Μεγεια σου Αρι.Προχθες ειχα ανεβει Αθηνα και επισκεφτηκα το Γιαννη το Σαλιαρη στο Ruote4x4 για να μου βαλει στο Vitara κοτσαδορο κ το συστημα Bakrak για να προσαρμοσω το σκυλοκουτο... Αν κ μπορει να κατηγορηθω οτι κανω διαφημιση, αλλα επειδη οι καιροι ειναι περιεργοι κ αξιζει να στηριζουμε τους σωστους επαγγελματιες, αξιζει να αναφερω οτι τον Γιαννη τον γνωρισα προσωπικα προσφατα, ωστοσο εντυπωση μου ειχε κανει οτι για αρκετα χρονια οποιος τον ειχε επισκεφτει ειχε να λεει τα καλυτερα σχετικα με την εξυπηρετηση και τις λυσεις που εδινα στα διαφορα τεχνητα θεματα... Δεν ειχα ακουσει ποτε ουτε εναν κακο λογο κ μετα απο τα τοσα χρονια, πλεον συγκαταλεγομαι κ εγω στους ευχαριστημενους πελατες... Ειμαι ευχαριστημενος πελατης οχι μονο γιατι εκανα τη δουλεια μου σωστα κ σε καλη τιμη αλλα κ για εναν ακομα λογο... Οταν τοποθετουσαμε τον κοτσαδορο ο Γιαννης διαπιστωσε οτι η γωνια της μπιλιας δεν ηταν ακριβως αυτη που επρεπε λογω λαθους κατασκευης... Δεν θα μου δημιουργουσε κανενα προβλημα στο bakrak αλλα στο μελλον ισως μου δημιουργουσε προβλημα σε καποια τρειλερ αν χρειαζοταν να ρυμουλκησω... Ενω οι περισσοτεροι θα εβαζαν το συστημα, θα επαιρναν τα λεφτα κ ουτε γατα ουτε ζημια, ο Γιαννης μου ειπε οτι δεν μου δινει την μπιλια, θα την αλλαξει κ θα μου στειλει αλλη στην Καλαματα αν κ μπορει να μην αντιμετωπιζα ποτε προβλημα... Παρολλο που μπορει να μην το μαθαιναμε ποτε, ο ανθρωπος μπηκε στον κοπο να κανει ολη αυτη την διαδιακασια κ να χρεωθει τα επιπελον εξοδα στελνοντας μου τη σωστη μπιλια... Αυτο για μενα παει να πει σωστος επαγγελματιας... Ευχαριστω Γιαννη...
Στο θεμα μας τωρα, τα οικονομικα δεν μου επετρεπαν την κατασκευη ενος καινουργιου διπλου σκυλοκουτου ισως απο πανελ οπως θα ηθελα, αυτη τη στιγμη, οποτε τοποθετησα αναγκαστικα για τωρα το μονο κουτι που ειχα...
Η βοηθεια του φιλου μου του Αντωνη, κ μετρ των κατασκευων .buy buy., ηταν πολυτιμη... Ο πατος και η οροφη ενισχυθηκαν για ασφαλεια....
κ στις ακρες τοποθετρηθηκαν αλουμινογωνιες για ενισχυση... Εδω εβαλε το χωρι του κ ο πατερας του ψηλου, ο κυρ Μητσος...
Ανοιχτηκαν κ αλλες τυπες, μπηκαν κρισαρες κ ανακλαστηρες κ το εγινε ενα κουκλι... Τα ευσημα για την ιδεα και την τελικη εικονα ειναι δικα μου, τα ευσημα για το πρακτικο κομματι του Αντωνη... Ψηλε ευχαριστω...
Αυτο ισχύει για όλες τις ιδιοκατασκευες.Στο δευτερο θα ειμαστε καλυτεροι...
