Καλορίζικο!!!Την Τετάρτη μπήκα κι εγώ στο club franchi!
Απόκτησα μια ολοκαίνουρια fast black με εξωτερικά τσοκ. Υποθέτω το τελευταίο όπλο που υπήρχε σε ράφι οπλοπωλείου στην χώρα!
Θελω ενα μακρυτερο οπλο και με ρυθμιζομενη σκανδαλη...απλως ρωταω για το συγκεκριμενο!Ηλία στο σκοπευτήριο είχα ρίξει σε ενα πιάτο, με ενα τέτοιο, σε γενικές γραμμές σαν να έπιασα beretta στα χέρια μου.
Δεν κατάλαβα ψάχνεσαι για όπλο ?
Σήμερα είδα και ενα Guerini αρκετά καλό για τα λεφτά του.Θελω ενα μακρυτερο οπλο και με ρυθμιζομενη σκανδαλη...απλως ρωταω για το συγκεκριμενο!
Ξερεις κατι η μιλας τυχαια;Σήμερα είδα και ενα Guerini αρκετά καλό για τα λεφτά του.
Απ´οτι είδα έβγαλα συμπέρασμα, το συγκεκριμένο το πήρε 3100 καινουργιο ρυθμιζόμενο, υπερυψωμένη ρηγα, 8 τσοκ και αλλα καλά, μου φάνηκε πολύ καλό.Ξερεις κατι η μιλας τυχαια;
καλοριζικο γιανναρε και καλοτουφεκοΕυχαριστώ!
Ακριβώς για αυτό την αγόρασα, για μπεκάτσα και τσίχλα.
Ευχαριστω τον λεβεντη Ευριπιδη. Να εισαι και να ειστε καλα.χω την τιμη να σας παρουσιασω την αλκυωνη του καλου φιλου νικου.πραγματικα ομορφο οπλο.νικο μου να το χαρεις και να σου χαρισει ομορφες κυνηγετικες στιγμ
Νικολά καλονουφεκο φίλε να το ευχαριστηθείςΕυχαριστω τον λεβεντη Ευριπιδη. Να εισαι και να ειστε καλα.