Springer Spaniel

Αριστο καλοτυχος το σκυλακι σου να το χαιρεσε,η γνωμη μου ειναι να μην την κοψεις
Νικόλα οι ευχές στον Ηλια για τη μουτράκλαι! Αλλά μπορει να έχεις και προφητικες ικανότητες......γιατί με βασανίζει.evil.

Όπως προαναφέρθηκε απαγορεύεται,πρακτικά όμως όπως πάλι προαναφέρθηκε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.Αν βρείτε κάποιο γιατρό που να είναι σύμφωνος μπορείτε να το κάνετε,απλά να γίνει στο σωστό μήκος.Αυτό γίνεται και σε μεγάλης ηλικίας σκυλιά,όσο μικρότερο γίνεται τόσο το καλύτερο.
Κάποιες πληροφορίες για το σκυλάκο;

Γιωργο ο σκυλακοσ ήρθε απο βολο απο εξερετικα και μορφολογικα γονείς οπου κυνηγανε καθε μερα χωρισ κανενα κουσουρι. Η αρωστια .με τελοιο απορτ Δυστυχώς χωρισ χαρτια το ξερω οτι ειναι λάθος αυτο αλλα σκυλο δεν εβρισκα με χαρτια και αυτα που εβρησκα δεν........οσο για την ουρα θα το σκεφτω πολυ αν την κοψω οχι εγω φυσικα.Πάντως τα πρωτα δειγματα του ειναι παρααα πολυ καλα

Καλότυχο να είναι και να σε συντροφεύει πολλά χρόνια σου εύχομαι!Αυτά που έβρισκες δεν...τι εννοείς;Η ουρά σίγουρα θα σε φέρει σε δύσκολη θέση κάποια στιγμή αλλά προφανώς και είναι δική σου απόφαση.
Όσο για τα χαρτιά και το λάθος που αναφέρεις...έχουν ειπωθεί πολλές φορές οι απόψεις μου για τα γενεαλογικα πιστοποιητικα τη μορφολογια και τα γονιδια δεν θα τις ξαναπω γιατί μετά γίνομαι δέκτης σχολίων και μηνυμάτων ειρωνικού περιεχομένου,πολλοί ενοχλούνται και παρεξηγούνται και δεν έχει νόημα όλο αυτό πια.
Από τον Αχιλλέα τον Τσιανάκα είναι,ρωτάω γιατί εχθές στην συνάντηση ήταν ένα κουταβάκι από κάποια γέννα του Αχιλλέα του Τσιανάκα μηπως ειναι αδερφια;

IMG_20170228_193542_1.jpg

http://postimg.org/image/yu1tbi58z/ ο μικροσ μου σπριγκερακοσ 2 μηνον
μπραβο ρε ηλια.να τον χαιρεσαι και να τον αγαπας

Καλότυχο να είναι και να σε συντροφεύει πολλά χρόνια σου εύχομαι!Αυτά που έβρισκες δεν...τι εννοείς;Η ουρά σίγουρα θα σε φέρει σε δύσκολη θέση κάποια στιγμή αλλά προφανώς και είναι δική σου απόφαση.
Όσο για τα χαρτιά και το λάθος που αναφέρεις...έχουν ειπωθεί πολλές φορές οι απόψεις μου για τα γενεαλογικα πιστοποιητικα τη μορφολογια και τα γονιδια δεν θα τις ξαναπω γιατί μετά γίνομαι δέκτης σχολίων και μηνυμάτων ειρωνικού περιεχομένου,πολλοί ενοχλούνται και παρεξηγούνται και δεν έχει νόημα όλο αυτό πια.
Από τον Αχιλλέα τον Τσιανάκα είναι,ρωτάω γιατί εχθές στην συνάντηση ήταν ένα κουταβάκι από κάποια γέννα του Αχιλλέα του Τσιανάκα μηπως ειναι αδερφια;
Γιωργο εννοώ οτι η γονείς που ειδα ειχαν θεματα π.χ επιθετικότητα λεω για σκυλια που είναι στην περιοχή μου.οχι δεν ειναι απο τον Αχιλλέα
Καλορίζικο και καλά κυνήγια για τα επόμενα 15 χρόνια.
Σασ ευχαρηστο πολυ
Σας κοιτανε και σας στα ματια, και ανοιγοκλεινουν το στομα, λες και θελουν να μιλησουν;

Δε παω καλα.... o_O
Δεν είσαι ο μονοσ:)

Υπάρχει κανενασ πινακασ για το τι βαροσ η υψωσ Πρέπει να εχουν τα κουταβια απο 2 μηνον και πανο
Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.puppychart.com/

Μία πολύ καλή εφαρμογή για smartphone μπορείς να δεις στο https://www.11pets.com/
Είναι δωρεάν και έχει απίστευτες δυνατότητες... από απλή καταγραφή περιστατικών κλπ. μέχρι ημερολόγιο με υπενθυμίσεις για εμβόλια και τακτική περιποίηση του σκύλου. Από υπολογισμό αποθέματος τροφής μέχρι ό,τι μπορεί να φανταστεί κάποιος για την "παρακολούθηση" της ζωής του σκύλου του. Επιπλέον έχει φυσικά επιλογή να προσθέσεις περισσότερους από έναν σκύλο...

Υπάρχει κανενασ πινακασ για το τι βαροσ η υψωσ Πρέπει να εχουν τα κουταβια απο 2 μηνον και πανο
Ηλία, επειδή στη φυλή υπάρχει σχετικά ανομοιομορφία στο ύψος και κατ' επέκταση στο βάρος, δεν είναι εύκολος ο προσδιορισμός. Ούτως ή άλλως δεν είναι ακριβής σε καμία φυλή.
Αν μου πεις πόσα γρμ γεννήθηκε, τι ύψος και βάρος (χοντρικά) έχουν οι γονείς θα σου πω πόσο περίπου θα πρέπει να είναι 2 και 3 μηνών. Τον τύπο του σκύλου τον είδα από τη φωτογραφία.

Ηλία, επειδή στη φυλή υπάρχει σχετικά ανομοιομορφία στο ύψος και κατ' επέκταση στο βάρος, δεν είναι εύκολος ο προσδιορισμός. Ούτως ή άλλως δεν είναι ακριβής σε καμία φυλή.
Αν μου πεις πόσα γρμ γεννήθηκε, τι ύψος και βάρος (χοντρικά) έχουν οι γονείς θα σου πω πόσο περίπου θα πρέπει να είναι 2 και 3 μηνών. Τον τύπο του σκύλου τον είδα από τη φωτογραφία.
Κυριε γιαννη ο πατερασ εχει υψωσ 50εκ βαροσ δεν ξερω . Η μανα του ειναι πιο κοντι.ο μικροσ ειναι 3 μηνον τωρα και εχει υψωσ 27εκ.και βαροσ 3,100 τον εξετασε ο γιατροσ και μου ειπε οτι πρεπει να πάρει 2/3κιλα ακομα.του δηνω εξερετικησ ποιότητας τροφη 4 φορεσ την μερα αλλα ο σκυλοσ δεν είναι αδυναμοσ είναι πολυ γεροδεμενοσ και με πολυ ενεργεια. μήπως λεει υπερβολεσ ο γιατροσ για αυτο εχω απορια.

Back