SUV

Το αστείο είμαι οτι παρομοιάζουν τις επιβαρύνσεις στο αυτοκίνητο με νέο χαράτσι, αφού τα έσοδα που προσβλέπουν είναι μεγαλύτερα των 2,7 δις που πληρώνουμε για χαράτσι στην ιδιοκτησία !

Προχθες ειχα ανεβει Αθηνα και επισκεφτηκα το Γιαννη το Σαλιαρη στο Ruote4x4 για να μου βαλει στο Vitara κοτσαδορο κ το συστημα Bakrak για να προσαρμοσω το σκυλοκουτο... Αν κ μπορει να κατηγορηθω οτι κανω διαφημιση, αλλα επειδη οι καιροι ειναι περιεργοι κ αξιζει να στηριζουμε τους σωστους επαγγελματιες, αξιζει να αναφερω οτι τον Γιαννη τον γνωρισα προσωπικα προσφατα, ωστοσο εντυπωση μου ειχε κανει οτι για αρκετα χρονια οποιος τον ειχε επισκεφτει ειχε να λεει τα καλυτερα σχετικα με την εξυπηρετηση και τις λυσεις που εδινα στα διαφορα τεχνητα θεματα... Δεν ειχα ακουσει ποτε ουτε εναν κακο λογο κ μετα απο τα τοσα χρονια, πλεον συγκαταλεγομαι κ εγω στους ευχαριστημενους πελατες... Ειμαι ευχαριστημενος πελατης οχι μονο γιατι εκανα τη δουλεια μου σωστα κ σε καλη τιμη αλλα κ για εναν ακομα λογο... Οταν τοποθετουσαμε τον κοτσαδορο ο Γιαννης διαπιστωσε οτι η γωνια της μπιλιας δεν ηταν ακριβως αυτη που επρεπε λογω λαθους κατασκευης... Δεν θα μου δημιουργουσε κανενα προβλημα στο bakrak αλλα στο μελλον ισως μου δημιουργουσε προβλημα σε καποια τρειλερ αν χρειαζοταν να ρυμουλκησω... Ενω οι περισσοτεροι θα εβαζαν το συστημα, θα επαιρναν τα λεφτα κ ουτε γατα ουτε ζημια, ο Γιαννης μου ειπε οτι δεν μου δινει την μπιλια, θα την αλλαξει κ θα μου στειλει αλλη στην Καλαματα αν κ μπορει να μην αντιμετωπιζα ποτε προβλημα... Παρολλο που μπορει να μην το μαθαιναμε ποτε, ο ανθρωπος μπηκε στον κοπο να κανει ολη αυτη την διαδιακασια κ να χρεωθει τα επιπελον εξοδα στελνοντας μου τη σωστη μπιλια... Αυτο για μενα παει να πει σωστος επαγγελματιας... Ευχαριστω Γιαννη....shake hands.

Στο θεμα μας τωρα, τα οικονομικα δεν μου επετρεπαν την κατασκευη ενος καινουργιου διπλου σκυλοκουτου ισως απο πανελ οπως θα ηθελα, αυτη τη στιγμη, οποτε τοποθετησα αναγκαστικα για τωρα το μονο κουτι που ειχα...

Η βοηθεια του φιλου μου του Αντωνη, κ μετρ των κατασκευων .buy buy..yelling., ηταν πολυτιμη... Ο πατος και η οροφη ενισχυθηκαν για ασφαλεια....

κ στις ακρες τοποθετρηθηκαν αλουμινογωνιες για ενισχυση... Εδω εβαλε το χωρι του κ ο πατερας του ψηλου, ο κυρ Μητσος...

Ανοιχτηκαν κ αλλες τυπες, μπηκαν κρισαρες κ ανακλαστηρες κ το εγινε ενα κουκλι... Τα ευσημα για την ιδεα και την τελικη εικονα ειναι δικα μου, τα ευσημα για το πρακτικο κομματι του Αντωνη... .well done. Ψηλε ευχαριστω... .shake hands.

Γιάννης = εγγύηση...

Εγώ βλέπω κι ένα BMWδάκι δικύλινδρο, όλο γλύκα....
Μήπως το νοικιάζει για μικρό χρονικό διάστημα ;; Πχ για τα επόμενα 20 χρόνια ;;;

