GPS Σκύλων

Χρειάζομαι ρεύμα...
Και είμαι ανάμεσα σε Garmin a10 αλλά δεν βλέπω να το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις και το dog trace x30
Το a10 το έχει ένας φίλος
Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι κακό αλλά πρέπει να το έχει μόνο έναν χρόνο
Θα ρωτήσω

Το a10 το έχει ένας φίλος
Δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι κακό αλλά πρέπει να το έχει μόνο έναν χρόνο
Θα ρωτήσω
Ναι αδερφέ μου!για μάθε αν μπορείς για το άλφα 10 γιατί στο τέλος θα τρελαθούμε με τα gps....

Χρειάζομαι ρεύμα...
Και είμαι ανάμεσα σε Garmin a10 αλλά δεν βλέπω να το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις και το dog trace x30
το Α10 το εχει ο κουμπαρος μου αρκετα ελαφρη και η μπαταρια κραταει σαφος περισοτερο απο τα υπολυπα...
βεβεα το σημα ειναι καλυτερο απο το astro 320 που ειχε απλα και παλη εχει καποια θεματα..
το χ30 το εχει ενας φιλος δε χανει σημα απλα ειναι ποιο περιπλοκο ..και η παταρια δεν κραταει σα το χ20..
εγω εχω ενα χ20 με 2 κολαρα και στο ενα που εχω το ποιντερ και οταν ανοιγετε πολυ εχω περασει στο ιδιο κολαρο και το ρευμα ..
βεβεα το να πηγενεις στο κηνηγη και να κουβαλας 2-3 πομπους δεν ειναι και οτι καλυτερο..

Πριν πάρω το x20 , ρώτησα καλό φίλο που είναι μάστερ στα ηλεκτρονικά και έχει ασχοληθεί και με τα gps.....όσο ποιο απλό τόσο καλύτερα μου είπε......του είπα ότι θέλω μόνο να ξέρω που είναι ο σκύλος, απόσταση και κατεύθυνση, τίποτε άλλο......πάρε το x20 μου λέει.....το πήρα και δεν το μετάνιωσα ποτέ......όσο αφορά τα Garmin μου είπε, σαφώς έχει περισσότερες επιλογές αλλά και πιο βαρύ και πολύπλοκο λογισμικό με ότι αυτό συνεπάγεται ( κολλήματα και κατανάλωση μπαταρίας) .

Πριν πάρω το x20 , ρώτησα καλό φίλο που είναι μάστερ στα ηλεκτρονικά και έχει ασχοληθεί και με τα gps.....όσο ποιο απλό τόσο καλύτερα μου είπε......του είπα ότι θέλω μόνο να ξέρω που είναι ο σκύλος, απόσταση και κατεύθυνση, τίποτε άλλο......πάρε το x20 μου λέει.....το πήρα και δεν το μετάνιωσα ποτέ......όσο αφορά τα Garmin μου είπε, σαφώς έχει περισσότερες επιλογές αλλά και πιο βαρύ και πολύπλοκο λογισμικό με ότι αυτό συνεπάγεται ( κολλήματα και κατανάλωση μπαταρίας) .
Στη φερμα Γιάννη έχεις μπιπερ; Επειδή απ' ότι ξέρω κάτω από τα 10 μέτρα δε γράφει απόσταση το x20 ...... λέει μόνο κοντά......

μπορεις να βαλεις και το στιγμα του αμαξιου ακομα......+ αλλα 3 στιγματα οτι θες..

Εδω λέμε να έχουμε επαφή με το σκυλί οχι να χάνουμε σήμα κάθε τόσο και να θέλουν να παμε εμείς να το βρούμε

Χρειάζομαι ρεύμα...
Αδερφέ το πήρα πριν κάνα δίμηνο(dogtrace x30)
Έχει ρεύμα, ( training mode) και πολλές άλλες επιλογές που αν το συνδέσεις με smartphone, έχεις χαρτες google και τα garmin γίνονται τπτ μπροστά του! Κάνεις εγγραφή της διαδρομής σου και του σκυλιού και βλέπεις live τι περιοχές έχουν μείνει ανεξερεύνητες και στο τελεία βλέπεις στατιστικά απόδοσης και των δύο και του τόπου υψόμετρα Κλπα!

Απο μπαταρία το φόρτισα τη πρώτη μέρα που το πήρα έχω βγει γύρω στα 6 εκπαιδευτικά μεχρι 3 ώρες το καθένα και η μπαταρία του δέκτη είναι ακόμα φουλ ενώ του πομπού έχει χάσει μια γραμμή από τις 4!

