Καλώς ήρθατε οι καινούργιοι..
Ισα ρε παλαιουρα... .buy.Καλώς ήρθατε οι καινούργιοι..
πέσε κάτω και πάρε 10...Καλώς ήρθατε οι καινούργιοι..
Ισα ρε παλαιουρα... .buy.
πέσε κάτω και πάρε 10...
Νιάου... ε νιάου....
Kαλησπέρα σε όλους και απο εμένα..είμαι ο κώστας απο Γιάννενα και εύχομαι σε όλους σας να χαρείται την καινούργια σεζόν με πάνω απο όλα υγεια και ευτυχία!!!!!!!!!!!!!
καλως σας βρηκα φιλε geo μαζι με τον αλεπουδιαρη και τα ομορφα τζουμερκα να ειμαστε ολοι καλα με υγεια και καλα κυνηγια!!!!Καλως ηρθες Κωστα από τα ομορφα Γιάννενα τα μερη της γυναικας μου!Καλη περιηγηση στο φορουμ!Ειμαι κ εγω μεσα για ομαδικο κυνηγι στα Γιάννενα με τον αλεπουδιαρη!
\\\ΟΥΑΟΥ .badboys.πέσε κάτω και πάρε 10...
Νιάου... ε νιάου....
Καλως ήρθες βαγγελη καλή διαμονή στο φόρουμ και καλή κυνηγετικη σεζόν! !!!Καλησπερα και απο μενα,με λενε Βαγγελη και ειμαι απο Χρυσουπολη Καβαλας,ειμαι 33 και εχω παθος με το κυνηγι και συγκεκριμενα με τρυγονι,τσιχλα,φασσα και παπια!
Καλησπερα και απο μενα,με λενε Βαγγελη και ειμαι απο Χρυσουπολη Καβαλας,ειμαι 33 και εχω παθος με το κυνηγι και συγκεκριμενα με τρυγονι,τσιχλα,φασσα και παπια!
καλώς όρισες Βαγγέλη στην παρεα μας καλή διαμονήΚαλησπερα και απο μενα,με λενε Βαγγελη και ειμαι απο Χρυσουπολη Καβαλας,ειμαι 33 και εχω παθος με το κυνηγι και συγκεκριμενα με τρυγονι,τσιχλα,φασσα και παπια!
Καλως ηρθες Βαγγελη καλη διαμονηΚαλησπερα και απο μενα,με λενε Βαγγελη και ειμαι απο Χρυσουπολη Καβαλας,ειμαι 33 και εχω παθος με το κυνηγι και συγκεκριμενα με τρυγονι,τσιχλα,φασσα και παπια!
Καλησπερα και απο μενα,με λενε Βαγγελη και ειμαι απο Χρυσουπολη Καβαλας,ειμαι 33 και εχω παθος με το κυνηγι και συγκεκριμενα με τρυγονι,τσιχλα,φασσα και παπια!