Προχθες ειχα ανεβει Αθηνα και επισκεφτηκα το Γιαννη το Σαλιαρη στο Ruote4x4 για να μου βαλει στο Vitara κοτσαδορο κ το συστημα Bakrak για να προσαρμοσω το σκυλοκουτο... Αν κ μπορει να κατηγορηθω οτι κανω διαφημιση, αλλα επειδη οι καιροι ειναι περιεργοι κ αξιζει να στηριζουμε τους σωστους επαγγελματιες, αξιζει να αναφερω οτι τον Γιαννη τον γνωρισα προσωπικα προσφατα, ωστοσο εντυπωση μου ειχε κανει οτι για αρκετα χρονια οποιος τον ειχε επισκεφτει ειχε να λεει τα καλυτερα σχετικα με την εξυπηρετηση και τις λυσεις που εδινα στα διαφορα τεχνητα θεματα... Δεν ειχα ακουσει ποτε ουτε εναν κακο λογο κ μετα απο τα τοσα χρονια, πλεον συγκαταλεγομαι κ εγω στους ευχαριστημενους πελατες... Ειμαι ευχαριστημενος πελατης οχι μονο γιατι εκανα τη δουλεια μου σωστα κ σε καλη τιμη αλλα κ για εναν ακομα λογο... Οταν τοποθετουσαμε τον κοτσαδορο ο Γιαννης διαπιστωσε οτι η γωνια της μπιλιας δεν ηταν ακριβως αυτη που επρεπε λογω λαθους κατασκευης... Δεν θα μου δημιουργουσε κανενα προβλημα στο bakrak αλλα στο μελλον ισως μου δημιουργουσε προβλημα σε καποια τρειλερ αν χρειαζοταν να ρυμουλκησω... Ενω οι περισσοτεροι θα εβαζαν το συστημα, θα επαιρναν τα λεφτα κ ουτε γατα ουτε ζημια, ο Γιαννης μου ειπε οτι δεν μου δινει την μπιλια, θα την αλλαξει κ θα μου στειλει αλλη στην Καλαματα αν κ μπορει να μην αντιμετωπιζα ποτε προβλημα... Παρολλο που μπορει να μην το μαθαιναμε ποτε, ο ανθρωπος μπηκε στον κοπο να κανει ολη αυτη την διαδιακασια κ να χρεωθει τα επιπελον εξοδα στελνοντας μου τη σωστη μπιλια... Αυτο για μενα παει να πει σωστος επαγγελματιας... Ευχαριστω Γιαννη....shake hands.

Στο θεμα μας τωρα, τα οικονομικα δεν μου επετρεπαν την κατασκευη ενος καινουργιου διπλου σκυλοκουτου ισως απο πανελ οπως θα ηθελα, αυτη τη στιγμη, οποτε τοποθετησα αναγκαστικα για τωρα το μονο κουτι που ειχα...

Η βοηθεια του φιλου μου του Αντωνη, κ μετρ των κατασκευων .buy buy..yelling., ηταν πολυτιμη... Ο πατος και η οροφη ενισχυθηκαν για ασφαλεια....

κ στις ακρες τοποθετρηθηκαν αλουμινογωνιες για ενισχυση... Εδω εβαλε το χωρι του κ ο πατερας του ψηλου, ο κυρ Μητσος...

Ανοιχτηκαν κ αλλες τυπες, μπηκαν κρισαρες κ ανακλαστηρες κ το εγινε ενα κουκλι... Τα ευσημα για την ιδεα και την τελικη εικονα ειναι δικα μου, τα ευσημα για το πρακτικο κομματι του Αντωνη... .well done. Ψηλε ευχαριστω... .shake hands.

Μεγεια σου Αρι.
Τελικά εσύ απασχολεις τον Αντώνη και δεν πολυακουγεται τελευταία.

Ειναι αστειο να με ευχαριστεις κουμπαρε... Το αποτελεσμα ικανοποιει και την ιδεα σου και την εφαρμογη μας... Μια χαρα θα γινεται η δουλεια... Στο δευτερο θα ειμαστε καλυτεροι...
Μολις γυρισω θα κανω μια δημοσιευση για το BMW...
Υ.Γ. Σαλιαρης=Επαγγελματιας

Στο δευτερο θα ειμαστε καλυτεροι...
Αυτο ισχύει για όλες τις ιδιοκατασκευες.
Θα πρότεινα το επόμενο πιο μακρυ να χωράει δυο σεττερ ή τρία Επανιελ .
Και απο πάνω ντουλάπι ρηχο για γαλοτσες ή αρβυλα λασπωμενα. Βοηθαει και στη θερμομονωση.

Γιαννη στην Κυπρο εχουμε ενα παλιο εθιμο στα χωρια.....ο γαμπρος και οι συγγενεις κανουν ΄΄τοπι΄΄ στο ξυλο τον κουμπαρο.
Τι λες να στο μαθω να του ριχνεις μερικες να μαθει να μην σε βασανιζει? .sarcastic.

Μπραβο σου φιλε για την δουλεια σου εσενα και του πατερα σου.well done.

Αρη να το χαρεις το κουτι φιλε και να ναι καθε φορα κοσμημενο με θηραματα.cool.

