Fabarm Team

Eιχα δοκιμαση ενα παλιοτερο μοντελο ενος φιλου μου με 66αρα κανη θυμαμε
και ειχα εντυπωσιαστη απο τις τουφεκιες που εβγαζε.
Πιστευω κι εγω πως η καινουρια L4S ειναι οτι καλυτερο απο ποιοτητα και βλητικη
στην κατηγορια των 1000 ευρω.
Αν ηθελα να παρω τωρα καραμπινα θα σκεφτομουν σοβαρα αυτο το μοντελο.

έρχεται σήμερα από το μαγαζί ένας φίλος να πιούμε καφέ να ρίξει και το δελτιάκι του ,,,έλα ρε Παυλάκο τί κάνεις καλά ; έμαθα ότι πήρες την L4S ε ; καλά έμαθες του λέω
μήπως βιάστηκες όμως ρε συ γιατί και εμένα μου άρεσε αλλά ξέρεις τι μου είπε ο Πέππας ; τι ρε συ του λέω ; ότι τον χειμώνα για να δουλέψει θέλει από 34γρ και πάνω γιατί τα ελαφριά φυσίγγια δεν τα πάει,θα έχεις θέμα,,,,,μη σκας ρε του λέω θα τα βάλουμε στον όγκο να τα παχύνουμε τα 32ρια να τα ρίχνει και αυτά σιγά...

τι να πω ρε παίδες πραγματικά ώρες ώρες think

έρχεται σήμερα από το μαγαζί ένας φίλος να πιούμε καφέ να ρίξει και το δελτιάκι του ,,,έλα ρε Παυλάκο τί κάνεις καλά ; έμαθα ότι πήρες την L4S ε ; καλά έμαθες του λέω
μήπως βιάστηκες όμως ρε συ γιατί και εμένα μου άρεσε αλλά ξέρεις τι μου είπε ο Πέππας ; τι ρε συ του λέω ; ότι τον χειμώνα για να δουλέψει θέλει από 34γρ και πάνω γιατί τα ελαφριά φυσίγγια δεν τα πάει,θα έχεις θέμα,,,,,μη σκας ρε του λέω θα τα βάλουμε στον όγκο να τα παχύνουμε τα 32ρια να τα ρίχνει και αυτά σιγά...

Άβυσσος η αμάθεια....σαν τα σκοπευτικά που δεν ρίχνει η beretta του γιουρι!

Η v3 εννοείς; έχει 1350 ευρω κι αμφιβάλλω αν είναι καλύτερη.
Τι να σου πω... Για μενα αυτο το οπλο στην συγχρονη εποχη ειναι οτι καλυτερο και οτι πιο ψαγμενο υπαρχει. Παντρεμα του κλασικου με το νεο. Τεσπα για μενα. Αν θα περνα παντως σημερα η φαμπαρμ θα ταν μεσα στις επιλογες μου. Αληθεια εχω πιστει πως η εταιρια φτανει πλεον σε αλλα επιπεδα

Καλά σου είπε....εδώ ο διευρυμένος αυλός θέλει από 40γρ και πάνω για να αποδώσει.....yel.

Δίκιο έχει ο άνθρωπος κυνηγούσα τσίχλες με Remington express τόσα χρόνια για να αποφύγω τις εμπλοκές...

Καλά σου είπε....εδώ ο διευρυμένος αυλός θέλει από 40γρ και πάνω για να αποδώσει.....yel.
ναι Γιωργο αυτος διευριμενος τα λιγα γραμμαρια δε τα παει δε σκωτονει ειδικα κατι 24-28 δε κανουν δε κανουν o_O

Επισυναπτω αλλο ενα link με παρουσιαση της h4.
http://www.knf.gr/eksoplismos-kynigiou/fabarm-h4/
Για τη χρηματικη κατηγορια που ανηκει παιζει να εχει τη καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.
Πλεον τα εχω χουφτωσει ολα τα οπλα με την μουρλα που εχω.my man..sarcastic.

Εγώ να σας πω την αλήθεια μπήκα και διάβασα και με προβλημάτισε γιατί διάβασα για εμπλοκές και για προβληματα στο κλείστρο ,του είπα να βάλει αλλά 300 και να πάρει την L4s αλλά δυστυχώς δεν τα έχει
Λευτέρη που τα διάβασες αυτά,Ελλάδα η εξωτερικό?

μάλλον από το λινκ που έβαλε ο Νικόλας

"Μετά από μια ολόκληρη κυνηγετική σεζόν με περίπου 150 εξόδους και μια σχετική κατανάλωση περί τα 2.000 φυσίγγια, μπορώ να πω ότι η λειτουργία του όπλου ήταν ομαλή και υποδειγματική. Οι πέντε περίπου εμπλοκές που υπήρξαν, κατά πάσα πιθανότητα να οφειλόταν στα ελαττωματικά φυσίγγια που είχαν μείνει σε στόκ από την προηγούμενη κυνηγετική σεζόν και τους διάφορους πειραματισμούς στα φυσίγγια ιδιογόμωσης."

το κλείστρο όπως και στην δική μου L4S είναι ότι πιο δουλεμένο και δοκιμασμένο υπάρχει όχι μόνο σε Fabarm...Λευτέρη μήπως αναφέρεσαι στην ουρά της κάννης που ήθελε λίγο τρίψιμο μες ψιλό γυαλόχαρτο όπως λέει στο λινκ ;

Και στο artemis κατι διάβασα ,και κάπου αλλού γράφανε για σπασμένους σιδηροδρόμους.Δεν λέω ότι ισχύουν όλα αυτά παιδιά μιας και δεν ξέρω και με τι έριχναν

Back