SUV

Mετα απο σκεψη αποχωριστηκα την αγαπημενη μου alfara ( α ρε ποσα εχω να θυμαμαι .ghe. )

και απεκτησα ενα suzuki grand vitara... Ηταν η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσα να κανω βαση ομορφιας (οπως κ να το κανουμε μου αρεσουν τα αυτοκινητα, θελω αυτο που βλεπω να μου αρεσει), χρηστικοτητας και οικονομικης καταστασης πανω απο ολα... Επομενη κινηση η τοποθετηση υγραεριου...
Καλα κυνηγια κ καλα λασπωματα... .buy buy..sarcastic.
Ευχαριστω παρα πολυ κ απο δω τους Φλαμ, Γιωρικα και Δημητρη (Asso GL) για την πολυτιμη βοηθεια τους... Οι ιδιοι γνωριζουν τους λογους...;) Καλοταξιδο λοιπον...

Γερασιμε και Αρη καλοριζικα και καλες εξορμησεις .well done..well done.
Εδω ομως καπου μπερδευτηκα
Ο Γερασιμος ποιο πανω εδωσε το VITARA λογω προβληματος απο την χρηση αεριου
Ο Αρης γραφει οτι θα τοποθετηση αεριο στο ιδιο αμαξι
Τελικα εχουν θεματα ρε μαγκες τα VITARA με το αεριο η ειναι θεμα εγκαταστατη ?.xm.

Τελικα εχουν θεματα ρε μαγκες τα VITARA με το αεριο η ειναι θεμα εγκαταστατη ?.xm.
Εγω θα κανω μια καλη ερευνα στα Kit υγραεριου που κυκλοφορουν κ θα παρω το ρισκο παντως... Δεν εχω εμπειρια για να δωσω μια σαφη απαντηση... Μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να παρω πετρελαιο, δεν την εχω, οποτε θα ακολουθησω αυτον το δρομο με τα οποια ρισκα εμπεριεχει...

Καλορίζικα τα μοτόρια....
Προσοχή στις τοποθετήσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης. Υπάρχουν κινητήρες ομίλων που δεν τα έχουν καλά με αυτή τη μετατροπή...πάρτε πάνω απο 2 γνώμες και σημειώστε ότι το φτηνό σαφώς και δεν θα εχει σωστή απόδοση....ασχοληθείτε μόνον με γνωστές μάρκες και φυσικά να προτιμήσετε το κιτ (αν υπάρχει) που αφορά μόνον στον δικό σας τύπο κινητήρα

α ρε ποσα εχω να θυμαμαι .ghe.
Άλλος γαμίκος μας βρήκε....goodboy..big smile..love.

Επομενη κινηση η τοποθετηση υγραεριου...
Στείλε ένα mail στην εταιρία στο εξωτερικό και ρώτα τους ποιο μηχανάκι προτείνουν για το μοντέλο αυτό.

Ευχαριστω παρα πολυ κ απο δω τους Φλαμ, Γιωρικα και Δημητρη (Asso GL) για την πολυτιμη βοηθεια τους...
Εγώ δεν έκανα τίποτα, καλοτάξιδο να είναι και ελπίζω να το βρέξουμε μαζί στα νερά του Γκιαούρ Αντά. .fishing.

σημειώστε ότι το φτηνό σαφώς και δεν θα εχει σωστή απόδοση
Το τελευταίο που πρέπει να κοιτάμε στην επιλογή γκαζιού είναι η οικονομία. ;) Θα μας τα δώσει πολύ σύντομα πίσω...

H suzuki πάντως δεν δίνει εγγύηση σε κανένα σύστημα υγραεριοκίνησης..Εγω Άρι σου πρότεινα να βάλεις με παράλληλο ψεκασμό βενζίνης

Άρι εύχομαι να το ευχαριστηθείς και να σε κάθε κυνήγι να το γύρνας έτσι!

2cf8kjr.jpg

Καλοτάξιδο αγορίνα..Επειδή όπως είπα το καβάλαγα 8 χρόνια..Για το οτιδήποτε μην διστάσεις να με ρωτήσεις.. ;)

Να και το κουκλί μου!

24cv4mh.jpg

Καλοταξιδα και τα δυο... Να ειστε καλα να τα χαιρεστε...
Αρι την υγραεριοκινηση ασ'τη σε μενα... Θα με θυμηθεις... Εκαστος στο ειδος του...

Καλοταξιδα και τα δυο... Να ειστε καλα να τα χαιρεστε...
Αρι την υγραεριοκινηση ασ'τη σε μενα... Θα με θυμηθεις... Εκαστος στο ειδος του...

Ωχ ! νομίζω οτι τα φιλαράκια σου θα έχουν πολλά να σου πουν.
Καλά λόγια εννοώ.......
.xm.

Back