Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι δεν το έμαθες ... καινούργιες ορολογίες ... Ελληνικές.
Σε slang ... "έχει δυνατότερη περιφέρεια".

Οπτικοποιημένο ....
View attachment 51895

Τα λεμ' ταχιά(*) ...

Ταχιά = αύριο
Να τανε μόνο αυτό ? έχει μια ενότητα φατε ματια ψάρια.... και εχει μερικα όπλα ακριβούτσικα... εντωμεταξύ διαβαζα στα γκοσιπ εκείνη την στιγμή για την Αγκουτίνα Γκαντόλφο ... κτλ ... Και λεω κοιτα ρε να δεις οι που..δες .. τα προλάβανε τα νέα

Αγκουστίνα Γκαντόλφο: Η σύντροφος του Λαουτάρο Μαρτίνεζ «λιώνει» κάτω από την ήλιο της Σαρδηνίας κι εκείνος... στις προπονήσεις!​

1658528146204.png

Να τανε μόνο αυτό ? έχει μια ενότητα φατε ματια ψάρια.... και εχει μερικα όπλα ακριβούτσικα... εντωμεταξύ διαβαζα στα γκοσιπ εκείνη την στιγμή για την Αγκουτίνα Γκαντόλφο ... κτλ ... Και λεω κοιτα ρε να δεις οι που..δες .. τα προλάβανε τα νέα

Αγκουστίνα Γκαντόλφο: Η σύντροφος του Λαουτάρο Μαρτίνεζ «λιώνει» κάτω από την ήλιο της Σαρδηνίας κι εκείνος... στις προπονήσεις!​

View attachment 51896
Αργεντίνικο όπλο θα πάρω.
Πολύ δυνατή περιφέρεια.

Μην γελάς γιατί θα αρχίσω να βάζω φωτό και θα αρχίσεις το κλάμα ...

Steel receiver ... my ass χαχαχα
Θα βγει 1100 με βαση εργκαλ, πλαστικα σοφτ τατς, κοντακι με αμορτισερ, σκοπευτικο χαι βιζ, οβερσαιζ χειριστηρια, μεγαλο λοντινγκ πορτ και τιμη 2700 ευρω. Μπενελι κιλερ. Θα δειτε εσεις
Καλημερα κιολας

Ρε σεις νομίζω ότι μου τα γράφετε για να τα πάρω κράνα και να φάω ban αχαχαα

Ναι θα περνάνε τα πρασίνια και εγώ θα αλλάζω όπλα για δοκιμές ...
Βρε Κώστα τι θα αλλάξει ?
Η θερμοκρασία ?
Δηλαδή η Rem αποδίδει καλύτερα σε χαμηλές θερμοκρασίες ?
Μην με τρελαίνεις τώρα ...

Πάρε εσύ Remington ... Εσύ βαράς χηνάρια στο κρύο με Beretta και SBE.
Αν αντέξει το όπλο 2 αγωνιστικές γράψε μου, με αυτά τα αντιαεροπορικά που φτιάχνεις ...

Όπως λέει και ο Τόλης θα το κουνάς μετά από κάθε τουφεκιά να δεις αν κουδουνίζει κάνα κομμάτι ...
Δεν ειπα οτι σκοτώνει στο υπερπέραν ουτε πως ειναι αντοχης αλλα στο κρύο ειδα πως αφηνε πολύ λιγότερα λαβομενα σε σχεση με αλλα.το πυρομαχικο παίζει το σπουδαιότερο ρολο άλλα απο οπλο σε οπλο υπάρχουν διάφορες.η μπενέλλι εριχνε τα απίστευτα σε νορμαλ γωμοσεις ομως δεν εκανε τα ιδια σκοτωματα με την 302.

Θα βγει 1100 με βαση εργκαλ, πλαστικα σοφτ τατς, κοντακι με αμορτισερ, σκοπευτικο χαι βιζ, οβερσαιζ χειριστηρια, μεγαλο λοντινγκ πορτ και τιμη 2700 ευρω. Μπενελι κιλερ. Θα δειτε εσεις
Καλημερα κιολας
Και θα την κατασκευάζει η Benelli για λογαριασμό της Remington...

Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια λεει...παλι καλα που υπαρχουν και καποια ατομα που γραφουν χωρις φανατισμους και λενε τα πραγματα οπως ειναι.

Η τουφεκια των remington δεν εχει γραψει τυχαια ιστορια και τη δοξαζουν πρωην και νυν κατοχοι, καποιοι βεβαια εκαναν το τοπικ οικο ανοχης και προσπαθουν να αποδειξουν οτι οι τουφεκιες τους ειναι μυθος, αλλα αυτοι που δεν ειναι κολλημενοι ξερουν τι παιζει με τις συγκεκριμενες κανννες.

Αν τυχει και βρεθουμε με καποιους που τα θεωρουν ολα μυθους και δοκιμασουμε τα οπλα μας θα αναθεωρησουν πολλα, αν τυχει βεβαια γιατι το θεωρω δυσκολο.

Status
Not open for further replies.
Back