.shoot..........αν σε φερει ο δρομος σου προς θεσπρωτια μου λες.....Πρεπει να κανουμε παρεα εμεις οι δυο... χαχαχαχα... ομοιοπαθης...
.shoot..........αν σε φερει ο δρομος σου προς θεσπρωτια μου λες.....Πρεπει να κανουμε παρεα εμεις οι δυο... χαχαχαχα... ομοιοπαθης...
Καλώς ήλθες συνονόματε!καλα ποσταρισματαKαλησπέρα σε όλους και απο εμένα..είμαι ο κώστας απο Γιάννενα και εύχομαι σε όλους σας να χαρείται την καινούργια σεζόν με πάνω απο όλα υγεια και ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλως ηρθες συνονοματε απο τον πανεμορφο αυτο τοπο και καλη διαμονηKαλησπέρα σε όλους και απο εμένα..είμαι ο κώστας απο Γιάννενα και εύχομαι σε όλους σας να χαρείται την καινούργια σεζόν με πάνω απο όλα υγεια και ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!
καλώς όρισες Κώστα στην παρέα μαςKαλησπέρα σε όλους και απο εμένα..είμαι ο κώστας απο Γιάννενα και εύχομαι σε όλους σας να χαρείται την καινούργια σεζόν με πάνω απο όλα υγεια και ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!
βλεπω τα γιαννενα παιζουν πολυ και πιστευω ακομα περισσοτερο στα μπασιματα του γαλαζιου πουλιου τελη οκτωβρη
Κώστα δεν έχουμε παράπονο, έχουμε τον Dim63 που κατεβάζει με την μπαγκαζιέρα τις φάσσες από τα μέρη σου ...βλεπω τα γιαννενα παιζουν πολυ και πιστευω ακομα περισσοτερο στα μπασιματα του γαλαζιου πουλιου τελη οκτωβρη
πλησιαζει σιγα σιγα ο καιρος.....θα παει το ξενυχτι στα καρτερια σε αλλο τοπο....Κώστα δεν έχουμε παράπονο, έχουμε τον Dim63 που κατεβάζει με την μπαγκαζιέρα τις φάσσες από τα μέρη σου ...
να σαι καλάΚώστα δεν έχουμε παράπονο, έχουμε τον Dim63 που κατεβάζει με την μπαγκαζιέρα τις φάσσες από τα μέρη σου ...
Γιώργο καλωσηρθες, καλή σεζόν με υγεία κ για σένα. Πες μας από που, πως κτλκαλημερα στην ομαδα και απο εμενα και καλως σας βρηκα.....να εχουμε μια καλη σεζον γεματη υγεια και επιτυχιες
απο γιαννενα ετων 45 μπεκατσοπαπιοκυνηγος ηπειρωτης!!!.lazy.Γιώργο καλωσηρθες, καλή σεζόν με υγεία κ για σένα. Πες μας από που, πως κτλ
Γιωργο καλως ηλθες!καλημερα στην ομαδα και απο εμενα και καλως σας βρηκα.....να εχουμε μια καλη σεζον γεματη υγεια και επιτυχιες
καλώς όρισες Γιώργο καλά ποσταρίσματακαλημερα στην ομαδα και απο εμενα και καλως σας βρηκα.....να εχουμε μια καλη σεζον γεματη υγεια και επιτυχιες
Καλως ηρθες Γιωργο και καλη διαμονηκαλημερα στην ομαδα και απο εμενα και καλως σας βρηκα.....να εχουμε μια καλη σεζον γεματη υγεια και επιτυχιες
καλημερα στην ομαδα και απο εμενα και καλως σας βρηκα.....να εχουμε μια καλη σεζον γεματη υγεια και επιτυχιες
καλώς ήρθες Γιώργο Ηπειρώτη!απο γιαννενα ετων 45 μπεκατσοπαπιοκυνηγος ηπειρωτης!!!.lazy.