Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ποια ειναι τα υπολοιπα?δεν εμεινε και τιποτα...
Ολα τα υπόλοιπα εντόσθια, εξαρτήματα, ελατήρια, τα πάντα. Ο οπλουργός που μου έδωσε τη βεβαίωση για τα 4 οπλα εκανε παρτυ με τα ανταλλακτικα που μαζεψε..

Τοτε θα έχει διαγραφεί από το συγκεκριμένο όπλο που σημαίνει οτι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ετσι κι αλλιως. Τοτε βεβαιως μπορεις να το παραδώσεις, αφου στην ΑΚΚΟ θα φαινεται οτι δεν έχει καννη.
Ευχαριστω για την απαντηση γιατι αυτο το ειχα απορια...

Γράφεις σε αλλη γλώσσα και τα μεταφραζεις με Google translate;
Μπορεί να μην βλέπω ούτε καν να τουφεκισω η να είμαι και αγράμματος ,τα αμερικανα φορουμς με καταγγελίες για τα σπασμένα και τα χαλασμένα ,μια χαρά τα διαβάζετε όμως και τα κάνετε σημαία.

Ορισμένοι ούτε καν ,όχι μόνο δεν έχουν πιάσει τέτοια όπλα,ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν κυνηγήσει με τέτοια οπλα

Last edited:
Αλλά όπως και να χει ,επειδή οποίος δεν συμπεριφέρεται έτσι -πόσο μάλλον σε τέτοια οπλα-,ότι κατάλαβε κατάλαβε.

Τόσο καιρό δεν έχει εμφανιστεί με βάση τα ελληνικά δεδομένα ούτε ένας να αναφέρει βλάβη σε γνωστό μοντέλο που έχει κατηγορηθεί όσο ποτέ άλλοτε...από και με βάση αναφορές σε... αμερικανικα φορουμς

Εκείνα τα καταλαβαίνετε στο τσακ όμως...

Καλησπέρα σε όλο το team από καιρό αποχής κάνω come back με καινούργιο βιντεάκι με την versa max

ΤΗ ΙΝΕ ΑΦΤΟ 25 ΜΕΤΡΟ?ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΠΟΤΑ;;

Χαχα ωραίος ρε φίλε αλλά μην τους ανεβάζεις να βλέπουν ορισμένοι,είναι καταβολές στα 20 μέτρα όπως έλεγαν και δεν τους κάθετε καλά.

Καλά κυνήγια Στέλιο και από εδώ καλοριζικο το εργαλείο ξανα

Δεν μπορείς να πουλήσεις κομμάτια του όπλου. Την τελευταία μέρα του κυνηγιου που έσπασε η βάση στην Φράνκι του φίλου μου ρωτησε στην αστυνομία. Ούτε το κοντάκι δεν μπορούσε να πουλήσει
Άρα μόνο με την συνδρομή του οπλουργου,αλλά όπου οι αριθμοί δεν παίζουν,γίνεται αλλά εφ όσον μπει κάτι στη θέση του ανταλλακτικού....Τι είναι αυτό κύριε,πως το καταντησατε έτσι?Έτσι ήταν το όπλο κύριε αστυνομε,δεν είχα χρήματα για ανταλλακτικά 🤣

Νομίζω μόνο ότι θα αλλάζεις μέρη που δεν εχουν στοιχεία ταυτοποίησης βάση δηλ για η ρεμ δεν έχει αριθμό αλλού.Παντως έχοντας δει πολλές ρεμινγτον και περάσει και 1100 από τα χέρια μου ραγισμένη δεν έχω δει και νομίζω ότι ραγισματα σε βάση υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν υπάρχουν υπάρχουν μόνο από φουρνελα που βάζεις μέσα εκτός προδιαγραφών .Ξέρω κυνηγούς που τις έχουν χρόνια και ούτε εμπλοκή δεν έχουν κάνει οι 1100 .

Νομίζω μόνο ότι θα αλλάζεις μέρη που δεν εχουν στοιχεία ταυτοποίησης βάση δηλ για η ρεμ δεν έχει αριθμό αλλού.Παντως έχοντας δει πολλές ρεμινγτον και περάσει και 1100 από τα χέρια μου ραγισμένη δεν έχω δει και νομίζω ότι ραγισματα σε βάση υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν υπάρχουν υπάρχουν μόνο από φουρνελα που βάζεις μέσα εκτός προδιαγραφών .Ξέρω κυνηγούς που τις έχουν χρόνια και ούτε εμπλοκή δεν έχουν κάνει οι 1100 .
Για να μιλήσεις για αξιοπιστία η αλήθεια είναι ότι πρεπει το όπλο να δουλεύει με ένταση,σκοπευτήριο,τσίχλα,να φεύγει φυσσιγγι.Εμενα η προκλήσεις αυτές μου άρεσαν,να πάρω μια καραμπίνα αναξιόπιστη και να την δουλέψω.Απο καινούργια ,μέτρηση προεκτάσεων των ελατηρίων,πλήρη λύσιμο και καθαρισμό, έλεγχο λεπτομερος για γρεζια στα κινούμενα μέρη,και πάμε.

