Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάντως τα πιστονακια των καινούργιων Remington είναι ίδια με της benelli m4. Αλλά δεν έχω ακούσει κανέναν να πει πω πω τι πολύπλοκα πιστόνια έχει η επιχειρησιακή benelli. Άμα γράφει Remington είναι πολύπλοκο, θέλει μεγκενη, θέλει αλεν και μπαινοβγαίνει πιο γρήγορα από όσο θα έπρεπε .yelling.

Eλα να σου δωσω 2 επισκευες θα τα φτιαξεις και θα πιουμε και μια βεργινα το ποζε εχει προβλημα με την κατω καννη δεν σκαει ,και εχει κολησει το τσοκ. Το περιστροφο θελει ενα απλο καθαρισμα.και φυσικα το αστερι περασμα με μπρασο,μην κανεις καμια πατατα και του ριξεις ροχαλα και μετα σκουπισμα με την φανελαView attachment 51849
Αυλός; Πόσα εκατοστά κώνο; Ενδιαφέρομαι αχαχαχαχαχα

Εγώ θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν ποιοτικές κάννες ομοιόμορφα διαμορφωμένες και με τρομερή λείανση από καλά ατσάλια και άλλες που είναι ότι να ναι. Προφανώς και οι πρώτες θα έχουν καλύτερη απόδοση. Η remington είναι διάσημη για τις κάννες της όπως η μπενελι για το μηχανισμό της.

Έχετε δίκιο προσέξτε μη τυχεται σε άσχημες καταστάσεις και κλαίτε γιατί έχουν κλάψει πολλοί ανά διαστήματα και αφήστε την ισοπέδωση πάρτε όλοι μπενελι να κλείσουν οι οπλουργοι γιατί όντως μετά δε θα χουν δουλειά και να γλυτώνει και κάνα θήραμα και εγώ μπενελες είχα 4 αλλά επειδή είχα και πολλές άλλες σας έγραψα η μόνη που έκανε διάφορα ήταν η ςς και μια παλιά με κανη γαλλική που υπάρχει ακόμη και δεν ζυγωνεται ότι και να βάλεις μέσα μάλλον έτυχε αλλά δεν πιστεύω στη τύχη το χω ξαναπεί.Παμε για αλλά όλες είναι ίδιες το ίδιο συμβαίνει και με τα μουνια αν έλα που δεν είναι έτσι

Τι διαφορές συγκέντρωσης είδες σε Remington Γιάννη και τι διαφορά διάτρησης σε σχέση με άλλα όπλα ;
Νούμερα έχεις ; έστω κατ εκτίμηση ...
Ποιος μίλησε για Benelli ;
Για Remington μιλάμε ...

Δηλαδή εγώ δεν είδα διαφορές στην συγκέντρωση, ο Νίκος δεν είδε, ο Άρης (με κώνο) δεν είδε και είδαν μόνο κάποιοι ;

Όταν σφίγγουν οι ερωτήσεις πετάνε όλοι ένα, εγώ τα έχω δει στο πεδίο ή στον Έβρο και τελειώσαμε.

Ένας με ρώτησε αν κυνηγάω κιόλλας παλιότερα αχαχαχα
Όχι κουκιά σπέρνω .... :) :) :)

Δώστε όπλο, τσοκ, φυσίγγι, συγκέντρωση, διάτρηση αν θέλετε να συζητήσουμε.
Να μπορούμε να επαληθεύσουμε ή να συγκρίνουμε.
Φυσίγγια σοβαρά, όχι του μπαρμπα Μήτσου που μια είναι έτσι και μια γιουβέτσι.

Εγώ πάντως παιδιά θα ερχόμουν άνετα αν σε κάποιο σκοπευτήριο κανονίσει κάποιος φίλος δοκιμές, γιατί μόνος μου ούτε ξέρω τι να προσέξω ούτε τι να μετρήσω. Με την 870 και τα εργοστασιακά τσοκ εννοείται και οταν με το καλό έρθει στα χέρια μου και η M1 έρχομαι και με τα δύο ατίθασα μωρα. Με καμία διάθεση κόντρας εννοείται παρά μόνο για τη χαρά της ανακάλυψης.

