gvp9000
Banned
Ποιο είναι αυτό το κατάστημα ;Από το κατάστημα που το πήρα μου πήραν μέτρα κ το έφερα στα μέτρα μου...ξέχασα να το αναφέρω
Ποιο είναι αυτό το κατάστημα ;Από το κατάστημα που το πήρα μου πήραν μέτρα κ το έφερα στα μέτρα μου...ξέχασα να το αναφέρω
Ωραία τότεΑπό το κατάστημα που το πήρα μου πήραν μέτρα κ το έφερα στα μέτρα μου...ξέχασα να το αναφέρω
Big Hunter στο ΠεριστέριΠοιο είναι αυτό το κατάστημα ;
Σπασμενες ράγες κλειστρου κανονικά αψαχχαχαχαχαΈχει κανένας 612 grifone?
Φοβερο όπλο, το είχα κάποτε αλλά είχε κακή κατάληξη
Τι έπαθε; Θυμάμαι που το διαφήμιζαν στα περιοδικά. Πολύ όμορφο όπλοΈχει κανένας 612 grifone?
Φοβερο όπλο, το είχα κάποτε αλλά είχε κακή κατάληξη
Εάν είναι franchoke εδώ: https://www.kalkantzakos.com/Category3/4948/tsok-franchoke-pre-1998-franchiΚαλημερα..Μια ερωτηση που μπορω να βρω τσοκακια εσωτερικα για 612 vsl?
Η δική μου 612 griffone φοράει mobile οπότε μπορείς να πάρεις και έσω έξω λογικά όπως τα carlson's, τα gemini ακόμα και τα brain. Τα μεγάλα καταστήματα όπως Καλκατζάκος και Καρασαββίδης αλλά και πιο μικροί έχουν το ένα απο τα 2 ή και τα 2 πρώτα. Για τα brain απλά πάτα πανω στο banner στο φόρουμ.Καλημερα..Μια ερωτηση που μπορω να βρω τσοκακια εσωτερικα για 612 vsl?
Την βρήκες;Την έκλεψαν από το αμάξι
Συνάδελφε περνά από τη σχετική ενότητα να μας συστηθείς και να σε γνωρίσουμεΚαλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα παρακαλώ τις γνώσεις σας για το όπλο του πατέρα μου που πρόσφατα έγινε δικό μου. Δεν γνωρίζω τα όρια του όπλου τα χαρακτηριστικά του ακομα και τι φυσίγγια μπορεί να ρίξει.
Το όπλο είναι LUIGI FRANCHI 48 AL 12GA . Σας ευχαριστώ πολυ, κάθε απάντηση πολύτιμη.
1. Αν είναι με σταθερό τσοκ η κάννη είναι η σύσφιγξη του στομίου, 4 άστρα, δηλαδή 0.25χιλ μικρότερη διάμετρος στομίου απ' αυτή του αυλούΛοιπόν παιδιά, στοχευμένες οι ερωτήσεις κι όποιος έχει καλή διάθεση μου απαντάει.
1. Τα 4 αστέρια στην κάννη τι σημαίνουν;
2. Το KG 1090 επίσης στην κάννη;
3. Αλλο ενα χαρακτηριστικό της κάννης ειναι " CHAMBERED, 2 3/4" / FULL" κι αυτο αγνωστο μου είναι.
Κάνω τις ερωτήσεις εδώ γιατί απ' ότι βλέπω όσο και να ψάχνω στο net δεν βλέπω φως.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Λοιπόν παιδιά, στοχευμένες οι ερωτήσεις κι όποιος έχει καλή διάθεση μου απαντάει.
1. Τα 4 αστέρια στην κάννη τι σημαίνουν;
2. Το KG 1090 επίσης στην κάννη;
3. Αλλο ενα χαρακτηριστικό της κάννης ειναι " CHAMBERED, 2 3/4" / FULL" κι αυτο αγνωστο μου είναι.
Κάνω τις ερωτήσεις εδώ γιατί απ' ότι βλέπω όσο και να ψάχνω στο net δεν βλέπω φως.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.