Springer Spaniel

Μήπως το ζυγίζεις σε ζυγαριά που είναι για μέχρι 3 κιλά; είναι σίγουρο πως είναι σωστή; Το ύψος που και πως το μετράς;
Στην ζυγαρια του γριατρου το ζυγισαμε Το υψωσ μονοσ μου με μετρό. Μπορεί να κανο λάθος θα τον ξανα ζυγισο.xm.

Αν δεν έχεις ζυγαριά ακριβείας για μικρά βάρη κάνε το εξής, ανέβα στη ζυγαριά ενός φαρμακείου και σημείωσε το βάρος σου, μετά πάρε αγκαλιά το κουτάβι και κράτα το κοντά στο σώμα σου, ξαναζυγίσου. Η διαφορά του πρώτου από το δεύτερο ζύγισμα θα είναι το βάρος του κουταβιού.
Το ύψος μετριέται αφού πρώτα στήσουμε το κουτάβι σε σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, στα 4 πόδια του (που φροντίζουμε να είναι κάθετα προς στο έδαφος) και τον λαιμό προτεταμένο και ψηλά. Βάζουμε ένα χάρακα στην ωμοπλάτη (τα 2 πλατιά κόκαλα που εξέχουν από τη σπονδυλική στήλη εκεί που περίπου τελειώνει ο λαιμός και αρχίζει η ράχη) μετράμε από το πάτωμα μέχρι το χαρακάκι. Πρόσεξε το χαρακάκι να είναι παράλληλο με το έδαφος. Υπάρχει ειδικό κυνόμετρο. http://www.pethabit.gr/skylos-hagen/skylos-diafora-axesouar/schweikert-6571-detail.html

Αν δεν έχεις ζυγαριά ακριβείας για μικρά βάρη κάνε το εξής, ανέβα στη ζυγαριά ενός φαρμακείου και σημείωσε το βάρος σου, μετά πάρε αγκαλιά το κουτάβι και κράτα το κοντά στο σώμα σου, ξαναζυγίσου. Η διαφορά του πρώτου από το δεύτερο ζύγισμα θα είναι το βάρος του κουταβιού.
Το ύψος μετριέται αφού πρώτα στήσουμε το κουτάβι σε σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, στα 4 πόδια του (που φροντίζουμε να είναι κάθετα προς στο έδαφος) και τον λαιμό προτεταμένο και ψηλά. Βάζουμε ένα χάρακα στην ωμοπλάτη (τα 2 πλατιά κόκαλα που εξέχουν από τη σπονδυλική στήλη εκεί που περίπου τελειώνει ο λαιμός και αρχίζει η ράχη) μετράμε από το πάτωμα μέχρι το χαρακάκι. Πρόσεξε το χαρακάκι να είναι παράλληλο με το έδαφος. Υπάρχει ειδικό κυνόμετρο. http://www.pethabit.gr/skylos-hagen/skylos-diafora-axesouar/schweikert-6571-detail.html
οκ ευχαρηστο πολυ

Ο μικροσ μου ζυγιστηκε και ειναι 6,100 για 3,5 μηνον πιστεύω να είμαστε καλα.υψωσ απο δευτερα που θα πάμε στον γιατρο
Οριακά προς τα κάτω. Ένα μικρόσωμο προς μέτριο θα ήταν 7. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει υποχρεωτικά πως είναι αδύνατο, η εικόνα του πρέπει να είναι ο οδηγός σου. Όταν ψηλαφείς το σώμα του θα αισθάνεσαι περισσότερο τα 3 τελευταία πλευρά.

FB_IMG_1490609018414.jpg

Παντα νομιζα οτι η δικη μου ειναι που το χει το χουι, μεχρι που περσι ειδα τον Λεοντα του Ευριπιδη να κανει το ιδιο. Και καταλαβα οτι ολα εχουν ενα μπασκετμπολιστα μεσα στο DNA τους
Στο you Τube ειχα δει ενα springer να κανει τρελά πράγματα.Ανέβαινε σε μάντρες ,ακόμη και πάνω σε ελιές !!.asking.
Έναν τέτοιο τρελό σκύλο θέλω ..buy.

Στο you Τube ειχα δει ενα springer να κανει τρελά πράγματα.Ανέβαινε σε μάντρες ,ακόμη και πάνω σε ελιές !!.asking.
Έναν τέτοιο τρελό σκύλο θέλω ..buy.
Το δικο μου τρεχει μπροστα μου στα 50μ στον ελεωνα και ακουει τις τσιχλες και σκαρφαλωνει πανω στις ελιες και τις γαυγιζει για να ερθουν απανω μου. ειναι φοβερα εξυπνα.τα springer.

Back