Αδιαβροχο φουλ μπήκε το σκυλάκι μέσα σε νερά μέχρι το λαιμό και δεν είχα κανένα πρόβλημα

Τωρα με το ρολόι υπάρχει ένα θέμα γιατί έμπλεξα με αυτή τη κατάρα της garmin και έχω το εξής πρόβλημα: ενω το κινητό μου δείχνει σωστή τοποθεσία και μέτρα, το ρολόι αρκετές φορές δείχνει άλλα ντ’άλα! (Πως γίνεται αυτό.. δεν κτλβαινω)
Ψάχνω να βρω ένα ρολόι γενικά!

Αν θες κάτι άλλο που μπορεί να ξέχασα μου λες!

Έχει ρεύμα, ( training mode) και πολλές άλλες επιλογές που αν το συνδέσεις με smartphone, έχεις χαρτες google και τα garmin γίνονται τπτ μπροστά του! Κάνεις εγγραφή της διαδρομής σου και του σκυλιού και βλέπεις live τι περιοχές έχουν μείνει ανεξερεύνητες και στο τελεία βλέπεις στατιστικά απόδοσης και των δύο και του τόπου υψόμετρα Κλπα!

Απο μπαταρία το φόρτισα τη πρώτη μέρα που το πήρα έχω βγει γύρω στα 6 εκπαιδευτικά μεχρι 3 ώρες το καθένα και η μπαταρία του δέκτη είναι ακόμα φουλ ενώ του πομπού έχει χάσει μια γραμμή από τις 4!

Αδιαβροχο φουλ μπήκε το σκυλάκι μέσα σε νερά μέχρι το λαιμό και δεν είχα κανένα πρόβλημα

Τωρα με το ρολόι υπάρχει ένα θέμα γιατί έμπλεξα με αυτή τη κατάρα της garmin και έχω το εξής πρόβλημα: ενω το κινητό μου δείχνει σωστή τοποθεσία και μέτρα, το ρολόι αρκετές φορές δείχνει άλλα ντ’άλα! (Πως γίνεται αυτό.. δεν κτλβαινω)

Καλησπέρα επειδή έχω δουλέψει πολλά alpha 200 βλέπω ότι μετά τα διακόσια μέτρα και αν γυρίσουν σε ραχούλα χάνουν το σήμα......Γενικά είναι πολλές φορές με ένα ερωτηματικό από πάνω....Το θέμα είναι ότι κυνηγάω με χάρτες Όχι με πυξιδα....Το χ30 που έχεις δείχνει όπως το google maps επίσης μπορείς να του δώσεις εντολές πχ ποινές από το κινητο;Τέλος αν μπορείς βγάλε μερικές screenshot και ανέβασε τες να δούμε πως είναι στο κινητό ευχαριστώ.

Garmin 1000€
Huntdog x1 140€ κολάρο και συνδρομή.
1 ώρα χωρίς σήμα το garmin
Το αλλο όπου έπιανε ίντερνετ δεν έχανε πουθενά
Το έχω γαμαει κλάσης ανώτερο από τα γκαρμιν και με φωνητικές εντολές αλλά σε μερικά μέρη που πάω δεν έχει σήμα το κινητο....Να μου πεις τα γκαρμιν τι έχουν μόνιμα χαμένο

Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ!! απλά τό άλφα 10 έχει μόνο βελάκια καί όχι χάρτη. Παίζει ρόλο αυτό στο σήμα? νομίζω πως όχι..δεν γνωρίζω όμως....απλα σκέφτομαι ότι είναι μα@@@@ια να πάω να δώσω 800€ καί νά μήν έχω σήμα.. καί καλά να το χάνει για πέντε λεπτά καί δέκα!αλλά μια ώρα που διαβάζω παραπάνω είναι πολύ ώρα.. Εντ μεταξύ Φέρμα κυνηγάω και τα σκυλιά μου ανοίγονται και λίγο παραπάνω...

Το X30 έχεις η X30t?? νομίζω ότι το Χ30t έχει ρεύμα.σημα χάνει όταν πέφτει πίσω από άλλο βουνό η μέσα σε ρέματα?? γιατί καί τό Garmin αν δεν πάει πίσω από βουνό το σκυλί καί δεν κρυφτεί δεν τό χάνει το σήμα...τό έχω δει κάνα δυο φορές με ένα α100 ενός φίλου.. συνδέεται εύκολα με το τηλέφωνο? Γενικά είναι εύκολο μηχάνημα?

Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ!! απλά τό άλφα 10 έχει μόνο βελάκια καί όχι χάρτη. Παίζει ρόλο αυτό στο σήμα? νομίζω πως όχι..δεν γνωρίζω όμως....απλα σκέφτομαι ότι είναι μα@@@@ια να πάω να δώσω 800€ καί νά μήν έχω σήμα.. καί καλά να το χάνει για πέντε λεπτά καί δέκα!αλλά μια ώρα που διαβάζω παραπάνω είναι πολύ ώρα.. Εντ μεταξύ Φέρμα κυνηγάω και τα σκυλιά μου ανοίγονται και λίγο παραπάνω...
Το X30 έχεις η X30t?? νομίζω ότι το Χ30t έχει ρεύμα.σημα χάνει όταν πέφτει πίσω από άλλο βουνό η μέσα σε ρέματα?? γιατί καί τό Garmin αν δεν πάει πίσω από βουνό το σκυλί καί δεν κρυφτεί δεν τό χάνει το σήμα...τό έχω δει κάνα δυο φορές με ένα α100 ενός φίλου.. συνδέεται εύκολα με το τηλέφωνο? Γενικά είναι εύκολο μηχάνημα?
Το θέμα είναι ότι για να βλέπεις το σκυλί σε χάρτη μέσω του κινητού τηλεφώνου σου πρέπει να έχεις σήμα κινητής τηλεφωνίας και δεδομένα....... αλλιώς θα βλέπεις μόνο απόσταση και κατεύθυνση από το χ 30.....

Το θέμα είναι ότι για να βλέπεις το σκυλί σε χάρτη μέσω του κινητού τηλεφώνου σου πρέπει να έχεις σήμα κινητής τηλεφωνίας και δεδομένα....... αλλιώς θα βλέπεις μόνο απόσταση και κατεύθυνση από το χ 30.....
Και με το Garmin a10 το ίδιο δεν ισχύει? γιατί ούτε αυτό δεν έχει χάρτες..η δουλεύει με άλλο τρόπο με το τηλέφωνο??

Και με το Garmin a10 το ίδιο δεν ισχύει? γιατί ούτε αυτό δεν έχει χάρτες..η δουλεύει με άλλο τρόπο με το τηλέφωνο??
Το Α-10 δεν έχει καθόλου χάρτες. Απλά έχει σήμα μέσω δορυφόρων για να δείχνει τη δική σου θέση και των κολλαρων των σκύλων δε χρειάζεται σήμα κινητής και ίντερνετ

Το Α-10 δεν έχει καθόλου χάρτες. Απλά έχει σήμα μέσω δορυφόρων για να δείχνει τη δική σου θέση και των κολλαρων των σκύλων δε χρειάζεται σήμα κινητής και ίντερνετ
Eχω δει στο YouTube ότι καί τό άλφα 10 συνδέεται με το κινητό.Και το x30 δουλεύει χωρίς ίντερνετ με τον δορυφόρο (μόνο βελάκια) η κάνω λάθος??

To x30t έχω! Ακόμα δεν παρατήρησα ποτέ να χάνετε το σήμα βέβαια πίσω από ράχες δε ξέρω ακόμα γτ όπως σ πα κάτι εκπαιδευτικά έχω πάει που δεν έτυχε να φτάσω στα πολύ ψηλά!
Πιστεύω όμως ότι δεν υπάρχει gps για σκυλιά που να μη χάσει κάποια στιγμή το σήμα έστω για λίγο!
Όσο για τους χάρτες που είπε ο φίλος ο pointerman έχεις τη δυνατότητα να τους κάνεις λήψη και δουλεύει χωρίς δεδομένα! Δηλαδή ο δέκτης συνδέεται με Bluetooth στο κινητό και το gps του κινητού φέρνει στο χάρτη τη «πινεζα» τη δική σου και του σκύλου!

Γενικά δε θα λεγα ότι είναι δύσκολο αλλά ούτε και εύκολο μηχάνημα, ανάλογα τι σχέση έχει κ ολας ο κάθε χρήστης με τη τεχνολογία! Εμένα που θεωρώ ότι έχω καλές σχέσεις με τη τεχνολογία μου πήρε σχεδόν μια μέρα να το κατανοήσω! Λιγο το μανουαλ λίγο τα βιντεάκια στο ίντερνετ.. Έγινε δουλίτσα!

όταν είχα κατεβάσει την εφαρμογή για να αποφασίσω ποιο θα πάρω νομίζω έλεγε ότι χρειάζεται συνδρομή για κάποιους χάρτες και δείχνει μόνο τους topo τους οποίους εγώ δε κατανοώ με τπτ ενώ οι χάρτες της google που δίνει το άλλο μου αρέσουν πιο πολύ!

Back