Καλώς ήρθατε και καλα ποσταρίσματα!!
Χαιρετώ τους φίλους του site και του forum ! εύχομαι κι ελπίζω να βοηθήσω ώστε να είμαστε μια ακόμη πιο όμορφη παρέα με αλληλοσεβασμό, ευγένεια κ χιούμορ!!!
Καλώς σας βρήκα!!!
Κώστας
Χαιρετώ τους φίλους του site και του forum ! εύχομαι κι ελπίζω να βοηθήσω ώστε να είμαστε μια ακόμη πιο όμορφη παρέα με αλληλοσεβασμό, ευγένεια κ χιούμορ!!!
Καλώς σας βρήκα!!!
Κώστας
Καλώς σας βρήκα!!!
Κώστας
Καλώς ήρθες Γιάννη...Είμαι απο Χανια και πολλούς απο εσας σας γνωρίζω απο αλλα forum πού γράφαμε.ασχολουμε κυρίως με περπατητο τσίχλας,και τα τελευταία χρονια κυνηγάω και λίγο λαγό και ορτυκι..μου αρέσει πολυ και το σκοπευτηριο και οπότε υπαρχει χρόνος ρίχνω καμια πουλά compak sporting..
Καλώς ήρθατε..Γιάννη ακομα εχω τη Ρακί που με φίλεψες..Ιούλιο θα κατέβω για το Grand Prix..ελπίζω να σε δω..
Είναι πολλά που δεν τα έχεις δει ακόμα, σιγά-σιγά θα το ανακαλύψεις.επισης θέλω να πω σε όλους τους διαχειριστές οτι εχω πάθει πλακα απο τη γενική λειτουργία του forum ( έκανα έγγραφη σε 1 λεπτό),και γενικά ολα ειναι πολυ άμεσα χωρις να σου σπάνε τα νεύρα..
Είμαι απο Χανια και πολλούς απο εσας σας γνωρίζω απο αλλα forum πού γράφαμε.ασχολουμε κυρίως με περπατητο τσίχλας,και τα τελευταία χρονια κυνηγάω και λίγο λαγό και ορτυκι..μου αρέσει πολυ και το σκοπευτηριο και οπότε υπαρχει χρόνος ρίχνω καμια πουλά compak sporting..
γειά σου ρε Γιάννη και καλώς όρισες να έχεις καλή παραμονήΕίμαι απο Χανια και πολλούς απο εσας σας γνωρίζω απο αλλα forum πού γράφαμε.ασχολουμε κυρίως με περπατητο τσίχλας,και τα τελευταία χρονια κυνηγάω και λίγο λαγό και ορτυκι..μου αρέσει πολυ και το σκοπευτηριο και οπότε υπαρχει χρόνος ρίχνω καμια πουλά compak sporting..