L.R.F.

Δυστυχώς δηλώνω απογοητευμένος από αυτή την εταιρεία και τον αντιπρόσωπό της στην ελλάδα μιας και έστειλα μηνύματα στους δύο χωρίς να λάβω απάντηση έστω αρνητική. Γράφουν για εγγυησεις που δεν ισχύουν. τους έγραψα αν θέλουν να αποστείλω το καλάμι με δικά μου έξοδα για να δουν αν είναι αστοχία υλικού αλλά τίποτα. Τώρα παράγγειλα το στέλεχος που έσπασε και απλά θα το πληρώσω με μία μικρή έκπτωση.Αυτα!
Δυστυχώς με τα καλάμια υπάρχει αυτή η πολιτική γενικότερα, βλέπεις είναι αξεσουάρ χειρισμού χωρις μηχανικά μέρη και απ την στιγμή που θα έρθει στα χέρια μας , ότι πάθει το επωμιζόμαστε εμείς.
Αν δεις και τα Zenaq, εξολοκλήρου χειροποίητα,στο ταμπελάκι με τα specs του καλαμιού έχει μια τιμή σε ιαπωνικό γιεν, αυτή η τιμή είναι μια «ευνοϊκή» τιμή για το πάνω στέλεχος σε περίπτωση που το σπάσεις.
Είναι μην σου τύχει δηλαδή αστοχία υλικού ή κάποιο χτύπημα-εκδορά ακόμα κι απ την μεταφορά του.
Το μόνο που εν μέρη θα μπορούσε να μας απαλλάξει από μια τέτοια διαδικασία ,είναι ο σχολαστικός έλεγχος σε όλο το μήκος του και ένα τεστ με τον μαγαζάτορα κοντά στα όρια της παραβολής του.

Εδώ
Δυστυχώς δηλώνω απογοητευμένος από αυτή την εταιρεία και τον αντιπρόσωπό της στην ελλάδα μιας και έστειλα μηνύματα στους δύο χωρίς να λάβω απάντηση έστω αρνητική. Γράφουν για εγγυησεις που δεν ισχύουν. τους έγραψα αν θέλουν να αποστείλω το καλάμι με δικά μου έξοδα για να δουν αν είναι αστοχία υλικού αλλά τίποτα. Τώρα παράγγειλα το στέλεχος που έσπασε και απλά θα το πληρώσω με μία μικρή έκπτωση.Αυτα!

Εδώ πήρα το Beretta paralero και σε 2 χρόνια πέταξε σκουριά μέσα στα σκαλίσματα και όχι σε email δε απάντησαν αλλά ούτε σε τηλέφωνα......και το όπλο έκανε 5.500 όταν το πείρα και είχε προτοβγει

Εσείς που ψαρεύετε με shore έχετε κάνει μπράτσα ! 😂 😂 ... τσάμπα γυμναστήριο !!!
Μερικές φορές όπως στέκεστε απάνω στα βράχια , νομίζει κανείς ότι θα σας ρίξουν στη θάλασσα.
Με πόσα κιλά φρένα τα ανεβάζετε ;
Όντως η δύναμη τους και η μαγκιά τους είναι σχεδόν ανίκητη.. από 15 κιλά και πάνω δε καταλαβαίνουν ούτε φόβο (στο ψαροτούφεκο στα καρτερια θα σου έρθουν μέχρι την μύτη σου) ,ούτε κουράγια. Ετσι και κάτσει αγκίστρι πάνω τους είναι σε φάση , εγω είμαι έτοιμος για τη μάχη μου,εσύ είσαι σίγουρος ότι εσύ μπορείς;;

Νιώθω τόσο χορτάτος με αυτό το ψάρι που θα αργήσω να πάω πάλι για ψάρεμα.

viber-image-2024-10-01-09-02-45-250.jpg

Πείτε κανένα καλάμι eging ρε μάγκες. Όλα αυτά τα χρόνια ψαρεύω με το seabass καλάμι μου αλλά οι φίλοι μου που είναι φανατικοί ψαράδες με μπριζώνουν να πάρω και ένα eging γιατί έχει αισθητή διαφορά.

Πείτε κανένα καλάμι eging ρε μάγκες. Όλα αυτά τα χρόνια ψαρεύω με το seabass καλάμι μου αλλά οι φίλοι μου που είναι φανατικοί ψαράδες με μπριζώνουν να πάρω και ένα eging γιατί έχει αισθητή διαφορά.
Βασίλη δεν ξέρω τι μπατζετ έχεις ,αλλά έχω ένα προς πώληση το οποίο το έχω ψαρέψει 2-3 φορές, κατάσταση καινούριου. Αγορασμένο καινούριο απο ελληνικό κατάστημα. Τρομερό καλάμι, απίστευτη αίσθηση και στο παιχνίδι με την καλαμαριέρα, αλλά και την συμπεριφορά με το καλαμάρι πάνω. το οποίο μάλιστα είναι και μανούλα σε spin με σιλικόνες. Όποτε θες το βλέπεις κι απο κοντά αν βρεθείς Χαιδάρι
Είναι το Major Craft EgiZaust 5g 1,5-3,5
IMG_9099.png
IMG_9100.png
IMG_9101.png

Last edited:
Βασίλη δεν ξέρω τι μπατζετ έχεις ,αλλά έχω ένα προς πώληση το οποίο το έχω ψαρέψει 2-3 φορές, κατάσταση καινούριου. Αγορασμένο καινούριο απο ελληνικό κατάστημα. Τρομερό καλάμι, απίστευτη αίσθηση και στο παιχνίδι με την καλαμαριέρα, αλλά και την συμπεριφορά με το καλαμάρι πάνω. το οποίο μάλιστα είναι και μανούλα σε spin με σιλικόνες. Όποτε θες το βλέπεις κι απο κοντά αν βρεθείς Χαιδάρι
View attachment 91840
View attachment 91841
View attachment 91842
Ρε κρυφοπασοκε... καλάμι είπε όχι οικόπεδο!

View attachment 91840
View attachment 91841
View attachment 91842
Αυτό κοιτούσα αλλά στο 2-4 γιατί τα μέρη που ψαρεύω είναι πιο βαθειά και θέλω λίγο πιο σκληρά καλάμια. Θα το έχω υπόψη.

Ρε κρυφοπασοκε... καλάμι είπε όχι οικόπεδο!
Δε κυνηγάω ΧΡΥΣΕΣ σουπιές .yel.
Άρχισε τα παζάρια ...

Υπερβολές, καλαμάρα και σε καλή τιμή για την κατηγορία και το είδος του
Γιατί το δίνεις ; ... είναι πολύ καλό και θα ακριβύνουν κι΄άλλο

Άρχισε τα παζάρια ...

Γιατί το δίνεις ; ... είναι πολύ καλό και θα ακριβύνουν κι΄άλλο
Γιώργο δεν πάω για καλαμάρια καθόλου από περισυ λόγω χρόνου αλλά και όρεξης να σου πω
Μόνο lrf και σπιν κάνα σ/κ
Ασε που παραμαζευτηκαν τα είδη αλιείας,να φεύγει και τίποτα

Back