Για βάλε φωτό και τα 4 άστρα, γτ στη φωτό που έβαλες ίσως είναι και φουλ τσοκ τελικά η κάννη σου.Δηλαδή τα 4 άστρα τι σημαίνουν στο ρίξιμο ;
Κώστα κυνηγάς ή το κληρονομησες το όπλο;
Για βάλε φωτό και τα 4 άστρα, γτ στη φωτό που έβαλες ίσως είναι και φουλ τσοκ τελικά η κάννη σου.Δηλαδή τα 4 άστρα τι σημαίνουν στο ρίξιμο ;
Ναι το κληρονομησα και θα το χρησιμοποιήσω.Δεν κυνηγούσα αλλα τώρα θα το κάνω.Για βάλε φωτό και τα 4 άστρα, γτ στη φωτό που έβαλες ίσως είναι και φουλ τσοκ τελικά η κάννη σου.
Κώστα κυνηγάς ή το κληρονομησες το όπλο;
Α ρε φίλε δεν είναι τέσσερα αστέρια αυτά. Πάνε μαζί με τις σφραγίδες από κάτω.Ναι το κληρονομησα και θα το χρησιμοποιήσω.Δεν κυνηγούσα αλλα τώρα θα το κάνω.
Φίλε μου οι πληροφορίες σου πραγματικά άλλου επιπέδου! Απο στόχευση δεν θα εχω πρόβλημα μιας και ριχνω χρόνια τώρα με αεροβόλα σε στόχους σταθερούς και μη, με διοπτρα αλλα και με ανοικτά σκοπευτικά.Α ρε φίλε δεν είναι τέσσερα αστέρια αυτά. Πάνε μαζί με τις σφραγίδες από κάτω.
Λοιπόν η κάννη σου είναι φουλ τσοκ, έχει πλήρη σύσφιγξη, περίπου ένα χιλιοστό μικρότερη διάμετρος στομίου απ'τον αυλό. Χοντρικά για να καταλάβεις βγάζει στενές τουφεκιές για μακρινές αποστάσεις. Τώρα το μακρινές ας το τοποθετήσουμε μετά τα 30-35 μέτρα. Όχι ότι πιο κοντά δεν κάνει, αλλά θα είναι δύσκολο σκοπευτικά να πετύχεις το θήραμα και όταν το πετύχεις θα το κάνεις "κόσκινο" συχνά. Για κοντινές τουφεκιές θα χρειαστείς φυσίγγια διασποράς πιθανώς.
Αυτά τα τέσσερα αστεράκια όπως είπα είναι μέρη των σφραγίδων από κάτω και κατά σειρά από αριστερά προς τα δεξιά σημαίνουν FINITO *: το όπλο έχει δοκιμαστεί δεμένο ολοκληρωμένο
PSF **: σφραγίδα δοκιμής στις 1200 πιέσεις απ' την ιταλική τράπεζα δοκιμών στο γκαρντονε
τα δύο όπλα χιαστί και * : προκαταρκτική δοκιμή
18.4 είναι η εσωτερική διάμετρος του αυλού της κάννης σε χιλιοστά
CAM 70 ειναι όπως είπα και πριν το μήκος της θαλάμης 70χιλ.
Τα δράμια πιστεύω θα τα πηγαίνει μια χαρά. Πρόσεχε μονάχα ο κάλυκας όπως είπαμε να είναι 70χιλ και το φυσίγγι να ΜΗΝ γράφει επάνω MAX 1050BAR. Θα πρέπει τα φυσίγγια που θα βάλεις σε αυτό το όπλο να αναπτύσσουν έως το πολύ 900bar πίεσης.Φίλε μου οι πληροφορίες σου πραγματικά άλλου επιπέδου! Απο στόχευση δεν θα εχω πρόβλημα μιας και ριχνω χρόνια τώρα με αεροβόλα σε στόχους σταθερούς και μη, με διοπτρα αλλα και με ανοικτά σκοπευτικά.
Τα δράμια και τα μονοβολα θα τα πάει καλά;
Καταλαβαίνεις πως το θέλω για τριχωτό μεγάλου βάρους.
