Καλως σας βρήκα!!Βλέπω και μεγαλώνει η παρέα μας! Καλώς ήρθατε άρχοντες, καλή διαμονή!
Κώστα Γιαννιώτη.Καλή διαμονή στο φόρουμKαλησπέρα σε όλους και απο εμένα..είμαι ο κώστας απο Γιάννενα και εύχομαι σε όλους σας να χαρείται την καινούργια σεζόν με πάνω απο όλα υγεια και ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλωσήρθες ΚώσταKαλησπέρα σε όλους και απο εμένα..είμαι ο κώστας απο Γιάννενα και εύχομαι σε όλους σας να χαρείται την καινούργια σεζόν με πάνω απο όλα υγεια και ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!
Κώστα Γιαννιώτη.Καλή διαμονή στο φόρουμ
Θα περιμένουμε πληροφορίες όταν με το καλό πέσουν τα κοτσύφια στα κισσάρια
σε ευχαριστω μανο και θα ειναι ακομα καλυτερο απο της 15/09.......Καλώς μας ήρθες Κώστα, Πολύ ωραίο το avatar σου
Και γιατι να μην το είχε 7 ρε χρησταρα?Κωστα Καλως Ηρθες!
Θα μπορουσες ομως στο nickname αντι το 13 να ειχες το 21
Περα απο την πλακα, εχεις ομορφο .cool.
Kαλησπέρα σε όλους και απο εμένα..είμαι ο κώστας απο Γιάννενα και εύχομαι σε όλους σας να χαρείται την καινούργια σεζόν με πάνω απο όλα υγεια και ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!
παρα μα παρα πολυ!!!!!!!!!!Για σου Κώστα, είσαι αρρωστακι με το παπί;
σας ευχαριστω ολους για τις ευχες και αντευχομαι σε ολους σας τα καλυτερα.....οσο για τα παπακια για να σου δωσω να καταλαβεις αρη νεκρη σεζον και εγω κανω βολτες στον βαλτο να δω πως πανε τα γεννητουρια και γενικα τα πρασινακια μας!!!!!Κωστα καλως ηρθες... Σε βλεπω παπιατζη κ μου αρεσει...
Πρεπει να κανουμε παρεα εμεις οι δυο... χαχαχαχα... ομοιοπαθης...σας ευχαριστω ολους για τις ευχες και αντευχομαι σε ολους σας τα καλυτερα.....οσο για τα παπακια για να σου δωσω να καταλαβεις αρη νεκρη σεζον και εγω κανω βολτες στον βαλτο να δω πως πανε τα γεννητουρια και γενικα τα πρασινακια μας!!!!!