Ειναι ΧΧ9 δεν φαίνεται καλά στη φωτο.Να προσθεσω οτι ειναι κατασκευης του 1972 (ΧΧ8)...
Ειναι ΧΧ9 δεν φαίνεται καλά στη φωτο.Να προσθεσω οτι ειναι κατασκευης του 1972 (ΧΧ8)...
Γιατί το λες αυτό Στέφανε;Αν μου επιτρεπεις φιλε Κωστα, δε θα κυνηγούσα το συγκεκριμένο οπλο σε γουρούνι με μονοβολο.. Κρατα το για καρτερατα κυνηγια φτερωτων...
Αν δεις 4-5 σελιδες πιο πισω εχω το ιδιο οπλο και εγω κληρονομιά απο το πατερα μου...Ηταν και κ εμενα φουλ τσοκ και εκανα το λαθος και εκοψα την καννη για να το τσοκαρω (λαθος γτ τετοιες καννες δεν τις πειραζεις)..Γιατί το λες αυτό Στέφανε;
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ;
Για να με βοηθήσεις το λέω.
Βασίλη αν δεν σου κάνει κόπο πες μου, τι κρατάω και τι επιστρέφω ;
Για γουρούνια τα θες ή για σκοποβολή;Βασίλη αν δεν σου κάνει κόπο πες μου, τι κρατάω και τι επιστρέφω ;
Νόμιζα ότι είναι ορειχάλκινα.Τώρα θα τα δοκιμάσω να δω πως τα πάει το οπλο στο χαρτί και μετα βλέπουμε...
Αλλά ο τελικός στόχος ναι είναι το γουρούνι.
Βρες μονόβολο που να ρίχνεται με full choke.Η κάννη είναι full choke δεν εχω βάλει έξτρα τσοκ.
Δεν γράφουν αν είναι συμβατά με full choke. Δεν ξέρω πως μπορώ να το δω αυτό. Ναι το ξέρω για την ανάκρουση και ίσως με βοηθήσουν στην ευστοχία.
Όσο για τα δράμια αυτά έχουν χάλκινη επίστρωση. Δεν ξέρω αν είναι καλό η οχι αυτό.
Ο τύπος είναι Federal LE127 RS.Η κάννη είναι full choke δεν εχω βάλει έξτρα τσοκ.
Δεν γράφουν αν είναι συμβατά με full choke.