Θα πρότεινα το επόμενο πιο μακρυ να χωράει δυο σεττερ ή τρία Επανιελ
Χρυσανθε, ετσι ειμαστε εμεις τα φιλαρακια... .goodboy. Αυτος μου φτιαχνει τα τεχνικα θεματα που δεν τα καταφερνω κ εγω κυνηγαω κ για τους δυο μας το χειμωνα για να μην αισθανεται μειονεκτηκα που υστερει λιγο σε αυτο το κομματι... .banana.Υ.Σ Ετσι ειμαι και γω με το κουμπαρο μου, ολο με χωνει σε δουλειες, και γω του δινω την βοηθεια μου με χαρα, γιαυτο εχω το θαρρος και σας πειραζω
Ε βεβαια , επρεπε να φωναξουμε εσενα να μας το τριψεις με γυαλοχαρτο, να το περασασεις ειδικο χρωμα σκονης διαλυομενη σε λινελαιο κτλ κτλ...Αν δεν έβαζε το χέρι του ο μπαμπάς Φλαμίνγκος, θα σας έλεγα τι θα φτιάχνατε ...
Την κάνω για Εύβοια μάγκες μου.
Εκεί που πάω πάνε κάτι κατσίκια και κάτι μουρλοί .banana..
Ελπίζω τα νεροφαγώματα του χειμώνα να έχουν ¨μαλακώσει" και να περάσω εύκολα.
Αν δεν έχετε σύντομα νέα μου βάλτε την Νικολούλη να με ψάξει
ΥΓ.Ελπίζω να πιάνουν τα κινητά να ανεβάσω καμια φωτό
Καλορίζικο Άρη,ευχομαι να το ευχαριστηθείς σαν σύνολο,για πολλά πολλά χρόνια.Προχθες ειχα ανεβει Αθηνα και επισκεφτηκα το Γιαννη το Σαλιαρη στο Ruote4x4 για να μου βαλει στο Vitara κοτσαδορο κ το συστημα Bakrak για να προσαρμοσω το σκυλοκουτο... Αν κ μπορει να κατηγορηθω οτι κανω διαφημιση, αλλα επειδη οι καιροι ειναι περιεργοι κ αξιζει να στηριζουμε τους σωστους επαγγελματιες, αξιζει να αναφερω οτι τον Γιαννη τον γνωρισα προσωπικα προσφατα, ωστοσο εντυπωση μου ειχε κανει οτι για αρκετα χρονια οποιος τον ειχε επισκεφτει ειχε να λεει τα καλυτερα σχετικα με την εξυπηρετηση και τις λυσεις που εδινα στα διαφορα τεχνητα θεματα... Δεν ειχα ακουσει ποτε ουτε εναν κακο λογο κ μετα απο τα τοσα χρονια, πλεον συγκαταλεγομαι κ εγω στους ευχαριστημενους πελατες... Ειμαι ευχαριστημενος πελατης οχι μονο γιατι εκανα τη δουλεια μου σωστα κ σε καλη τιμη αλλα κ για εναν ακομα λογο... Οταν τοποθετουσαμε τον κοτσαδορο ο Γιαννης διαπιστωσε οτι η γωνια της μπιλιας δεν ηταν ακριβως αυτη που επρεπε λογω λαθους κατασκευης... Δεν θα μου δημιουργουσε κανενα προβλημα στο bakrak αλλα στο μελλον ισως μου δημιουργουσε προβλημα σε καποια τρειλερ αν χρειαζοταν να ρυμουλκησω... Ενω οι περισσοτεροι θα εβαζαν το συστημα, θα επαιρναν τα λεφτα κ ουτε γατα ουτε ζημια, ο Γιαννης μου ειπε οτι δεν μου δινει την μπιλια, θα την αλλαξει κ θα μου στειλει αλλη στην Καλαματα αν κ μπορει να μην αντιμετωπιζα ποτε προβλημα... Παρολλο που μπορει να μην το μαθαιναμε ποτε, ο ανθρωπος μπηκε στον κοπο να κανει ολη αυτη την διαδιακασια κ να χρεωθει τα επιπελον εξοδα στελνοντας μου τη σωστη μπιλια... Αυτο για μενα παει να πει σωστος επαγγελματιας... Ευχαριστω Γιαννη...
Στο θεμα μας τωρα, τα οικονομικα δεν μου επετρεπαν την κατασκευη ενος καινουργιου διπλου σκυλοκουτου ισως απο πανελ οπως θα ηθελα, αυτη τη στιγμη, οποτε