Καλοριζικο και σου εύχομαι να κάνεις τα ομορφοτερα κυνηγια!!!Κυριοι και εγω απο τωρα στο τιμ. Ερωτηση: Πηρα το alcione και εχει τελικα 68 ποντους κανη. Δεν αναγραφει ιντσες. Ετσι πρεπει;
Καλορίζικο και καλοτουφεκο Νίκο!Κυριοι και εγω απο τωρα στο τιμ. Ερωτηση: Πηρα το alcione και εχει τελικα 68 ποντους κανη. Δεν αναγραφει ιντσες. Ετσι πρεπει;
Καλοντουφεκο Νίκο, να'σαι γερός να το χαρείς.Κυριοι και εγω απο τωρα στο τιμ. Ερωτηση: Πηρα το alcione και εχει τελικα 68 ποντους κανη. Δεν αναγραφει ιντσες. Ετσι πρεπει;
Ευχαριστω ΤασαρεΚαλοριζικο και καλες τουφεκιες Νικο!!
Ευχαριστω φιλε. Ειναι σφραγισμενο 3inc magnum τις ιντσες δεν αναφερει στο μηκος καννης.Καλοριζικο και απο εμενα...εαν ανφερεις ιντσες θαλαμης, λογικα θα γραφει (εαν δεν γραφει πανω στις καννες) απο κατω στα κλειδια τις καννης....και λογικα θα ειναι 76mm ή 3''..εαν εννοεις για το μηκος του οπλου, σχεδον ολα δεν γραφουν το μηκος των καννων....
Ηλία στο σκοπευτήριο είχα ρίξει σε ενα πιάτο, με ενα τέτοιο, σε γενικές γραμμές σαν να έπιασα beretta στα χέρια μου.Εχει δοκιμασει κανεις το feeling sporting?
Ευριπιδη μπαινει στον μερακλομαστορα το πελμα και απο εβδομαδα πρωτα ο Θεος εχει φωτογραφηση. Μ αρεσει φιλε...ρε νικολακη καμμια φωτο θα δουμε??????
Θα το ξεματιασω στο τουφεκιδι την αλλη εβδομαδα που θα εχω και την ΑΚΚΟ.shoot.Φοβάται μην το ματιασουμε