Καλα να περνατε λεβεντες:)

Υ.Σ Ετσι ειμαι και γω με το κουμπαρο μου, ολο με χωνει σε δουλειες, και γω του δινω την βοηθεια μου με χαρα, γιαυτο εχω το θαρρος και σας πειραζω :)

Θα πρότεινα το επόμενο πιο μακρυ να χωράει δυο σεττερ ή τρία Επανιελ

Eννοειται Γιαννη, δεν το φτιαξαμε απο την αρχη αυτο, το ειχα ηδη για το αυτοκινητο οπου δεν χοραγε το Ferplast και απλα το ενισχυσαμε κ το ομορφυναμε να κανω προσωρινα δουλεια μου... Το επομενο θα γινει πολυ καλυτερο με χωρισματα κτλ...;)

Υ.Σ Ετσι ειμαι και γω με το κουμπαρο μου, ολο με χωνει σε δουλειες, και γω του δινω την βοηθεια μου με χαρα, γιαυτο εχω το θαρρος και σας πειραζω :)
Χρυσανθε, ετσι ειμαστε εμεις τα φιλαρακια... .goodboy. Αυτος μου φτιαχνει τα τεχνικα θεματα που δεν τα καταφερνω κ εγω κυνηγαω κ για τους δυο μας το χειμωνα για να μην αισθανεται μειονεκτηκα που υστερει λιγο σε αυτο το κομματι... .banana..yelling.

Βαλτου ρε ψηλε μια πινεζα στην κορνα του αυτοκινητου κ μια στο καθισμα να τον κανεις να πεταγετε σαν ελατηριο .sarcastic.
σοβαρα τώρα μιας που θυμηθηκα δες το θεμα της αντίστροφης κυριαρχιας που χει ο ψηλος (αν θυμαμαι καλα)κ βοηθησε τον.
ξςρεις εσυ εισαι στα πραγματα:)

Αν δεν έβαζε το χέρι του ο μπαμπάς Φλαμίνγκος, θα σας έλεγα τι θα φτιάχνατε ... .yel.
Ε βεβαια , επρεπε να φωναξουμε εσενα να μας το τριψεις με γυαλοχαρτο, να το περασασεις ειδικο χρωμα σκονης διαλυομενη σε λινελαιο κτλ κτλ... .yelling.
Ευχαριστω παιδες....well done.

Την κάνω για Εύβοια μάγκες μου.
Εκεί που πάω πάνε κάτι κατσίκια και κάτι μουρλοί .banana..
Ελπίζω τα νεροφαγώματα του χειμώνα να έχουν ¨μαλακώσει" και να περάσω εύκολα.
Αν δεν έχετε σύντομα νέα μου βάλτε την Νικολούλη να με ψάξει.sarcastic.

ΥΓ.Ελπίζω να πιάνουν τα κινητά να ανεβάσω καμια φωτό

Την κάνω για Εύβοια μάγκες μου.
Εκεί που πάω πάνε κάτι κατσίκια και κάτι μουρλοί .banana..
Ελπίζω τα νεροφαγώματα του χειμώνα να έχουν ¨μαλακώσει" και να περάσω εύκολα.
Αν δεν έχετε σύντομα νέα μου βάλτε την Νικολούλη να με ψάξει.sarcastic.

ΥΓ.Ελπίζω να πιάνουν τα κινητά να ανεβάσω καμια φωτό

Γεια σου παππού γειά σου γιαγιά...

Στο θεμα μας τωρα, τα οικονομικα δεν μου επετρεπαν την κατασκευη ενος καινουργιου διπλου σκυλοκουτου ισως απο πανελ οπως θα ηθελα, αυτη τη στιγμη, οποτε
Καλορίζικο Άρη,ευχομαι να το ευχαριστηθείς σαν σύνολο,για πολλά πολλά χρόνια.
Όσο για τον Γιάννη,τα λόγια είναι περιττά.Δεν υπάρχει άνθρωπος που να φυγει ανικανοποίητος και φυσικά έχεις και σίγουρο after sale.Και φυσικά είναι άνθρωπος της παρέας,λεπτοδούλης και πολύ μα πολύ ήρεμος και με τεράστια υπομονή.

Ας βάλω και εγώ μερικές με το ραβάκι μου,σε κατι ταρζανιές:
Υλίκη 2011,με κόλλημα δικό μου.Εφόσον ειχα mud ελαστικά,το έριξα μέσα σε οργωμένο.smashfrak.
FB_IMG_1441276877903_zpsrdijwiip.jpg~original

FB_IMG_1441276888113_zpsk3sfqbss.jpg~original

Λάδωνας 2011
FB_IMG_1441276751701_zpsxabiibyh.jpg~original

FB_IMG_1441276721960_zpsdhjqh85b.jpg~original

ράλλυ ακρόπολης 2011,rescue car
FB_IMG_1441276674740_zpshrz95uxc.jpg~original

Πάντως να ξέρετε,οτι μια τετράδα ελαστικών εκτός δρόμου,μεταμορφώνει το suv αυτοκίνητό σας.

Back