L.R.F.

Σήμερα ειχα σκοπό για την πρωτη κυνηγετική εξόρμηση(είδα χτες την πρωτη τσίχλα) αλλά η μέρα ξημερωσε με δυνατό αερα κ με έκανε να το ακυρώσω κ να το ρίξω στην θάλασσα..
Οι βολές έγιναν με δυσκολία εξαιτίας του ανέμου αλλά δεν πειραζει το έκανα το κεφι μου..
Μου έφυγε κ ένας ακόμα σαργος περιπου στο ίδιο μπόι..

Mετα τις 10:00 πηρα το καλαμάκι για κανα σαργο...
Αποτυχημένες προσπαθειες κ μονο σαργοι του νηπιαγωγείου ακολουθουσαν...
Μετά από ένα μισάωρο κ λίγο πριν την ακτή ενιωσα το τεχνητό να μαγκώνει κ πίστεψα πως σκάλωσα, όταν κατάλαβε τι του συμβαίνει πηρε γρήγορα κάποια φρένα πηγαινοντας κάτω κ εγώ με την σειρά μου νιώθοντας τον όγκο κατάλαβα πως εχω να κάνω με ψάρι του..spinning...
Ωστόσο αυτό δεν με φοβησε,αυτό που φοβήθηκα πολύ ήταν η βραχώδη ακτή σε συνδυασμό με τα πολυ ρηχά νερα κ τα ψιλα εργαλεία...
Ξαφνικά έκοψε ταχυτητα κ προσπάθησα να του πάρω λίγες μανιβελιες κ ξαφνικά
με... χαιρετισε....
Αφου ενιωσα το βάρος του τεχνητου τοτε σκέφτηκα πως άνοιξε την σαλαγκια..
Ε λοιπόν από τα έξι συνολικά αγκιστρα είχε ανοίξει τα πεντε...
Στεναχωρηθηκα περισσοτερο γιατί κατάλαβα πως είχε πιαστει γερά κ αν το αφηνα περισσοτερο λασκα ίσως να ήταν αλλιώς τα πραγματα....
Τελοσπαντων..
Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα...

Οσο για το είδος του θα έλεγα λόγω τόπου κ εποχής ήταν κάποιo μεγάλο λαβράκι, κατά δευτερο καποια περαστικη συναγρίδα (ήταν κ τσαχπινουλης ο γυλακος)κ τρίτον κάποιος λουτσος....

Δυο σαργουδακια ήρθαν αργοτερα, σαν να ήθελαν να μου θυμίσουν πως εμείς είμαστε από τα ευκολα που βγαίνουμε χωρίς σκέψη.....

Θα το θυμάμαι για κάποιο καιρό αυτό το ψάρι, όπως συμβαίνει με όλα τα (μεγάλα) ψάρια που χάνουμε κ ξεχναμε όσα βγάζουμε..........

.

Last edited:
Μετά από ένα μισάωρο κ λίγο πριν την ακτή ενιωσα το τεχνητό να μαγκώνει κ πίστεψα πως σκάλωσα, όταν κατάλαβε τι του συμβαίνει πηρε γρήγορα κάποια φρένα πηγαινοντας κάτω κ εγώ με την σειρά μου νιώθοντας τον όγκο κατάλαβα πως εχω να κάνω με ψάρι του..spinning...
Ωστόσο αυτό δεν με φοβησε,αυτό που φοβήθηκα πολύ ήταν η βραχώδη ακτή σε συνδυασμό με τα πολυ ρηχά νερα κ τα ψιλα εργαλεία...
με... χαιρετισε....
Στεναχωρηθηκα περισσοτερο γιατί κατάλαβα πως είχε πιαστει γερά κ αν το αφηνα περισσοτερο λασκα ίσως να ήταν αλλιώς τα πραγματα....
Τελοσπαντων..

Οσο για το είδος του θα έλεγα λόγω τόπου κ εποχής ήταν κάποια μεγάλο λαβράκι, κατά δευτερο καποια περαστικη συναγρίδα (ήταν κ τσαχπινουλης ο γυλακος)κ τρίτον κάποιος λουτσος....

Δυο σαργουδακια ήρθαν αργοτερα, σαν να ήθελαν να μου θυμίσουν πως εμείς είμαστε από τα ευκολα που βγαίνουμε χωρίς σκέψη.....

Θα το θυμάμαι για κάποιο καιρό αυτό το ψάρι, όπως συμβαίνει με όλα τα (μεγάλα) ψάρια που χάνουμε κ ξεχναμε όσα βγάζουμε..........

.
Μπράβο Τάσο. Πιστεύω ήταν λαβράκι φίλε. Κολλάει το σώμα τους κάτω και ανοίγουν για πλάκα τις σαλαγκιές.

Υ.Σ. Αυτή η γαρίδα γ@μεί!!

με... χαιρετισε....
Τελοσπαντων..

Οσο για το είδος του θα έλεγα λόγω τόπου κ εποχής ήταν κάποιo μεγάλο λαβράκι, κατά δευτερο καποια περαστικη συναγρίδα (ήταν κ τσαχπινουλης ο γυλακος)κ τρίτον κάποιος λουτσος....

.
Μπράβο Τάσο και μη στενοχωριέσαι καθόλου ... αργά η γρήγορα θα βγουν και ψαρούκλες :)

Back