SUV

Καλοτάξιδο Μανώλη, καλά .sex hard.Βασίλη!.yelling..very funny.
Το άσπρο χρώμα στα αυτοκίνητα είναι ίσως και το πιο ωραίο....cool.

Σας έχω βάλει όλους σε λίστα και θα σας επισκεφθώ έναν έναν :):). Ε αμα είναι και περίοδος κυνηγιού και πάμε και τη βόλτα μας θα έχω αποσβέσει ήδη τα χρήματα που ξόδεψα!

Σας έχω βάλει όλους σε λίστα και θα σας επισκεφθώ έναν έναν :):). Ε αμα είναι και περίοδος κυνηγιού και πάμε και τη βόλτα μας θα έχω αποσβέσει ήδη τα χρήματα που ξόδεψα!
Μάνο βάλε και εμένα στη λίστα. :)

Θέσπιση αντικινήτρων στην κυκλοφορία παλαιών και ρυπογόνων οχημάτων (π.χ. για οχήματα άνω της 20ετίας) με ένα «τέλος περιβάλλοντος
.congrats.»..congrats..congrats.
Για αλλη μια φορα η μη εχοντες θα πληρωσουν την νυφη .vah.
Μαλλον νομιζουν στο Υπουργειο οτι οσοι κραταμε αυτοκινητα 20ετιας ειμαστε βιτσιοζοι η αρνουμαστε πεισματικα να τα αποχωριστουμε .violin.
Τελος περιβαλλοντος λοιπον γιατι μολυνουμε την ατμοσφαιρα αλλα στο Κτεο περναμε αεροπορια αρκει να σκασουμε την πενηνταρα .yell at.

Θέσπιση αντικινήτρων στην κυκλοφορία παλαιών και ρυπογόνων οχημάτων (π.χ. για οχήματα άνω της 20ετίας) με ένα «τέλος περιβάλλοντος
.congrats.»..congrats..congrats.
Για αλλη μια φορα η μη εχοντες θα πληρωσουν την νυφη .vah.
Μαλλον νομιζουν στο Υπουργειο οτι οσοι κραταμε αυτοκινητα 20ετιας ειμαστε βιτσιοζοι η αρνουμαστε πεισματικα να τα αποχωριστουμε .violin.
Τελος περιβαλλοντος λοιπον γιατι μολυνουμε την ατμοσφαιρα αλλα στο Κτεο περναμε αεροπορια αρκει να σκασουμε την πενηνταρα .yell at.

Κάτσε ακόμη Κώστα γιατί δεν είναι σίγουρο μιας και δεν αποφέρει κέρδη το μέτρο.Γιατί μη μου πεις ότι πιστεύει κανείς αν τελικά περάσει ,ότι είναι για την προστασία του περιβάλλοντος .....

Ε μα ναι...το ότι έχεις μείνει με το 2λιτρο 15ετίας είναι επειδή δεν σε βολεύει το Cayenne το καινούργιο...ή ακόμα καλύτερα το Lexus...hubrid...είναι και που δεν έχουν θέσεις για τον φραπέ στο πρωινό ταξίδι για τον κυνηγότοπο μωρεεεε!!!
Το 4 είναι μάλλον για να στραφούμε στην αγορά Ινδικών και Βενεζουελικών τουτού!!! Μακριά από τους Ιάπωνες καπιταλιστές!!!
Όσες κυβερνήσεις και αν πέρασαν από αυτόν τον τόπο ένα έξυπνο - ψιλόδίκαιο πλαίσιο φορολογίας των αυτοκινήτων δεν έχουν προτείνει....

Back