Πάντως τα πιστονακια των καινούργιων Remington είναι ίδια με της benelli m4. Αλλά δεν έχω ακούσει κανέναν να πει πω πω τι πολύπλοκα πιστόνια έχει η επιχειρησιακή benelli. Άμα γράφει Remington είναι πολύπλοκο, θέλει μεγκενη, θέλει αλεν και μπαινοβγαίνει πιο γρήγορα από όσο θα έπρεπε .yelling.
Η μπενελι και η Μπερέτα είναι τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της οπλοβιομηχανιας που τις μαλακίες τους τις βαφτίζουμε χαρακτήρα. Οι άλλες όμως πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά για παραδειγματισμό.
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να δικαιολογήσουμε ένα γελοιωδως μεγάλο ποσό που δαπανησαμε για να αγοράσουμε ένα αυτογεμες.
Το τελευταίο είναι απλά τραγικο

Εγώ πάντως παιδιά θα ερχόμουν άνετα αν σε κάποιο σκοπευτήριο κανονίσει κάποιος φίλος δοκιμές, γιατί μόνος μου ούτε ξέρω τι να προσέξω ούτε τι να μετρήσω. Με την 870 και τα εργοστασιακά τσοκ εννοείται και οταν με το καλό έρθει στα χέρια μου και η M1 έρχομαι και με τα δύο ατίθασα μωρα. Με καμία διάθεση κόντρας εννοείται παρά μόνο για τη χαρά της ανακάλυψης.
Το μόνο σκοπευτήριο που προσφέρεται για δοκιμές είναι στον Ασπρόπυργο και αυτό μόνο καθημερινές. Σ/Κ δεν γίνεται. Δεν ξέρω με τη Μαλακάσα τι παίζει.

Το μόνο σκοπευτήριο που προσφέρεται για δοκιμές είναι στον Ασπρόπυργο και αυτό μόνο καθημερινές. Σ/Κ δεν γίνεται. Δεν ξέρω με τη Μαλακάσα τι παίζει.
Ο Ασπρόπυργος είναι στην εμβέλεια μου και θα μπορούσα να έρθω εύκολα. Πιστεύω ότι θα περνούσαμε πολύ ωραία σε ένα τέτοιο δρώμενο.

Η τουφεκια που λέμε δεν πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από καλός συνδυασμός κάννης και τσοκ. Απλά πέτυχε η συνταγή από κατασκευής. Σε άλλα όπλα μπορεί να φτιαχτεί εκ των υστέρων.
Και ζήσανε αυτοί καλά και καλύτερα!!!

Κυνηγούσα με Ρεμί 1100 με 71 πόντοι 3* θα σου πω ότι είχα φτάσει σε σημείο να σκοτώνω όπου βλέπω και να μου φωνάζουν από δίπλα καρτερια ξαδέλφια με άλλη τουφεκουσε φίλος τα μπεκατσινια με κύλινδρο και τις τρυγονες από Κατούνα μεριά και νόμιζες ότι τα σκοτώνει κανένας άλλος από αλλού.δεν έχω ρίξει κόντρες σε πίνακες αλλά τα έχω δει στο κυνηγότοπο ζωντανά με φυσίγγια πάντα αυτά που παίρνω και τα πηγαίνουν τα ντουφέκια ε αυτά τα όπλα έχουν περισσότερα δραστικά σκακια εγώ όσο και αν το έχω ψάξει δει μετά από εξόδους συζητήσει με πολλούς εκεί έχω καταλήξει ότι η ντουφέκια έχει περισσότερα σκακια με δυνατότητες καταβολής .Το γιατί δεν το γνωρίζω ίσως ο αυλός η διαμόρφωση της κάνης η αχρωμιωτη κανη ο συνδυασμός όλων των παραπάνω .