Βασίλης λέγομαι.Φίλε μου συνεχίζεις να με εκπλήσσεις με τις γνώσεις σου! Δηλαδή πρέπει να γράφουν για full choke και για τις πιέσεις που προανέφερες, αλλιώς δεν τα βάζω στο όπλο, έτσι είναι?
Δεν εχω ψάξει την αγορα για τέτοιου είδους πυρομαχικά αλλα δεν νομιζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα, στη Λάρισα είμαι.
Ειναι και κατι αλλο που πρέπει να προσέξω για να μην κανω κακο στο οπλο η στον εαυτό μου;
Πες μου και το όνομα σου.
Οι μεγάλες και σοβαρές εταιρείες αναγράφουν πλήρη στοιχεία στα κουτιά τους. Οπότε και θα βλέπεις τα bar πάνω στο κουτί και θα τα διαλέγεις.Και κατι τελευταίο Βασίλη, το 70 το βλέπω να το γράφουν όλα τα κουτιά, τα bar όμως λες να τα γράφουν κι αυτά ;
Αν ναι είμαστε κομπλέ, κι ενα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ Βασίλη για τον χρόνο που αφιέρωσες για να με ξεστραβώσεις.
Κώστα δεν κυνηγώ αγριογούρουνο δεν έχω εμπειρία, αυτά εδώ όμως https://www.snafpliotis.com/products/fysiggia-kynigetika/thirama/agrioxoiros/palla/ μπορείς να τα ρίξεις με ασφάλεια.Έχεις να μου προτείνεις κατι εσυ για το αγριογούρουνο;
Κώστα άδεια κυνηγίου έχεις βγάλει ;Και η τελευταία ερώτηση αφορά τις γομώσεις, ελαφριά - βαριά. Στο όπλο μου ρυθμίζεις τα δαχτυλίδια που φοράει στο ελατήριο αναλογα με την γομωση που ρίχνεις, πες μου σε παρακαλώ τι ειναι βαρια ή ελαφριά γομωση.
...
2. Το KG 1090 επίσης στην κάννη;
..
Άρα η κάννη ζυγίζει πάνω από ένα τόνο!...
2. Είναι το βάρος της κάννης σε χιλιόγραμμα
...
KG 1.090Άρα η κάννη ζυγίζει πάνω από ένα τόνο!
Να προσθεσω οτι ειναι κατασκευης του 1972 (ΧΧ8)...Α ρε φίλε δεν είναι τέσσερα αστέρια αυτά. Πάνε μαζί με τις σφραγίδες από κάτω.
Λοιπόν η κάννη σου είναι φουλ τσοκ, έχει πλήρη σύσφιγξη, περίπου ένα χιλιοστό μικρότερη διάμετρος στομίου απ'τον αυλό. Χοντρικά για να καταλάβεις βγάζει στενές τουφεκιές για μακρινές αποστάσεις. Τώρα το μακρινές ας το τοποθετήσουμε μετά τα 30-35 μέτρα. Όχι ότι πιο κοντά δεν κάνει, αλλά θα είναι δύσκολο σκοπευτικά να πετύχεις το θήραμα και όταν το πετύχεις θα το κάνεις "κόσκινο" συχνά. Για κοντινές τουφεκιές θα χρειαστείς φυσίγγια διασποράς πιθανώς.
Αυτά τα τέσσερα αστεράκια όπως είπα είναι μέρη των σφραγίδων από κάτω και κατά σειρά από αριστερά προς τα δεξιά σημαίνουν FINITO *: το όπλο έχει δοκιμαστεί δεμένο ολοκληρωμένο
PSF **: σφραγίδα δοκιμής στις 1200 πιέσεις απ' την ιταλική τράπεζα δοκιμών στο γκαρντονε
τα δύο όπλα χιαστί και * : προκαταρκτική δοκιμή
18.4 είναι η εσωτερική διάμετρος του αυλού της κάννης σε χιλιοστά
CAM 70 ειναι όπως είπα και πριν το μήκος της θαλάμης 70χιλ.