To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kαλησπέρα σε όλους και απο εμένα..είμαι ο κώστας απο Γιάννενα και εύχομαι σε όλους σας να χαρείται την καινούργια σεζόν με πάνω απο όλα υγεια και ευτυχία!!!!!!!!!!!!!

.welcome1.Καλως ηρθες Κωστα από τα ομορφα Γιάννενα τα μερη της γυναικας μου!Καλη περιηγηση στο φορουμ!Ειμαι κ εγω μεσα για ομαδικο κυνηγι στα Γιάννενα με τον αλεπουδιαρη!

Last edited by a moderator:
.welcome1.Καλως ηρθες Κωστα από τα ομορφα Γιάννενα τα μερη της γυναικας μου!Καλη περιηγηση στο φορουμ!Ειμαι κ εγω μεσα για ομαδικο κυνηγι στα Γιάννενα με τον αλεπουδιαρη!
καλως σας βρηκα φιλε geo μαζι με τον αλεπουδιαρη και τα ομορφα τζουμερκα να ειμαστε ολοι καλα με υγεια και καλα κυνηγια!!!!

Καλησπερα και απο μενα,με λενε Βαγγελη και ειμαι απο Χρυσουπολη Καβαλας,ειμαι 33 και εχω παθος με το κυνηγι και συγκεκριμενα με τρυγονι,τσιχλα,φασσα και παπια!

Καλησπερα και απο μενα,με λενε Βαγγελη και ειμαι απο Χρυσουπολη Καβαλας,ειμαι 33 και εχω παθος με το κυνηγι και συγκεκριμενα με τρυγονι,τσιχλα,φασσα και παπια!
Καλως ήρθες βαγγελη καλή διαμονή στο φόρουμ και καλή κυνηγετικη σεζόν! !!!.welcome1.

.welcome1.

καλώς όρισες Βαγγέλη στην παρεα μας καλή διαμονή :)

Καλως ηρθες Βαγγελη καλη διαμονη .welcome.

Status
Not open for further replies.
Back