Εγώ δεν ξέρω ... με κρύο κάθομαι σπίτι. :)

Θες μερικούς λόγους ...
Γιατί δεν έχουν χρήματα
Γιατί έχουν συνηθίσει το όπλο
Γιατί έχουν φτιάξει κοντάκι στα μέτρα τους
Γιατί είναι κολλημένοι
Γιατί (προφανώς) είχαν επιτυχίες με αυτό και φοβούνται την αλλαγή
Γιατί πιστεύουν ότι ακούν
Γιατί διαβάζουν HL
Γιατί γουστάρουν την ταλαιπωρία
Γιατί γουστάρουν να πηγαίνουν σε οπλουργούς

Τι να σου πω ;;;

Τι λες ότι σκοτώνει τα παπιά σε μεγάλες αποστάσεις ;
Η συγκέντρωση ή η διάτρηση ;
Λες τα Rem να βγάζουν σφιχτότερες τουφεκιές από άλλα.
Εγώ δεν το έχω δει όπως και ο Νίκος.
Λες να τρυπάνε καλύτερα ;
Ίσως αλλά πόσο καλύτερα ;;;

Νομίζω ότι σκοτώνουν καλύτερα λόγω εμπειρίας του χρήστη στην επιλογή πυρομαχικού και όχι στην κάνη.
Προσωπική άποψη.
Έχω κουραστεί να ακούω υπερβολές για επαναλαμβανόμενες καταβολές σε αποστάσεις που κανένας δεν μετρά κτλ

Αν έχει κανένας δοκιμές ας τις ανεβάσει.

Εξάλλου πιστεύω ότι κανένα όπλο δεν κάνει την διαφορά.
Ο κυνηγός και το πυρομαχικό την κάνει.
Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.
Τον 7 λόγο .yel.

Ο Ασπρόπυργος είναι στην εμβέλεια μου και θα μπορούσα να έρθω εύκολα. Πιστεύω ότι θα περνούσαμε πολύ ωραία σε ένα τέτοιο δρώμενο.
Ναι θα ήταν ενδιαφέρουσα δοκιμή. Απλά όλα αυτά χρειάζονται αρκετό χρόνο και απαραιτήτως φυσίγγια ιδιογόμωσης γεμισμένα στο χέρι για να έχει νόημα η δοκιμή. Από την άλλη φοβάμαι ότι τέτοιοι πειραματισμοί μπορεί να οδηγήσουν αλλού (ποιος την έχει πιο μεγάλη) οπότε θα πρότεινα να αποφευχθεί. Στην τελική ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τα όπλα που κυνηγάει.

Ναι θα ήταν ενδιαφέρουσα δοκιμή. Απλά όλα αυτά χρειάζονται αρκετό χρόνο και απαραιτήτως φυσίγγια ιδιογόμωσης γεμισμένα στο χέρι για να έχει νόημα η δοκιμή. Από την άλλη φοβάμαι ότι τέτοιοι πειραματισμοί μπορεί να οδηγήσουν αλλού (ποιος την έχει πιο μεγάλη) οπότε θα πρότεινα να αποφευχθεί. Στην τελική ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για τα όπλα που κυνηγάει.
Εγώ δεν έχω πρόθεση να δω ποιος την έχει πιο μεγάλη. Ούτε από ιδιογομωση ξέρω. Θα διαλέγαμε δέκα; Δεκαπέντε; Εμπορικά φυσίγγια και θα κάναμε δοκιμές αλλά να ξέρουμε και τι να δούμε, γιατί εγώ δεν ξέρω.

Εγώ που δεν φοβάμαι και την έχω μικρότερη απ όλους σας αχαχα παρουσιάζω τις 3 δοκιμές που έγιναν με φυσίγγια από το ίδιο κουτί, την ίδια μέρα και ίδια ώρα.

N8.jpg

N6.jpg

N4.jpg

Κάντε και εσείς με τα ίδια φυσίγγια.
Μην ξεχάσετε να μετρήσετε διάτρηση, κεντρική και περιφερειακή.

Ο πίνακας όμως δεν λέει την αλήθεια οπότε άδικα θα ψηθείτε στον ήλιο :)

Για ποιο λόγο magnum; Εγώ τα προτιμώ αυτά με τις απλές θαλάμες.
Είναι προσωπικό μου κόλλημα τίποτα περισσότερο. Αν θες μια ποιοτική επαναληπτική και δεν έχεις πρόβλημα που δεν είναι μάγκνουμ να την πάρεις και θα την ευχαριστηθεις

Status
Not open for further replies.
Back