Για να μιλήσεις για αξιοπιστία η αλήθεια είναι ότι πρεπει το όπλο να δουλεύει με ένταση,σκοπευτήριο,τσίχλα,να φεύγει φυσσιγγι.Εμενα η προκλήσεις αυτές μου άρεσαν,να πάρω μια καραμπίνα αναξιόπιστη και να την δουλέψω.Απο καινούργια ,μέτρηση προεκτάσεων των ελατηρίων,πλήρη λύσιμο και καθαρισμό, έλεγχο λεπτομερος για γρεζια στα κινούμενα μέρη,και πάμε.
Προεντασεις των ελατηριων

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα όπλα που καταλήγουν στην αστυνομία ;
Κάποια στιγμή μαζεύονται και τα πάνε σε αποθήκες φύλαξης του στρατού
Εκεί ενδεχομένως να μπορεί να παίξει παιχνίδι και κανένας έμπορος

Τίποτα δεν είναι δεδομένο Γιάννη υπάρχει και το ενδεχόμενο της αστοχίας και όχι μόνο στις Remington σε όλες τις εταιρίες το έχουμε δει
Γενικά όμως οι Remington είχαν τα θέματα τους με σπασίματα πχ εξολκείς
Έχω δεί και εγώ 1100 που έχει φύγει μέχρι το λούστρο από τα ξύλα και εμπλοκές δεν έκανε

ΤΗ ΙΝΕ ΑΦΤΟ 25 ΜΕΤΡΟ?ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΠΟΤΑ;;

Χαχα ωραίος ρε φίλε αλλά μην τους ανεβάζεις να βλέπουν ορισμένοι,είναι καταβολές στα 20 μέτρα όπως έλεγαν και δεν τους κάθετε καλά.

Καλά κυνήγια Στέλιο και από εδώ καλοριζικο το εργαλείο ξανα
Φίλε το όπλο δεν υπάρχει απλά το έχω δεύτερη σεζόν φέτος και είναι μηχανή.Καμια σχέση με την V3 που είχα.Ριχνει τα πάντα χωρίς πρόβλημα και η κανη του θερίζει.Απλα υπάρχει ένα πρόβλημα που όσοι έχουν remington το γνωρίζουν καλά αυτό.Στις κοντινές και μεσαίες αποστάσεις τα κάνει όλα τα πουλιά διαμπερές τραυματα με αποτέλεσμα να πέφτουν ζωντανά και να τα κυνηγάω.Χρειαζεται πολύ ψιλά σκάγια.

Φίλε το όπλο δεν υπάρχει απλά το έχω δεύτερη σεζόν φέτος και είναι μηχανή.Καμια σχέση με την V3 που είχα.Ριχνει τα πάντα χωρίς πρόβλημα και η κανη του θερίζει.Απλα υπάρχει ένα πρόβλημα που όσοι έχουν remington το γνωρίζουν καλά αυτό.Στις κοντινές και μεσαίες αποστάσεις τα κάνει όλα τα πουλιά διαμπερές τραυματα με αποτέλεσμα να πέφτουν ζωντανά και να τα κυνηγάω.Χρειαζεται πολύ ψιλά σκάγια.
Καλορίζικη φίλε και πάλι έχουμε αυτές τις κάννες,ίδιες κομπετισιον g3 ειναι

Είναι καθαρά υποκειμενικό αυτό ,όντως ισχύει. Υποκειμενικό γιατί σε κάποιους τους "αλλάζει" τα φυσίγγια τους.

Πολύ καλή λείανση αυλού αχρωμιωτη με δύναμη στην τουφεκιά κι ένα εύκολο σύστημα που τελικά παίζει τον ρόλο του.

Καλησπέρα σε όλο το team από καιρό αποχής κάνω come back με καινούργιο βιντεάκι με την versa max

Θυμάμαι είχες ανεβάσει πριν από αρκετό καιρό ένα βίντεο ,εσύ βερσα και κάποιος g3 σε πολύ ψηλωμενα αγριοπερίστερα.αληθεια το φυσίγγια ρίχνατε?

Status
Not open for further replies.
Back