να πουλάνε κ κανενα ανταλλακτικό..
Πλέον δεν τους συμφέρει να φτιάχνουν.εργαλεία(αυτό δεν συμβαινει μόνο στα όπλα) για μια ζωή..
Είναι για γέλια να φτιάχνουν καραμπίνες magnum και να γίνονται ζημιές σε διάφορα εξαρτήματα από τσιχλοφυσιγγα..
Φτιάξτε όλο το όπλο magnum να τελειώνουμε...sarcastic.
Δεν αναφέρομαι στα beretta αλλά γενικά στα αυτογεμη..

Σκέφτομαι την αγορά μιας ακόμα καραμπίνας και θέλω τη γνώμη σας αν την έχει κάποιος ,την xlr5 τη μαύρη συνθετική
Για την xlr θα ακούσεις εξαιρετικά λόγια. Θέλεις οπωσδήποτε συνθετικό όπλο Γιάννη?

Δυστυχώς Λευτέρη γράφουν άτομα που δεν έχουν τα όπλα...και απλά αναφέρουν κατι που και καλά άκουσαν!τότε με τους σπασμένους σιδηροδρόμους και τις εμπλοκές οι beretta μετά την 391 έπρεπε να έχει κλείσει!
Αυτό που λες ισχύει ,πολλές φορές εκφράζουμε μια άποψη η οποία έχει δημιουργηθεί από αυτά που διαβάζουμε και ακούμε ,από την αλλη όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ,από την άλλη πάλι εγώ με την a400 εάν είχα ακούσει το τι λέγετε για την beretta a400 και πιστευα τον καπνο θα είχα χάσει ένα εξαιρετικό όπλο που έχω στα χέρια μου εδώ και 5 χρόνια και δεν με έχει προδώσει ποτέ και το έχω ευχαριστηθεί τρομερά .

Είμαι με φιλαράκι προχθές που είχε κ αυτός θέματα με πλαστικό κοντάκι σε μια A5 κ αφού πίνουμε καφέ κ πάει το γυαλοχαρτισμα σύννεφο στις φλάντζες γυρνάει κ μου λέει
πες μου λέει αλήθεια μετάνιωσες που πείρες όπλο με πλαστικά μέρει?κ του λέω μετάνιωσα που πείρα την WIN με πλαστικά μέρει αν επερνα κ fabarm,beretta δε θα είχα αυτά τα θέματα,κ μου λέει ρε φίλε μου έχουν πει πολύ ότι πήγαν κ πήραν fabarm τι ιδιετερο έχουν κ του λέω έχουν πολύ καλά κοντάκια, τσοκ μαμά κ δεν χρειαζετε να πάρεις τις μισές εταιρίες που βγάζουν τσοκακια κ τουφεκιές που θα ζήλευαν πολλοί θες κι αλλα του λέω από ένα όπλο εσύ με πια κριτήρια διάλεξες του λεω τι A5?
απάντηση:ένταξη πρέπει να είναι η φλάντζα δεν την τροχαο άλλο τι λες? τον κοιτάω κ μου λέει φίλε ήταν πάρα πολλά τα 1.600 για την Α5 εχω ξενεροση πολυ
με το όπλο με τα ζορια τον έβαλα να κάνει δόκιμες ευτυχώς πετύχαμε το τρόχισμα κ είδε κέντρα στις δόκιμες κ πήρε λίγο τα πάνω του αλλιώς μαύρες πλερέζες

Είμαι με φιλαράκι προχθές που είχε κ αυτός θέματα με πλαστικό κοντάκι σε μια A5 κ αφού πίνουμε καφέ κ πάει το γυαλοχαρτισμα σύννεφο στις φλάντζες γυρνάει κ μου λέει
πες μου λέει αλήθεια μετάνιωσες που πείρες όπλο με πλαστικά μέρει?κ του λέω μετάνιωσα που πείρα την WIN με πλαστικά μέρει αν επερνα κ fabarm,beretta δε θα είχα αυτά τα θέματα,κ μου λέει ρε φίλε μου έχουν πει πολύ ότι πήγαν κ πήραν fabarm τι ιδιετερο έχουν κ του λέω έχουν πολύ καλά κοντάκια, τσοκ μαμά κ δεν χρειαζετε να πάρεις τις μισές εταιρίες που βγάζουν τσοκακια κ τουφεκιές που θα ζήλευαν πολλοί θες κι αλλα του λέω από ένα όπλο εσύ με πια κριτήρια διάλεξες του λεω τι A5?
απάντηση:ένταξη πρέπει να είναι η φλάντζα δεν την τροχαο άλλο τι λες? τον κοιτάω κ μου λέει φίλε ήταν πάρα πολλά τα 1.600 για την Α5 εχω ξενεροση πολυ
με το όπλο με τα ζορια τον έβαλα να κάνει δόκιμες ευτυχώς πετύχαμε το τρόχισμα κ είδε κέντρα στις δόκιμες κ πήρε λίγο τα πάνω του αλλιώς μαύρες πλερέζες
σταματησες απότομα την αφήγηση κι ξενέρωσα ..sarcastic..sarcastic.

σορυ Νικο θα σου γραψω αλλη ιστορια με πιο πολυ ζουμι εχω κατι καλες με κυριαρχο ματι που πραγματικα ειναι για γελια κ για καλαματα
Εγώ τα κλείνω κι τα δύο όταν ρίχνω. Δεν ξέρω αν είναι αυτό το σωστό. Θα περιμένω με ανυπομονησία

Όχι δεν την έχω πιάσει καθόλου αλλά αν έχει φλατζες θα τη φέρω στα μέτρα μου

Δεν είναι ξύλο Γιάννη, δεν είναι το ίδιο εύκολο. Αλά εγώ δεν το εννοούσα μόνο αν σου έρχεται αλλά αν σου κάνει και το κλικ στο πιάσιμο. Πήγαινε δες τη πάντως αν μπορείς.

Δεν είναι ξύλο Γιάννη, δεν είναι το ίδιο εύκολο. Αλά εγώ δεν το εννοούσα μόνο αν σου έρχεται αλλά αν σου κάνει και το κλικ στο πιάσιμο. Πήγαινε δες τη πάντως αν μπορείς.
Σίγουρα πριν την αγοράσω θα την επωμισω

Την ξυληνη παρε πανεμορφο και στην τιμη αξιζει τα λεφτα του, αν την αγαπησεις μπορει μετεπειτα να φτιαξεις νεο κοντακι στα μετρα σου αν χρειαστει... Αλλιως σαν εμας, λεοπαρδαλέ οπλα.my man.! Εχει και το σοφτ τατς πανω στα συνθετικα. Εγω δεν ξαναπαιρνω συνθετικο ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ! .tired.

Όχι δεν την έχω πιάσει καθόλου αλλά αν έχει φλατζες θα τη φέρω στα μέτρα μου

Σίγουρα πριν την αγοράσω θα την επωμισω

να πιάσεις την πλαστική και μετά την ξύλινη ή και ανάποδα αλλά στο τέλος να πάρεις την ξύλινη :D

Back