Μητσο δεν μασαω....victory..victory..victory.
Οταν εννοεις μαθηματα ...??? Ποιος ακριβως ηταν ο δασκαλος???Σημερα ειχαμε μαθηματα στην κοπελια για πλαγιολισθηση στην λασπη...
Αυτος που σε μαθαινε κ εσενα πριν καποια χρονια κ ειχες σφιχταγκαλιασει το χερουλι της πορτας... .banana..banana..banana..banana..goodboy.Οταν εννοεις μαθηματα ...??? Ποιος ακριβως ηταν ο δασκαλος???
.buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.
Αυτος που σε μαθαινε κ εσενα πριν καποια χρονια κ ειχες σφιχταγκαλιασει το χερουλι της πορτας... .banana..banana..banana..banana..goodboy.
Ναι Μητσο... κ πες στο παλικαρακι να μην επιμεινει αλλο γιατι εχω κ βιντεο... .banana..banana.ΩΧ ΩΧ ! .asking.
ΧΑΧΑ το θυμαμαι Αρι... Βαλ'το να γελασουμε... Ειχα κοπανησει και το κεφαλι μου στην οροφη...Ναι Μητσο... κ πες στο παλικαρακι να μην επιμεινει αλλο γιατι εχω κ βιντεο... .banana..banana.
ΧΑΧΑ το θυμαμαι Αρι... Βαλ'το να γελασουμε... Ειχα κοπανησει και το κεφαλι μου στην οροφη...
Επιτέλους ήρθε! Αντε να έρθει η νέα περίοδος να το δούμε και στα βουνά τι καπνό φουμάρει...