Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τόλη εγώ ξέρω ότι έχω και από τα δύο φίλε και ούτε μετοχές έχω στις εταιρείες ούτε τίποτα λέω τα πράγματα με το όνομα τους
Δεν ξέρω σε τι καιρικές συνθήκες έχει κυνηγήσει ο καθένας προσωπικά ξέρω όμως ότι η benelli και με -13 με πάγο μέσα στο μπατακι δεν με έχει προδώσει
Ενώ με την Ρεμί έχω φάει και εμπλοκή σύννεφο
Δεν λέω έχει και αυτό την χάρη του αλλά για δύσκολα κυνήγια δεν το εμπιστεύομαι να το πάρω....
Εγω ακομα πεδεβομε να πιασω το 80% στα 71 μετρα ρ φιλε τι να πω

Η μπερεττα βελτιωσε τα κλειστρα απο 303 κ μετα και η φρανκη εβγαλε βελτιωμενους σιδηροδρομους μετα δε νομιζω στα καφενεια να βασιστικε αλλα σε γεγονοτα χειροπιαστα
καλα και τα 301-302 που έλεγαν οτι ράγιζαν κλείστρα μιλάμε το πάθαιναν μερικά οπλα μετα απο 3 καράβια φυσίγγια

ειδες τι επαθε η ρεμινγκτον που την επισα στο στομα μου

Luben Lubentv GIF - Luben Lubentv Greece GIFs

Μια αχρωμιωτη σωστή κανη πάντα θα είναι το ζητούμενο γι'αυτόν που κυνηγά τα πάντα και με όλες τις συνθήκες γιατί απλά έχει εμπειρία πλέον έχει δει και ξέρει τι κάνει το κάθε τι .Από εκεί και έπειτα Οι χαρακτηρισμοί τύπου (μπεκατσάς ,γουρουνάς,φασάς),αντί κυνηγός προσδιορίζει και το τι επιλέγει και νομίζει καλύτερο ο κάθε ένας.Ενοείται ότι αν βρεθείς σε τερέν με πληθώρα θηραμάτων και νορμάλ συνθηκών όλα καλά είναι για την πλειοψηφία εάν έχεις κάνει 500 χιλιομ και επειδή έχει 0 βαθμούς και υγρασία ψάχνεις παραγγελία φυσίγγι για να σκοτώσεις μάλλον έχεις κάνει κάτι λάθος .Ίσως ντουφέκι λέω εγώ ή μάλλον φταις γιατί δεν κάνεις ιδιογόμωση ή μάλλον φταίει ότι ο καιρός σε επηρεάζει και δε ρίχνεις σωστά ,μπορεί κιόλας ο κατασκευαστής ο κερατάς να αλαξε πυρίτιδα,αλλά το όπλο ποτέ γιατί πάντα σκοτώνει .Και θα συμφωνήσω αλλά το πώς και το μέχρι που είναι η διαφορά μου με την πλειοψηφια.
Δηλαδη γιαννη ενα σεταπ που θα κωλοσει στη παγωνια αμα διπλα εχω ρεμινγκτον και τα βαλω μεσα θα διορθοθει το σεταπ και θα σκωτωνω αβερτα ρε καθιστε καλα ρε οπα και στη πλειωψιφια πολυ που τα λενε δεν εχουν καν δει παγωνια και αμα εχουν κακαλα να μας πουνε απο που ειναι να δουμε θερμοκρασιες και κυνηγετικη κατάσταση

Θα σου πω ότι με το ίδιο φυσίγγι με το πατέρα μου η 302 έκλανε και η browning 2000 σκότωνε .Εάν δε το είχα ζήσει και όχι μια φορά το έχω δει και με μπενελι Κριό και 1187 αμερικανικών προδιαγραφών σε πολύ υγρασία πάλι με το ίδιο φυσίγγι η περίπτωση Μπερέτα Μπράουνινγκ είχε -7 και είμαστε για πάπια και κάποιος δίπλα με μπενελι για να σκοτώσει έριχνε βόλια και άσους

Θα σου πω ότι με το ίδιο φυσίγγι με το πατέρα μου η 302 έκλανε και η browning 2000 σκότωνε .Εάν δε το είχα ζήσει και όχι μια φορά το έχω δει και με μπενελι Κριό και 1187 αμερικανικών προδιαγραφών σε πολύ υγρασία πάλι με το ίδιο φυσίγγι η περίπτωση Μπερέτα Μπράουνινγκ είχε -7 και είμαστε για πάπια και κάποιος δίπλα με μπενελι για να σκοτώσει έριχνε βόλια και άσους
Την έχω αυτή φίλε με ** αλλά μετρημένο είναι 1,5.

Φοβερό όπλο ,έχω να την κυνηγήσω πολύ καιρο

Browning ,μέταλλα ,γεωμετρίες όχι αστεία φίλε . Σε αυτό εξυπηρετούν τα παραπάνω + το αχρωμιωτο που εξυπηρετεί το βασικό την ποιότητα σκαγιων ,σε τι κατάσταση θα βγουν από κει μέσα ότι στήσιμο και να κάνει κανένας στα φυσίγγια του.αυτο δε μπορούν να καταλαβουν

Status
Not open for further replies.
Back